Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Est. Ben gerçekten yaşı sormuştum . O yas olgunluguna gore cevap vermek icin .Küçumsemeyecektim .olabailir böyle şeyler .Aklıniza gelmesin. Sonuçta babamız dahi olsa onların da üreme organları var ( hihihi der güler geçerim)
Bir dert insanlara çocukça gelir anlarim ama hakaret de edilmez. Kimse kimsenin yaşamını,aklını küçümseme hakkına sahip degil. Konum çok başka bir şekle burunmeye başladı , ben buraya derdim varsa paylaşmaya veya insanların derdine kafa yormaya,arkadaşlarımla hal hatir sormaya geliyorum. Gerçek yaşamda huzursuzluk çok zaten bir de burada huzursuzluk yaşamak istemiyorum. Mune
abla konum kapanabilir mı rica etsem
Yanlışlık gördüğü çıplak babası ile gelip buralarda dalga geçen sensin ben değil. Baban görse bunları okusa ne düşünür acep? Ne biçim çocuk yetiştirdim der herhalde.