Babasının Tokatına Kızan Genç Kız, 4'üncü Kattan Atladı

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.043
30.457
61

Antalya'da eve geç geldiği için babasından tokat yiyince 4'üncü kattan atlayan 17 yaşındaki D.A., yoğun bakım servisinde tedaviye alındı

Antalya'da Muratpaşa İlçesi, Şirinyalı Mahallesi 1533 Sokak'ta yaşayan ve eve geç geldiği için babasından tokat yiyince 4'üncü kattan atlayan 17 yaşındaki D.A., yoğun bakım servisinde tedaviye alındı.

BABASINDAN TOKAT YEDİ, SİNİRLENDİ BABASINA TOKAT ATTI

Dün gün boyu arkadaşları ile gezen D.A., akşam saatlerinde eve geldi. Burhan A., geç kaldığı için kızı ile tartışmaya başladı. Tartışma büyürken Burhan A., kızına tokat attı. D.A. da babasına tokatla karşılık verdi. Bir süre sonra baba ile kızın tartışmasına anne Gülser A. da dahil oldu.
babasinin-tokatina-kizan-genc-kiz-4-uncu-kattan-7348308_x_6840_o.jpg

SOLUĞU BALKONDA ALDI VE ATLADI

Çift olayla ilgili tartışırken 4'üncü kattaki evlerinin balkonuna çıkan D.A. kendisini boşluğa bıraktı. Gürültü üzerine balkona çıkan ve kızlarının atladığını fark eden çift durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

VÜCUDUNDA ÇOK SAYIDA KIRIK VAR

Kısa sürede gelen sağlık ekipleri, D.A.'yı özel bir hastaneye götürdü. Yoğun bakım servisinde tedaviye alınan D.A.'nın omuriliği dahil olmak üzere vücudunda çok sayıda kırık olduğu belirtildi. Polis tarafından gözaltına alınan baba Burhan A. ise ifadesinin alınması ardından serbest bırakıldı
http://www.haberler.com/babasi-tokatlayinca-4-uncu-kattan-atladi-7348308-haberi/

Ergenlik böyle bir şey işte. Aileler de bilinçsiz olunca bu tip olayların yaşanması kaçınılmaz oluyor.

Ya ne var bunda? Adam endiselenmis dogal bir sey.
Ben hatirliyorum 10 yasindaydim. Annemler pazara giderken beni de arkadaslarimin yanina birakmislardi oyun oynuyorduk. Dönüşte o kadar cagirmislar beni hic duymamisim oyun derdinden. Bi baktim karanlik herkes beni ariyormus. Amcamin oglunu gördüm beni eve goturur musun diye.
Eve gittik babam oyle korkmus ki bayilmis falan bi tokat atti bana hayatinda ilk ve sondu. Ben de tabi utancimdan 3 4 gün babamin karsisina cikamamistim, utanirdik biz nasil babamizin vuracagi bir hareketi yaptik diye..

Simdiki gencler ailelerine cok asi.
Gecen otobusteyim kizin biri, arkadaslariyla can ciger kuzu sarma nasil bagirarak egleniyorlar, annesi bi aradi dialog aynen şöyle :
Anne: -kizim.nerde kaldin Cok gec oldu?
Kiz: - of sanane be gerizekali. Gelmem. Geziyorim. Gelmiyecegim simdi ya sanane. Sana mi sorucam , bilmem ne diye saydi da saydi.
Aksam karanlik cokmustu. Bi park var oraya gideceklermis. Ki o park cok tehlikeli bir yer.
Yazik dedim cidden cok yazik.

Cok uzun oldu ama bu kizin omurilik kemigi kirilmis, eger yasarsa yataga bagli olarak yaşaması cok yuksek.
Deger miydi buna?
Insallah iyilesir ama gencler cok degisti..

O yuzden hep derim hayirli evlat....

