BABAYA GEBELİK SÜRPRİZİ

sekerim41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2013
101
61
Arkadaşlar eşinize hamile olduğunuzu nasıl bir sürprizle söylerdiniz, fikirlerinizi bekliyorum :)

ben hala söylemedim, güzel bir şeyler yapmak istiyorum. bundan önce 2 kere "hamileyim, baba oluyorsun" gibi müjdeler vermiştim ama 2sinde de sonradan öğrendik ki boş gebelikmiş. Bu sefer sağlıklı bir gebelik olduğunu biliyorum ama aynı şekilde müjde verirsem yine bir terslik çıkar diye korkuyorum. O yüzden bizim için değişik ve yeni bir şeyler yapayım, hepimiz için yeni bir başlangıç olsun istiyorum.
Birden fazla fikir var kafamda:

Biberon alıp hediye paketi yapabilirim. İçine de not koyarım "ilk kullanım tarihi 7 ay sonra" gibi.
Bir zarfın içine not yazabilirim "Sana daha önce hiç sahip olmadığın bir hediye vermek istedim, bir ünvan, artık sen bir 'baba'sın" gibi.
Mama sandalyesi alıp akşam yemeği için oturduğumuzda masaya koyabilirim, yakında burada da birisi oturacak gibi.

Bilmiyorum sekerim41 sekerim41 sen ne dersin?

Ben ikinci hamileliğimde babası kızım sana mektup yazmış diye vermiştim, babacığım abla oluyorum pabucum dama atılıyor yazıyordu, eşim inanamamıştı.

İlkinde de arayıp aşkım en büyük hediyeyi kap gel müjdem var demiştim. Kapıda dünyanın en harika kocası yazıyordu, kapıyı kapatınca da arkadında baba oluyooo:) yazıyordu.

X