Babayi kaybetmek

Bende anneciğimi kaybettim covit ten iki ay olacak. Öyle bir acı ki anlatamıyorum ifade edemiyorum. Öyle zorki yaşamadan bilinmeyecek bir şey... Beni bu dünyada en çok seven en çok düşünen insan yok artık😔😔40 yaşıma girdim evliyim 3 çocuk annesiyim ama sanki annemin kaybından sonra 5 yaşındaki çocuga dönüştüm. Derdimi sevincimi paylaştığım akıl danıştığım en çok sevdiğim insan gitti😔😔😔Eşim çocuklarım babam kardeşlerim var çok şükür ama annem yok😪Onun yokluğu öyle zorki.. Konu sahibi sizin ve yakınlarını kaybeden bütün arkadaşlarımın başı sağ olsun. Allahım bizlere dayanma gücü ve sabır versin

Aynı rahatsizliktan kendi babam kadar sevdiğim kayınpederimi kaybettik.şöyle düşün enazindan acilari son buldu..nur icinde uyusun
Zamanla alışırsıniz hayat devam ediyor

Başınız sağolsun. İçinizde yanan ateşin 40 mum olduğu her gün geçtikçe 1 mumun söndüğü yani zamanla hafiflediği söylenir. Sizin ona yapacağınız en iyi şey dua etmek.Bu hem sizi hem de onu rahatlatacak tek şey.Geçen ay ananemi kaybettim.Annem gibiydi.Hiçbir hastalığı yokken birden gitti.Kalp krizi dediler. Her sabah duayla günaydın demeye sabah unutursam da gün içinde fatihasını okumaya gayret ediyorum. İnşallah yattıkları yerde huzurludurlar.Rabbim sevdiklerimizle cennetinde kavuşmayı nasip etsin.

Back
X