babayı gördüm

aaaayyyyy çok tatlısınızzz :KK70::KK70:

Kızlar kimseye söyleyemeyeceğim için buraya yazmak istedim. Çok sapsalca bir durum baştan söyleyeyim.
Az önce afedersiniz banyoya kostum. Dikkatli davranmadim ve babam banyoya giriyormus. Kabini kapatiyordu ve yüzü biraz geride kalmıştı. Ama üreme organini gördüm. Çığlık atıp kapattım banyo kapısını. Sonra annemle güldük. Ben babam utanmasin diye anneme "poposunu gördüm , bembeyaz " falan dedim babamın duyabilecegini düşündüğüm ses yüksekliğinde. Ama ben utandım. Babamda utandı galiba. Ay çok aptal bir insanım ya :/ Böyle bir şey başına gelen oldu mu ya biraz rahatlatsaniz beni. Biraz takıldım açıkçası bu konuya

Ay basliga ve anneye poposunu gordum bembeyazdi diyisinize koptuum:KK70:
Bende kucukken baban banyodaykn yanlislikla kapiyi acmistm ama ben cidden sadc popoyu gormustm. Sonra babam bi sey gordunmu demisti annemle guluserek yok demistim:olamaz: hayla utanirm aklima geldikce:KK15:
Oy çok utanıyor insan dimi. Ben de çok utandım . Hala geliyor aklıma uf travma :KK48::KK15:

Var böyle bir sabotajcı tim kk da. Her konuya çomak sokup dururlar. :63:Boş ver. Bugün nasılız bakalım? Şoku biraz atlattın inşallah. :110:
Ay aynen tuhaf bir laf sokma cabasi.:KK12: Babam yeni geldi şükür bir şey demedi. Biraz da korkmuştum kızar falan diye. Sinirli biraz. Hiçbir şey yok gibi davranıyoruz :D ama benim aklıma geliyor hala :oops:

Bende babayı! görmüştüm banyoda. Merak edip aralık kapıdan bakmıştım. küçüktüm ama. 6 - 7 yaşlarındaydım. Sonra o neydi diye annemi soru yağmuruna tuttuğumu hatırlıyorum. Annem babama anlatmış olacak ki. Ondan sonra evde banyo kapısı sıkı sıkı kilitlendi, anahtar deliği kapansın diye oraya bir şeyler asıldı falan. :KK45:merak etmiştim bayağı o ne diye. :confused:

:D :D

Kkda moda oldu bu konu sahibini kucumsemeye çalışırken yaş kaç sorusu. İnsanları kirmayacak kadar olgunlukta yaşım var çok şükür.
Est. Ben gerçekten yaşı sormuştum:110:
. O yas olgunluguna gore cevap vermek icin .Küçumsemeyecektim .olabailir böyle şeyler .Aklıniza gelmesin. Sonuçta babamız dahi olsa onların da üreme organları var ( hihihi der güler geçerim)

Back
X