Babasını öldürüp TV sehpası yaptı!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
İngiltere'de Nathan Robinson adlı bir zanlının babasını öldürdükten sonra cesedi parçalara ayırıp, televizyon sehpası olarak kullandığı iddia edildi.
Sitene Ekle
babasini-oldurup-tv-sehpasi-yapti--4973722.Jpeg

İddiaya göre Robinson 158 kilo ağırlığındaki babasını öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırdı ve parçaları plastik saklama kaplarına koydu. Sonra da üst üste koyduğu saklama kaplarını televizyon sehpası olarak kullandı.

Öldürülen baba William Spiller’ın parçaları Haziran 2013’te Bournemouth kentindeki bir dairede bulunmuştu. 28 yaşındaki Nathan Robinson, babasını planlayarak öldürmediğini söylüyor ve olayın kazayla ölüme sebebiyet vermek olduğunu savunuyor.

Savcılığın iddiasına göre, cinayet geçen ay baba ile oğulun arasında para yüzünden çıkan tartışmanın ardından işlendi.
Savcı Nigel Lickley, jüriye Robinson’ın taksi şöförü babasını birlikte yaşadıkları evde öldürdüğünü, cesedi maket bıçağı ve testere kullanarak parçalara ayırdığını söyledi.

TİTİZLİKLE PAKETLENMİŞ
William Spiller’ın kız arkadaşı uzun süre mesajlarına cevap alamayınca polise kayıp ihbarında bulundu.
Yetkililer 1.67 boyundaki Spiller’ın ceset parçalarını plastik saklama kaplarının içinde titizlikle paketlenmiş şekilde, kafasını ise bir dosya dolabının içine saklı halde buldular.

FOTOĞRAFLAR GÖSTERİLDİ
Fotoğraflarda içinde ceset parçaları bulunan plastik saklama kaplarının üst üste konup televizyonun sehpası olarak kullanıldığı görüldü.
Mahkemede alt kat komşusunun banyo tavanından akan “pembe bir sıvı” gördüğü belirtildi.
Komşu daha önce üst kattan tartışma sesleri duyduğunu ve kurbanın oğluna ‘Seni hayatım boyunca beslememi mi bekliyorsun?’ şeklinde bağırdığını anlattı.
Akıntının kaynağını araştırmak için zanlının evine giden alt kat komşusu, Robinson’ı ‘oldukça sakin, gayet normal, kendinde’ olduğunu söyledi.
Savcı Lickley, Robinson’ın babasının parasından en az 7,750 sterlin aldığını bu arada öldürdüğü babasına gelen cep telefonu mesajlarına yanıt da verdiğini anlattı.milliyet

şeytanın aklına gelmez pess, herhalde ne kadar ortada olursa bulunması o kadar zor olur diye düşündü

seni hayatım boyunca beslicekmiyim demiş oğluna, evet beslemiş malesef, koynunda yılan

Kimin aklına gelir cesetten sehpa yapmak
Hanım,
şeytanın aklına gelmez ama insanoğlunun aklına gelir, insan denen canlının hamurunda nasıl bir iblis varsa artık, öldürmek yetmiyor öleni defalarca bıçaklıyorlar, kafasını, kolunu bacağını parçalıyorlar, yetmiyor lahmacun, kebap yapıyorlar, öldürdüğü insanın beynini kalbini ciğerini yiyenler var.

Hanım,
şeytanın aklına gelmez ama insanoğlunun aklına gelir, insan denen canlının hamurunda nasıl bir iblis varsa artık, öldürmek yetmiyor öleni defalarca bıçaklıyorlar, kafasını, kolunu bacağını parçalıyorlar, yetmiyor lahmacun, kebap yapıyorlar, öldürdüğü insanın beynini kalbini ciğerini yiyenler var.

Müdürüm,
Kısaca yamyam diyelim bunlara,yanş hangi mantıkla yaparlar ki böyle bir şeyi anlamak zor herhalde..
Beyin altı öyle bir emir mi veriyor acaba,kes doğra diye..
Yada nefsine yenik düşüyorlar..

