Babasiz buyutemez miyim :( ne yapicam ben

Sanırım konu sahibi hayalinde ki konuşmayı bize anlatmış eşiyle.Yargısız infaz etmek istemem ama o kadar merhametsiz bir adamdan bu konuşmalarda ki adama uçurum fark var. Annesi düğüne çağırmış gitmiyormuş o ana kuzusu adam? Bana mantıksız geldi bu konuşma. Sanki burada yazılan yorumları derlemiş hayali bir konuşma yaratmışsın gibi.Kızma bana.Dilerim her şey senin için güzel olur.

peki bir filizi dusunun yeni cicek acacak tomurcuklanmis onu sokup atin cicek diye birsey kalmayacak ortada.
peki ya anne karnina verilen can.aldirildigini dusunun ortada birsey yok..aldirilmadigini dusunun bebek buyudukce buyuyecek 6 aylik bebegi dusunun 2 yasindaki bebegi dusunun ufacik bisey demek degilmis demekki resmen cinayet..
bana göre de böyle bir ailede bu psikolojide bir çocuğu dünyaya getirmek cinayet.

Bebeği sakın aldırma diyenler olmuş..anlamıyorum neden bu kadar duygusal yaklaşıyorsunuz olaya..şu an sadece bir kan pihtisi halinde bebek bile denemez.Konu sahibi bosanacak olursa bebeğe guzrl bir gelecek verebilecek mi?güven huzur para vs hepsi önemli bunların. Şimdi o bebeğin bunlardan mahrum kaldığını düşünün. Düşündüğünüzde yine duygusal olmuyorsaniz sorun sizde değil bendedır.
Size tamamen katılıyorum hanımefendi. Burası dünya "Harikalar Diyarı" değil.Burada mutlu olmak istiyorsan duygusal ya da mistik değil realist yaklaşmak gerek. Ben evli değilim ama bu şekilde düşünüyorum.

Sanırım konu sahibi hayalinde ki konuşmayı bize anlatmış eşiyle.Yargısız infaz etmek istemem ama o kadar merhametsiz bir adamdan bu konuşmalarda ki adama uçurum fark var. Annesi düğüne çağırmış gitmiyormuş o ana kuzusu adam? Bana mantıksız geldi bu konuşma. Sanki burada yazılan yorumları derlemiş hayali bir konuşma yaratmışsın gibi.Kızma bana.Dilerim her şey senin için güzel olur.

Ayni seyi dusundum. Anne babasinin bu denli gudumundeki birinden bu laflarin cikmasi imkansiz. Veya bir sey planliyorlar.

Arkadaslar konumu bilenler vardir aranizda.. bikmeyenler icinde tekrarlayayim. Esimle dun aksma tartisip,annemin evine geldim evde kaynana ve ailesi vardi zaten onlar yuzunden cikti tartisma.. herneyse esim onlarin yaninda beni ezmeye kucuk dusurmeye calisinca bende ciktim geldim annemin evine. Bu sabah ta test yaptirip hamile oldugumu ogrendim. Fakat onlarin taraftan ne arayan ne soran oldu. Esimi arayip hamile oldugumu ogrendigimi soyledim iyi deyip kapatti. Bidaha da,arayan soran yok whatsaptan engellemis faceden resmimi silmis. Ailesinin dolduruslariyla besleniyor 15 gun daha ailesi gidene kadar oyle olacak sanirim.

Benim sorum su kendi ailemden hickimse de bebege sevinmedi. Daha dogrusu ben haric kimse sevinmedi. Annemler barismama zorlamaya bile basladilar bebek yuzunden..
Babam yuzume bakmiyor. Onlar aramayacak diye korkuyolar sanirim.
Aramazlarsa babasiz bebek mi olur diyolar ne demek istiyolar aldir mi demek istiyolar :KK43:

Bana kiziyolar sen yaptin sen ettin. Ne yapacam ben :KK43:

Esinizle kavganiz tam olarak nasıldı

Herseyi gectim, nasil daha 1 haftalik hamile olabilirsin? Ya daha döllenme bile olmamis oluyor. Konu acikcasi bana pek inandirici gelmedi. Mune Mune abla

konuşma değil bana hamileliği bile yalan gibi geliyor. konu sahibi atıyor sanırım

Oo mutlu sona ulasilmis. Pembe aile tablosu.. Gobek opmeler filan.. bence sen bu pembe atmosfere fazla kaptirma kendini. Kayinvaliden kapidan iceri girer girmez ozune doner o adam.

