canım gece gece aglattın benı cunku bende babasız buyudum bunun nedemek oldugunu en ıyı ben bılırım senın kızın cok kucuk yavrum daha ne olgunu bıle anlıyamıcak yasta ıcım sızladı resmen ya
KIZINIZI ÇOK SEVİN ZATEN BABASIZ KALMIS ANNESI ONU COK SEVSIN COK UZULDUM BU ERKEKLERIN YATAK YERI YOK
üzüldüm yaranı kanatıp seni ağlatdığıma,ben kızımı çok seviyorum benim annem soğuk bir anneydi hiç mucukmucuk bir ilişkimiz olmadı ama ben kızımla bütüngün sarılıp koklaşıyorum.şanslı bir yanım var ailemin durumu iyi ve çalışmak zorunda değilim,sürekli kızımın yanındayım,onu kimseye emanet etmek zorunda kalmadım.babasını açığınıda bu şekilde kapamaya çalışıyorum.anladığım kadarıyla küsmüş kızım babasına bugün düğün resimlerimizi bulup çıkarmış çekmeceden fotoraftaki herkezi sırayla sayıyor sıra babasına gelince onu atlıyor birşey demeden oysa 2 hafta öncesine kadar o resimleri çıkarıp anne bak babam burda diyordu.2 haftada babasını yüzünü unutmadı heralde.yavrum okadar küçükki kimbilir aklından neler geçiyor.babası ilk gittiğinde anne resim yapalım anne çiz baba çiz bebek çiz derdi hiç durmadan artık anne çiz ve bebek çiz diyor sadece.ben sadece gözlemleyip yorum yapıyorum ama siz benim kızımın ne hisetdiğini daha iyi anlıyorsunuz