Müdürüm,
Kısaca yamyam diyelim bunlara,yanş hangi mantıkla yaparlar ki böyle bir şeyi anlamak zor herhalde..
Beyin altı öyle bir emir mi veriyor acaba,kes doğra diye..
Yada nefsine yenik düşüyorlar..
Hiç öfkelenen ve öfkelenince gözü hiçbirşeyi görmeyen, hatta öfke anında çevresindeki hiçbir sesi duymayan, görmeyen birini gördün mü? Gözlemledin mi?
Aşırı öfkelenen ve öfkesine yenik düşen kişi bulunduğu andan kopuyor, zaman, yer konumu kalmıyor, ne söylersen söyle duymaz, kimseyi gözü görmez, öfkesi daha büyük öfkeye döner, vurdukça hırslanır, bu tip insanların öfkeleri vurmaya başladıkları andan itibaren daha büyük öfke patlamasına yol açar ve artık kendini frenleyemez olur.

Hiç öfkelenen ve öfkelenince gözü hiçbirşeyi görmeyen, hatta öfke anında çevresindeki hiçbir sesi duymayan, görmeyen birini gördün mü? Gözlemledin mi?
Aşırı öfkelenen ve öfkesine yenik düşen kişi bulunduğu andan kopuyor, zaman, yer konumu kalmıyor, ne söylersen söyle duymaz, kimseyi gözü görmez, öfkesi daha büyük öfkeye döner, vurdukça hırslanır, bu tip insanların öfkeleri vurmaya başladıkları andan itibaren daha büyük öfke patlamasına yol açar ve artık kendini frenleyemez olur.

Gördüm müdürüm,dediğin gibi herşeyden kopuyor o anda..
Ama bunların ki nasıl bir öfke patlaması anlamamak mümkün değil..
İçinde canavar yetişmiş,bir anda içinden çıkmış,aklın alamayacağı işkenceyi yapmış..

chess korka korka açtım...aklımda bir an canlandirdim da ürperdim...chess korkunçlu haberleri nerden buluyon...

Gördüm müdürüm,dediğin gibi herşeyden kopuyor o anda..
Ama bunların ki nasıl bir öfke patlaması anlamamak mümkün değil..
İçinde canavar yetişmiş,bir anda içinden çıkmış,aklın alamayacağı işkenceyi yapmış..
Gördüysen işte kimi insan öfkeden zaman mekan kavramını yitirse bile bilinçaltında onu frenleyen değerleri varsa bu sevdiği birileri olabilir, vicdanı olabilir, kısaca öfkesinin önüne geçecek daha kıymetli birşeyleri varsa öfkesi söner, kendine gelir ne yapıyorum ben der ama kimi de vardır ki öfkesini frenleyecek hiçbirşey yoktur bir anda canavara döner.
Anlık öfkeler neyse de yıllara yayılmış, yıllar içinde büyüyen öfke daha kötü sanırım, bu tip olaylarda altında yatan ruhsal bir hastalık yoksa çoğu vakaya bak öldürdüğü kişiyi pişirip yiyen, hatta kanını içen, bu adamın yaptığı gibi tv sehpası yapanların öldürdükleri kişiler hep yıllarca birlikte oldukları kişiler.

Gördüysen işte kimi insan öfkeden zaman mekan kavramını yitirse bile bilinçaltında onu frenleyen değerleri varsa bu sevdiği birileri olabilir, vicdanı olabilir, kısaca öfkesinin önüne geçecek daha kıymetli birşeyleri varsa öfkesi söner, kendine gelir ne yapıyorum ben der ama kimi de vardır ki öfkesini frenleyecek hiçbirşey yoktur bir anda canavara döner.
Anlık öfkeler neyse de yıllara yayılmış, yıllar içinde büyüyen öfke daha kötü sanırım, bu tip olaylarda altında yatan ruhsal bir hastalık yoksa çoğu vakaya bak öldürdüğü kişiyi pişirip yiyen, hatta kanını içen, bu adamın yaptığı gibi tv sehpası yapanların öldürdükleri kişiler hep yıllarca birlikte oldukları kişiler.

O anda ru hallerini bilmek lazım herhalde müdürüm,anlık yada yıllara dayanan öfke de olsa kişi o anda ne hissediyordur da gidip böylesine canavarca bir girişimde bulunuyor..
Anlamak zor herhalde bu tip insanları..

bi insan kaç saklama kabı eder:KK64:

Boya posa göre değişir herhalde :KK53:

Back
X