arkadaşlar benim 2,5 yaşında bir kızım var eşim evi terk etdi ve kızım 4 aydır babasını görmüyor adam bildiğimiz tel numarasınıda değiştirmiş hiçbir şekilde arayıp sormuyor kızımı.başlarda kızım çok sayıkladı babasını sürekli babayı ara deyip elinde telefonla dolaşıyordu yada telefonla babasıyla konuşuyor gibi yapıyordu son iki aydır bu hareketleri azaldı hatta bitti diyebilirim.bir aydır babasını hiç anmıyordu geçengün oyuncak araba vardı elinde bak anne arabada baba var anne var ben varım dedi annecim sen babanımı özledin dedim cevap vermedi gelsinmi baban dedim yine cevap vermedi sonra başka birşey konuşmaya başladım anne babayı konuşalım dedi.aradan birkaç gün geçtikten sonra anneannene gidelimmi özledinmi anneanneni dediğimde bana dönüp babamı özledim dedi ne diyeceğimi bilemedim.normalde yanında babasından hiç bahsetmiyorum üzülmesin diye ama doğrusu bumu onuda bilmiyorum olmuyan bir babayı hiç hatırlamasın diye unutdurmakmı yoksa babasının varlığını hatırlatıp beyninde hep var etmekmi doğru olanı? pedegokdan yardım almam için daha çok küçük çünkü.hiç kimse için dilemem ama benzer bir durumda evlat yetiştiren arkadaşlar varsa bana tecrübeleriyle yardım ederseniz sevinirim