Hayırlı evlat diyen meseleyi anlamamış bunlar ergenlikte olan hadiseler ki böyle gerginlikler oluyor ama ergenlik geçtikten sonra süt dökmüş kediye dönüşüyorlar marifet bir anne olarak hem eşi hem o ergen kızı idare edebilmek annelere çok zor görevler düşüyor bebekken ne var sanki asıl mesele ergenlikte ! Halen ergenliği anlamayanlar var ,bende buna üzülüyorum

Hayırlı evlat diyen meseleyi anlamamış bunlar ergenlikte olan hadiseler ki böyle gerginlikler oluyor ama ergenlik geçtikten sonra süt dökmüş kediye dönüşüyorlar marifet bir anne olarak hem eşi hem o ergen kızı idare edebilmek annelere çok zor görevler düşüyor bebekken ne var sanki asıl mesele ergenlikte ! Halen ergenliği anlamayanlar var ,bende buna üzülüyorum

Adamın tepkisi abartılı olmuş şiddet çok yanlış fakat kızın verdiği tepki:KK57:

olacak iş değil hem kendini hem ailesini yaktı

Biz de ergenlikten gectik. Ergenlik cok abartiliyor bana gore. Bu kizin babasi gece gec gelmesini istemiyorsa eger evde kural varsa ergenlik falan bilmem o kurala uyulmasi lazim. Inan insan 7sinde neyse 70inde de odur lafi cok dogru..
Ha tabi egitim ve arkadas cevresi de onemli bana gore..

Kızın gururuyla nasıl oynadıysa artık belki kızı tokattan ziyade söylediği ağır laflar çok incitti

baba orda nerde kaldin demekle bence dogru yapmis zaten turkiyede neler oluyor belli olmuyor tecavuzlermi kacirmalarmi hadi kizin basina birsey gelseydi 17 yasinda daha.. hem orda kiz babasina ne tepki verdigni kimse bilemez belki sizde babanin yerinde olsaydiniz birtane tokat atardiniz.. kizin yaptigi bence sacma olmus kendisine yapmis atlamakla elline ne gecti bide az daha kendi ahiretini maf ediyordu..

Ergenlik çok ince bir çizgi

İyi davranılıp iyi yönetilmeli

Öfkeyle karar verılmemeli

Korkmus olabılır baba sonucu ne olursa olsun tokat atılmamalı

Bırak tokatı sesını bıle yükseltmeZdı babam bıze

Öyle severım ki onu şimdi de o zamanda yapacağım herseyi onu düşünerek yapardım

Korkan çocuk yapmaktan vazgecmıyor gızlı gızlı yapıyor yapacağını

Ama seven çocuk başka

Hep derim sevgi sevgi sevgi

Sağlıklı mutlu nesil ancak sevgıyle olur(benım düşüncem)

Ya ne var bunda? Adam endiselenmis dogal bir sey.
Ben hatirliyorum 10 yasindaydim. Annemler pazara giderken beni de arkadaslarimin yanina birakmislardi oyun oynuyorduk. Dönüşte o kadar cagirmislar beni hic duymamisim oyun derdinden. Bi baktim karanlik herkes beni ariyormus. Amcamin oglunu gördüm beni eve goturur musun diye.
Eve gittik babam oyle korkmus ki bayilmis falan bi tokat atti bana hayatinda ilk ve sondu. Ben de tabi utancimdan 3 4 gün babamin karsisina cikamamistim, utanirdik biz nasil babamizin vuracagi bir hareketi yaptik diye..

Simdiki gencler ailelerine cok asi.
Gecen otobusteyim kizin biri, arkadaslariyla can ciger kuzu sarma nasil bagirarak egleniyorlar, annesi bi aradi dialog aynen şöyle :
Anne: -kizim.nerde kaldin Cok gec oldu?
Kiz: - of sanane be gerizekali. Gelmem. Geziyorim. Gelmiyecegim simdi ya sanane. Sana mi sorucam , bilmem ne diye saydi da saydi.
Aksam karanlik cokmustu. Bi park var oraya gideceklermis. Ki o park cok tehlikeli bir yer.
Yazik dedim cidden cok yazik.

Cok uzun oldu ama bu kizin omurilik kemigi kirilmis, eger yasarsa yataga bagli olarak yaşaması cok yuksek.
Deger miydi buna?
Insallah iyilesir ama gencler cok degisti..

O yuzden hep derim hayirli evlat....
Dediklerine katılıyorum

X