Babasız kız çocuğu büyütmek

Birbetul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
60
49
38
38
Merhabalar alengirli bir ayrılık hikayem var henüz 2hafta bile olmadı ama ilkte değil bu durum. Bu yüzden de artık bitmesini acı çekerek istiyorum. 8ysdindaki kızımı büyütürken korkularım var. Babası lafta baba şuan. Kızım onu koklamadan uyumaxdi çok duskunlerdi ama baba bı anda umursuz oldu çocuğun acı çekerek ölmek istiyorum diye ağlamasına bile ona söyleyince ne yapabilirim deyip kotule ozaman beni diyen bir adam. Kızını yalnız büyüten anneler yazabilir mi ne olur nasıl dzvranmaliyim çok ağlıyor zaman beni suçluyor bu çok acı. O ağlarken gizlice video ses kaydı alıyorum.ayni şekilde esiminde yazismalarimizi kaydediyorum. Bunları ilerde kızım beni suçlarda diye saklıyorum çünkü çok korkuyorum beni onu ailesiz bırakmakla suçlar diye onu kaybeferim diye... Belli bi yaşa gelince babasına inanır diye...

Öncelikle gizli gizli video çekmeyin. O her ağladığında kızınızı karşınıza alıp konuşun biz anlaşamadık,ayrıldık deyin,bir de çocuğu beklentiye sokmayın baban seni arayacak alacak diye. İmkan varsa babası iki haftada bir kızını görsün o anlatsın,pedagogla /rehber öğretmenle görüşün. O yaşlarda kızlarda elektra sendromu olur. (Psikolog değilim).Erkeklerde de farklı bir şeydi hatırlayamadım .Burada bir üye vardı erkek cocugun velayeti babasındaydı o da sürekli annesini istediği için ağlıyormuş.Belki de bosanmanızı kendi suçu olarak görüyordur. Babasıyla az vakit geçirdiği için babasını ona verilmiş bir ödül gibi görüyordur su an o ödülden mahrum kaldığını düşünüyordur. Hayatında hicbir şeyin değişmediğini onun cok değerli olduğunu üzülmemesini söyleyin. Ağlarsa ağlasın yalan söylemeyin. Elbet susacaktır.

Back