Ya nasıl bu kadar eski şeyleri takabiliyorsunuz? Daha 13 yaşında çocukmuşsunuz. Hadisi bilerek inat olsun diye söylemediniz ya yalanı, tövbe edersiniz, Allah tevbeleri kabul edendir.babasından başkasına ait soy iddia eden soysuz yahut efendisinden başkasına intisaba kalkan köle, allahın, meleklerinin ve bütün insanların lanetine uğrasın. cenab-ı hakk, bu gibi insanların ne tövbelerini, ne de adalet ve şahadetlerini kabul eder.
Veda hutbesindr geciyor aklima cok takildi ben 13 yasindayken birine babamin uvey oldugunu soylemistim ama sonradan onun gercek babam oldugunu dedim acaba buda bu hadisle iliskili napicam ben simdi 2 gundur kafayi yicem ama bi baskasi icin babam su bu demedim sadece babam uvey dedim.
Allah tovbeleri kabul etmez falan yazinca korktumYa nasıl bu kadar eski şeyleri takabiliyorsunuz? Daha 13 yaşında çocukmuşsunuz. Hadisi bilerek inat olsun diye söylemediniz ya yalanı, tövbe edersiniz, Allah tevbeleri kabul edendir.
Az rahat bırakın kendinizi
Baska işiniz yok mubabasından başkasına ait soy iddia eden soysuz yahut efendisinden başkasına intisaba kalkan köle, allahın, meleklerinin ve bütün insanların lanetine uğrasın. cenab-ı hakk, bu gibi insanların ne tövbelerini, ne de adalet ve şahadetlerini kabul eder.
Veda hutbesindr geciyor aklima cok takildi ben 13 yasindayken birine babamin uvey oldugunu soylemistim ama sonradan onun gercek babam oldugunu dedim acaba buda bu hadisle iliskili napicam ben simdi 2 gundur kafayi yicem ama bi baskasi icin babam su bu demedim sadece babam uvey dedim.
Allah tövbeleri kabul etmez mi?Allah tovbeleri kabul etmez falan yazinca korktum
Eder tabiki ama o hadiste oyle diyince korktumAllah tövbeleri kabul etmez mi?
Evet baya takintiliyimDoktora gitmeyi düşünmez misiniz? Okb gibi geldi bana.
Bence bugüne odaklanın. Günümüzde yaşayın, inandığınız şekilde yaşayın gerisini Allah’a bırakın. Geçmişi değiştirmek mümkün değil çünküEder tabiki ama o hadiste oyle diyince korktum
Çocuk yaşta söylediğiniz bir şey için veda hutbesinden alıntı yapmanız ve 2 gündür buraya konu açacak kadar bunu düşünmeniz bana okb yi düşündürdü.Eğer imkanınız varsa doktora görünün ve hayatınızı güzel yaşamaya çalışın.Esenlikler dilerim.Evet baya takintiliyim
Haklısınız sagolun onerileriniz icinBence bugüne odaklanın. Günümüzde yaşayın, inandığınız şekilde yaşayın gerisini Allah’a bırakın. Geçmişi değiştirmek mümkün değil çünkü
Doktora gitmeden asabilir miyim acabaÇocuk yaşta söylediğiniz bir şey için veda hutbesinden alıntı yapmanız ve 2 gündür buraya konu açacak kadar bunu düşünmeniz bana okb yi düşündürdü.Eğer imkanınız varsa doktora görünün ve hayatınızı güzel yaşamaya çalışın.Esenlikler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?