Babasiz buyutemez miyim :( ne yapicam ben

Soğan suyu ne alaka?
Ya daha yeni günü geçmiş. Aldırmaktansa soğan suyu içse hemen adet olur demek istedim. Eğer eşiyle barışmayacaksa.. babasız çocuk istemiyorsa.. maalesef babası olacak adamın umrunda bile olmamış.

Ya daha yeni günü geçmiş. Aldırmaktansa soğan suyu içse hemen adet olur demek istedim. Eğer eşiyle barışmayacaksa.. babasız çocuk istemiyorsa.. maalesef babası olacak adamın umrunda bile olmamış.
Eee test yapmış ya?
Nasıl regl olacak ayol?

Vallaha strese soktun beni:(( dıger konunuda okumuştum. Sen kıme guvenıosun da bırakıp gıdıosun :((
Eşini ara. Bi buluşma ayarla. Herseyı konuş . Yüzyüze ve yalnız olun

Yahu sogan suyu nedir yapmayin etmeyin! Istemiyorsa aldirir zaten ebemden kalma yöntemle mi cözülecek bu is. Konu sahibi canim benim zart diye ögrenir ögrenmez hamileyim diye kocani aradigina göre barismayi beklemissin sen. Kocan sevincten ucacakti gelip annenlerden seni alacakti, kayinvalidene de dersini verecekti diye bekledin ama olmadi. Daha fazla adim atma. 15 gün daha burda demissin kayinvalidenler gidene kadar bekle. Onlar gidince kocan ararsa disarda bir yerde bulusup konusun. Ama artik adım atma, arama face hesabini da dondur!

canim sakinn ama sakinn sogan suyu filan icme.. dusun sakin ol.. her sey duzelebilir..duzelmese bile.evet babasiz cocuk neden buyumesin.. bak ben yeni kipirdadigini gordum.ultrasonda Allahim oyle guzel bir his ki.. dunyada hickimsenjn ama hickimsenin bir onemi kalmiyor.. ben cok ugrastim bebek icin.. sen belki ugrasmadin ama aldirma.sakin
Soğan suyu nerden çıktı
İçince bebek mi düşüyor

Soğan suyu söktürür derler canım, bir de sıcak duş.
O yüzden hamileliğin ilk haftalarında önerilmez.
Bende yeni hamile oldugumu öğrendim
Hala istemiyorum da bu bebeği.
Ama katil olamam ya. Bunun cinayetten ne farkı var. O vicdan azabi ile nasil yasarim. Ya istediğin zaman da Allah vermezse

Sakın kıyma bebeğine.eşin için değil kendin için ilerde keşke dememek için canım.onun yüzünü bi kere görsen kokusunu bi çeksen içine allahım iyiki kıymamışım sana diyceksin.babasız çocuk büyüten milyontane kadın var bu ülkede hemde birden fazla.sende yapabilirsin kendine güven.

Sogan suyu falan icmem canlarim :( kiyamam ben ona :( annemler aradialr kv mi . Kv dediki biz git dmeedik gel de demeyiz ne istiyorsa onu yapsinlar ikiside cocuk degil dedi. Esim de aldi telefonu ben hatali olsaydim gelip ozur dilerdim ama ben hatali degilim ayrilmak istiyosa ayrilabilir devam etmek istiyosa gelebilir evine. Benim yapacagim bisey yok dedi kapatti. Annemde giyecekbikackiyafetimi alma bahanesiyle gittibakalim simdi ev cok yakin buarada

Sakın kıyma bebeğine.eşin için değil kendin için ilerde keşke dememek için canım.onun yüzünü bi kere görsen kokusunu bi çeksen içine allahım iyiki kıymamışım sana diyceksin.babasız çocuk büyüten milyontane kadın var bu ülkede hemde birden fazla.sende yapabilirsin kendine güven.
Hep iyi yanlarını yazmışsınız bebek olunca..tabi o kadar çok seviliyor ki ayaklar yerden kesiliyor pembe bulutların üstünde uçuyorsun filan. .sonra bir tek an gerçeklerle yuzlesince (maddi sıkıntılar,babasız olan o çocuğun psikojisi,sürekli ilgi ve sevgi bekleyen bir çocuk,..vs)yere cakiliveriyorsun..
Konu sahibi iki acidanda değerlendirmeli bunu..yok öyle kolay değil bebeği doğur kokusunu içine çek dertleri unut..
Kendinde bir bebeğin bütün sorumluluklarını taşıyabilecek gücü olan insanlar bebek düşünsün. Yoksa bebekte annede sefil olmasın. .

1. haftada öğreniliyor muydu gebelik? En erken 4. hafta diye biliyordum :oops:
Allah yardımcınız olsun verecek tavsiye bulamadım. Aldır veya aldırma demek kimseye düşmez burada. Umarım en hayırlı kararı verirsiniz...

Sizinle iyiki tanismisim iyiki varsiniz oyle buyuk bi destek ki hamdolsun .. zorgunler yasiyorum amasizle ferahliyorum . Bebegimi duyunca sevincten agladim mutluluktan ne yapacagimi bilemedim ama simdide kendimi kimsesiz caresiz hissediyorum :(

Doktor bir haftalik gebesiniz,dedi adetgunum sadece iki gun gecikti ben hicanlamiyorum bunlardan :(

Back
X