- 16 Haziran 2016
- 570
- 643
- 18
- 40
- Konu Sahibi terliklerimlepijamam
Görücü usulü gibi, bir ortam ayarla.Belki anlamaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkma kesinlikle emin ol kizsada babalar kiyamaz kızlarına... Sakin aracı koyma kendin konuş başkasından duyarsa işte o zaman kork inat eder...Bende kendim konusmak istiyorum ama biraz cesarete ihtiyacım var sanırım
Bu mantıklı geldi bana daBabanın sevdiği arasının iyi olduğu birine söylettirebilirsin yada halan varsa ona söylettirebilirsin.
AnneniZ soyleyemiyorsa sizin söylemeniz daha mantıklı aracı koymayın. Bende babama nasıl söylerim diye kivranirken bir gün erken uyumusum babam beni çağırdı uyku sersemi dedi ki kim artık yasin geldi böyle böyle biri seni sordu niyetleri ciddi ne dersin bende şartların uygun olmadığını söyledim tam babam giderken baba dedim madam konuyu actin böyle böyle konuştuğum biri var niyeti ciddi sende uygun görürsen annemle ile abim de orda idi tmm haftaya gelsinler dedi ben şaşırdım annemle abim bana sen yürek mi yedin nasıl söyledin dediler ki ben Doğu da büyüyen bir kızim babayla konuşulmaz böyle şeyler . Şimdi 15 gün sonra düğünüm var
Görücü usulü gibi, bir ortam ayarla.Belki anlamaz.
Korkma kesinlikle emin ol kizsada babalar kiyamaz kızlarına... Sakin aracı koyma kendin konuş başkasından duyarsa işte o zaman kork inat eder...
10 saniyelik deli cesareti belkide hayatımızı değiştirecek...![]()