Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SLM Bende mevc ut gec aldıgımdan kullanamadım malesef. 60tl aldım aynı fıyata verırım.
Ayyy...burdan haber alamayınca bugün sipariş verdim...ilginiz için teşekkürler..inşallah memnun kalırım..eger almadıysanız bende var
GErcektenmi kac kilo kiziniz benim oglum 5 aylik 7 .5 kg falan ama artik zor oluyor x wrap slingde yururken birsey yokda cikartinca kemiklerim agriyorBu mesajları yeni görüyorum. Uzun sure cevap bekledim kimse bisey soylemeyince ebebek ten aldım organik modelini. Kızım 8 aylık ben çok rahat ettim her gün babaslingle yürüyüşe çıkıyoruz. Evde de uyutmak için kullanıyorum. İyiki almışım
8.5 kilo. Ağırlığı sırta veren slingler çok ağrı yapıyormuş araştırdığım kadarıyla. Babaslingi çıkarınca omzumda hafif bir ağrı oluyor sadece. Bu arada ben pek güçlü kuvvetli de değilim agir tasiyamam. Kızım kucakta gezmeyi çok seviyor kollarim yerine omzumun agrimasi benim için büyük bir nimet oldu :)GErcektenmi kac kilo kiziniz benim oglum 5 aylik 7 .5 kg falan ama artik zor oluyor x wrap slingde yururken birsey yokda cikartinca kemiklerim agriyor
Slm.hala elinizde mevcutmu sattinizmiSLM Bende mevc ut gec aldıgımdan kullanamadım malesef. 60tl aldım aynı fıyata verırım.
Selam resmini ve fiyatını gönderirseniz sevinirimselam elımde mevcut hala ısteyen varsa resmını atabılırım.