Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dunyanin her turlu hali var cnmAraba babasının üstüne olsa size bir zararı olur mu ileride?
arabayı görmeyecek bakmayacak mısınız. sizin ikinizin de içinize sinmeden nasıl kayınpederiniz uzaktan alabilir ki. dokunmak oturmak sürmek bakmak gerekir.Ya kızlar esim bi araba alcak ve buldugu araba babasinin oldugu memlekette ve biz haftaici calistigimiz icin esim, babamin ustune aliyim bi ara kendi ustume alirim diyor. Ya k.babayi da hic sevmem uf kizlar napicm ya!!
Konustum sorun'olmaz diyor ama bana gore sorun olure konuş eşinle.
İyi de ileride eşin üstüne gecirmek için bir sürü para ödeyecek, yani ileride birgün üstüne geçireceği araba için niye tekrar masraf etsin kiYa kızlar esim bi araba alcak ve buldugu araba babasinin oldugu memlekette ve biz haftaici calistigimiz icin esim, babamin ustune aliyim bi ara kendi ustume alirim diyor. Ya k.babayi da hic sevmem uf kizlar napicm ya!!
Haftasonu alımsatım olmuyormus cnmarabayı görmeyecek bakmayacak mısınız. sizin ikinizin de içinize sinmeden nasıl kayınpederiniz uzaktan alabilir ki. dokunmak oturmak sürmek bakmak gerekir.
eşinizin izni yok mu hafta sonu cuma aksamdan cıkın pazar aksama kadar türkiyenin her yerinden gelinir alınır.
Aynisini bende dedim. 63 Tl masraf olur.'bisey olmaz diyorİyi de ileride eşin üstüne gecirmek için bir sürü para ödeyecek, yani ileride birgün üstüne geçireceği araba için niye tekrar masraf etsin ki
arabayı ikiniz de görmeden almak istemediğinizi söyle.Haftasonu alımsatım olmuyormus cnm
eşin kalsın sen git almaya o zaman şahsen ben öyle yaptım dediğin gibi dünyanın türlü türlü hali var araba sizin üstünüze olsunYa kızlar esim bi araba alcak ve buldugu araba babasinin oldugu memlekette ve biz haftaici calistigimiz icin esim, babamin ustune aliyim bi ara kendi ustume alirim diyor. Ya k.babayi da hic sevmem uf kizlar napicm ya!!
Birde böyle söyleyip deneyim'bakalimarabayı ikiniz de görmeden almak istemediğinizi söyle.
ancak bu şekilde olabilir.
ben olsam babam bile bana araba alıp getirsin istemem bakmam lazım dokunmam lazım. pimpirikliyimdir siz de öyle yapın bunu öne sürün bence.
Senin ehliyetin yok, yaşin kücük. Sigortasi cok olur vs vs diyoreşin kalsın sen git almaya o zaman şahsen ben öyle yaptım dediğin gibi dünyanın türlü türlü hali var araba sizin üstünüze olsun
63 tl mi,sanmam daha fazladır. Çünkü biz bile 8 sene önce ticari bir Arabamızı eşimin üstünden benim üstüme geçirdiğimiz de 500 tl gibi rakam ödemiştik.nasıl 63 tl oluyormuş o?Aynisini bende dedim. 63 Tl masraf olur.'bisey olmaz diyor
muayeneye getirrkende sorun olabilir Arac sahibi olmak gerekiyor bazenBirde böyle söyleyip deneyim'bakalim
Birde böyle söyleyip deneyim'bakalim
bana da aynısını dediler inanırmısın fiyat farkı fazla olmuyo en fazla 50 lira fark ediyor araba senin üstüne olsun kp sürer eve getirir o zamanSenin ehliyetin yok, yaşin kücük. Sigortasi cok olur vs vs diyor
Bunuda deyim. Bi ikna yoluna gidiym bakalmmuayeneye getirrkende sorun olabilir Arac sahibi olmak gerekiyor bazen