Ailesi uyuyor olabilir mi acaba, kazanın sabahın 6sında olduğunu düşünürsek?O yasta bir cocugun o saatte disarida olmasi ailesi neredeymis acaba cok buyuk sorumsuzluk Allah rahmet eylesin cok uzucu bir olay(
Tabiki uyuyordur 14 yasinda bir cocugun da o saatte uyumasi gerekir degil mi ? Allah sabir versin aileye ama bu yasta cocuklarin iyi korunup gozetlenmesi lazim bence boyle kotu olaylar yasanmamasi icin.Ailesi uyuyor olabilir mi acaba, kazanın sabahın 6sında olduğunu düşünürsek?
Allah sabır versin aileye.
barmı. aman Allahım. anne baba buna nasıl izin verir ve bar bu kızları nasıl içeri alırşimdi facebooktan baktım da, gece 2 ye doğru bardan mesaj atmış.
ve bir çok kereler barlarda falan check in yapmış.
ailesi nerde falan demiyeceğim de, 14 yaşındaki çocuğu nasıl alıyor bu barlar?
ben de şaşırdım. kimlik falan bakmıyorlar mıbarmı. aman Allahım. anne baba buna nasıl izin verir ve bar bu kızları nasıl içeri alır
Allah kimsenin başına vermesin ama siz 24 saat ayakta misiniz acaba?O yasta bir cocugun o saatte disarida olmasi ailesi neredeymis acaba cok buyuk sorumsuzluk Allah rahmet eylesin cok uzucu bir olay(
ben de şaşırdım. kimlik falan bakmıyorlar mı
Aynen, 14 Yaşında bir çocuğu bar, gece klüpleri almamalı, zaten yasal değil ki, hangi barlar bunlar, bacak kadar çocukları alıyorlar, kapatılsınlarşimdi facebooktan baktım da, gece 2 ye doğru bardan mesaj atmış.
ve bir çok kereler barlarda falan check in yapmış.
ailesi nerde falan demiyeceğim de, 14 yaşındaki çocuğu nasıl alıyor bu barlar?
Tabiki uyuyordur 14 yasinda bir cocugun da o saatte uyumasi gerekir degil mi ? Allah sabir versin aileye ama bu yasta cocuklarin iyi korunup gozetlenmesi lazim bence boyle kotu olaylar yasanmamasi icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?