- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.131
- 128
- 32
Kkda moda oldu bu konu sahibini kucumsemeye çalışırken yaş kaç sorusu. İnsanları kirmayacak kadar olgunlukta yaşım var çok şükür.Yaş kaç![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kkda moda oldu bu konu sahibini kucumsemeye çalışırken yaş kaç sorusu. İnsanları kirmayacak kadar olgunlukta yaşım var çok şükür.Yaş kaç![]()
Var böyle bir sabotajcı tim kk da. Her konuya çomak sokup dururlar.Ne demeye kendinizi yorup yorum yapıyorsunuz madem saçma? Kibirinizi de alıp gidin.
Kızlar kimseye söyleyemeyeceğim için buraya yazmak istedim. Çok sapsalca bir durum baştan söyleyeyim.
Az önce afedersiniz banyoya kostum. Dikkatli davranmadim ve babam banyoya giriyormus. Kabini kapatiyordu ve yüzü biraz geride kalmıştı. Ama üreme organini gördüm. Çığlık atıp kapattım banyo kapısını. Sonra annemle güldük. Ben babam utanmasin diye anneme "poposunu gördüm , bembeyaz " falan dedim babamın duyabilecegini düşündüğüm ses yüksekliğinde. Ama ben utandım. Babamda utandı galiba. Ay çok aptal bir insanım ya :/ Böyle bir şey başına gelen oldu mu ya biraz rahatlatsaniz beni. Biraz takıldım açıkçası bu konuya
Başlık çok komikolmamış gibi davranın. Evdekilere duşa girerken kapıyı kilitlemelerini söyleyin. Poposu bembeyaz kısmı da sıvama kısmı olmuş azıcık çok tatlısınız
![]()
Oy çok utanıyor insan dimi. Ben de çok utandım . Hala geliyor aklıma uf travmaAy basliga ve anneye poposunu gordum bembeyazdi diyisinize koptuum
Bende kucukken baban banyodaykn yanlislikla kapiyi acmistm ama ben cidden sadc popoyu gormustm. Sonra babam bi sey gordunmu demisti annemle guluserek yok demistimhayla utanirm aklima geldikce
![]()
Valla ben de çok güldüm ya akşam sayelerinde rahatladım gül gül
Çok güldüm yorumlara![]()
Unuturum inşallah ya hala aklıma geliyorBaşlığa çok güldüm yaa aynı evde yaşıyorsunuz neticede olabilir böyle şeylerunutun gitsin
Ay aynen tuhaf bir laf sokma cabasi.Var böyle bir sabotajcı tim kk da. Her konuya çomak sokup dururlar.Boş ver. Bugün nasılız bakalım? Şoku biraz atlattın inşallah.
![]()
Teşekkür ederimHErkesin başına gelebilecek bir durum, geçmiş olsun.. :)
Oy çok utanıyor insan dimi. Ben de çok utandım . Hala geliyor aklıma uf travma![]()
AhahaUnut sen onu unut yasanmamis say![]()
Bende babayı! görmüştüm banyoda. Merak edip aralık kapıdan bakmıştım. küçüktüm ama. 6 - 7 yaşlarındaydım. Sonra o neydi diye annemi soru yağmuruna tuttuğumu hatırlıyorum. Annem babama anlatmış olacak ki. Ondan sonra evde banyo kapısı sıkı sıkı kilitlendi, anahtar deliği kapansın diye oraya bir şeyler asıldı falan.merak etmiştim bayağı o ne diye.
![]()
Est. Ben gerçekten yaşı sormuştumKkda moda oldu bu konu sahibini kucumsemeye çalışırken yaş kaç sorusu. İnsanları kirmayacak kadar olgunlukta yaşım var çok şükür.