Moralini bozmak istemem ama adam demiş ki; sen kavga çıkrtma ben de sana hakaret etmeyeyim... Yani sen, eşin istediğin şeyleri yapmadığında bunları yapmasını talep edersen huzursuzluk çıkacak ve sana hakaret edebilecek. Bunca zaman seni mutsuzluktan öldüren eşinin bir anda sevgi pıtırcığı olması gerçekten garip.

Cadoloz kaynanalar ya.. verdiği akıllara bak.. hemen çağırma burnu sürtsünmüşte bir daha yapmasınmış.. şimdi adamı ne kadar suçlasam da böyle böyle insanın annesi gazlasa o da kabardıkça kabarır. Oğluna dememişki oğlum bak biz haksızız kızcağızda hamileymiş git al karını Özür dile.. tabiki yine de adam haksız kendi aklı yok mu? Konu sahibini bilmem ama o kadının kafasını asfalta sürtmek lazım biraz beyni sürtsün kendine gelsin.

Arkadaslar ister inanin ister inanamayin dun cok guzel bi gundu ve esimle anlattigim sekilde konustuk ve ben ozur diledim o ozur diledi.. hersey yoluna girdi.. sizi de bilgilendirmek istedim cunku okadar bana yardimci oldugunuz icin. Hayalimdeki konusmayi derken neden boyle bisey yapayim ki gunlerdir aglamaktan canim cikti.. bugun dugun var ve biz gitmiyoruz :) esim gercekten cok pisman oldu :)

Canlarim kan testimde 29.8 cikti kan degerim. Dktorumda,dediki 5_50 arasi bir iki haftalik gebelik demek. Bu iki gune iki katina cikacak dedi. Bunla ilgili yalan soylesem elime ne gececek Allah askina yapmayin

Canlarim kan testimde 29.8 cikti kan degerim. Dktorumda,dediki 5_50 arasi bir iki haftalik gebelik demek. Bu iki gune iki katina cikacak dedi. Bunla ilgili yalan soylesem elime ne gececek Allah askina yapmayin

Beklenen adet tarihiniz neydi acaba

Gebelik hesaplamalarinda son adet tarihi baz alınır ya o sebeple ogrendiginiz anda en az 3 haftalik gebelik oluyor

Beklenen adet tarihiniz neydi acaba

Gebelik hesaplamalarinda son adet tarihi baz alınır ya o sebeple ogrendiginiz anda en az 3 haftalik gebelik oluyor
Canim en sonki adet gunum 7 haziran. Uzerine baska adet olmadim. Kan testinde de 29.8 cikti
Iki ayri dr hamilesin dedi degil miyim

Canim en sonki adet gunum 7 haziran. Uzerine baska adet olmadim. Kan testinde de 29.8 cikti
Iki ayri dr hamilesin dedi degil miyim

bence de hamilesiniz tebrik ederim inşallah değer 2 günde 2ye katlar

ancak hamilelik takvimini yanlış oluşturmuşsunuz o yüzden kafa karıştırıyor

4. haftalık olmalısınız siz

bence de hamilesiniz tebrik ederim inşallah değer 2 günde 2ye katlar

ancak hamilelik takvimini yanlış oluşturmuşsunuz o yüzden kafa karıştırıyor

4. haftalık olmalısınız siz
Hmm onu bilmiyorum o yanlis olabilir. Pzt tekrar kontrole gidicem bakalim tesekkur ederim :)

Bak canım gebelik.org diye bir site var oraya gir son adet tarihini yaz.. ordan muhtemelen doğacak tarih kaç haftalık olduğu çıkar. Ona göre gel buraya o tarihi yaz.. en az 4 haftalık gebelik gözükür. Kimsenin içinde kuşkuda kalmaz.

Back
X