babayı gördüm

Saçma yeterli bile değil. Saçma sapan, bayağı, yoz ve çirkin. Yorum niye yaptım söyleyeyim okudum zaman harcadım. Üstüne bende tiksinti uyandırdı.
Agzinizdan saçılan salyalar da benim midemi bulandırdı. Hayatta hep böyle kırıcı ve sevimsiz olmaya devam edin ,mottonuz bu galiba .
 
Est. Ben gerçekten yaşı sormuştum:110:
. O yas olgunluguna gore cevap vermek icin .Küçumsemeyecektim .olabailir böyle şeyler .Aklıniza gelmesin. Sonuçta babamız dahi olsa onların da üreme organları var ( hihihi der güler geçerim)
Pardon sizi yanlış anladım o zaman başka bir üye bayağı bayağı aşağılamis da , onun etkisi oldu sanırım.25 yaşım 26 ya yol aldım
 
Bir dert insanlara çocukça gelir anlarim ama hakaret de edilmez. Kimse kimsenin yaşamını,aklını küçümseme hakkına sahip degil. Konum çok başka bir şekle burunmeye başladı , ben buraya derdim varsa paylaşmaya veya insanların derdine kafa yormaya,arkadaşlarımla hal hatir sormaya geliyorum. Gerçek yaşamda huzursuzluk çok zaten bir de burada huzursuzluk yaşamak istemiyorum. Mune Mune abla konum kapanabilir mı rica etsem
 
Agzinizdan saçılan salyalar da benim midemi bulandırdı. Hayatta hep böyle kırıcı ve sevimsiz olmaya devam edin ,mottonuz bu galiba .

Yanlışlık gördüğü çıplak babası ile gelip buralarda dalga geçen sensin ben değil. Baban görse bunları okusa ne düşünür acep? Ne biçim çocuk yetiştirdim der herhalde.
 
Back
X