Babet giydiğim için eşim bana sokakta bağırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aysgla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mart 2023
267
-47
16
26
Dün akşam dışarı çıkarken babet giydiğim için eşim sokakta bana küfür etti ve bağırdı çekiştirdi beni . Aynaya hiç bakmıyor musun ben bile senden düzgünüm şu haline bak vs dedi üzerimde trençkot (uzun ) ve bol pantolon vardı kapalıyım . Eşim bana tuhaf ve daha da baskılayıcı davranmaya başladı artık evliliğimde çok bunalıyorum baya ağladım ergen gibi ağlama diyor bana sonra sarıp sarmaladı fakat artık içimde bir soğukluk oluşmaya başladı eşime karşı çünkü aramızda karşılıklı saygıyı zedeledik . Benim öfkelenmelerim olduğu için terapi aldım düzeldim fakat şimdi de o bağırıp çağırmaları artırdı şakasına bana karı diye hitap etmeye başladı yok beni yıka yok üstümü çıkar yok ergen . Kötü hissediyorum artık

Dün akşam dışarı çıkarken babet giydiğim için eşim sokakta bana küfür etti ve bağırdı çekiştirdi beni . Aynaya hiç bakmıyor musun ben bile senden düzgünüm şu haline bak vs dedi üzerimde trençkot (uzun ) ve bol pantolon vardı kapalıyım . Eşim bana tuhaf ve daha da baskılayıcı davranmaya başladı artık evliliğimde çok bunalıyorum baya ağladım ergen gibi ağlama diyor bana sonra sarıp sarmaladı fakat artık içimde bir soğukluk oluşmaya başladı eşime karşı çünkü aramızda karşılıklı saygıyı zedeledik . Benim öfkelenmelerim olduğu için terapi aldım düzeldim fakat şimdi de o bağırıp çağırmaları artırdı şakasına bana karı diye hitap etmeye başladı yok beni yıka yok üstümü çıkar yok ergen . Kötü hissediyorum artık

Kendinize yapılan bu muameleye nasıl sessiz kalabiliyorsunuz. Babeti çıkarıp kafasına fırlatsaydınız. Tepki vermedikçe daha çok artacak baskılar farkındasınızdır umarım

Beni yıka Yaz sırtına 🤣🤣 Ay şaka bir yana sizinde bir hayatınız var. İkincisi yok ya o da terapiste gidip kendine çeki düzen versin ya da sanırım çocuğunuz yok ona göre ayrılıp ayrılmamak olayını tartarsınız

Siz giymezsiniz eşiniz de size bağırmaz. amam erkekleri üzmeyin kul köle olun e mi
Yok öyle değil. Ben giyerim eşim bağırmaz. G.tumu de açarım istersem kimse de karışamaz. Ama muhafazakarsa ayakları bilekleri görülemez. Görüyorum avmlerde bileğine kadar pantolon ayağında tasli halhal. Tuhaf renkli örtüler. Bunlar olmaz. Eşi zaten hayvanin önde gideni. Ama dinde eşini doğru yola getirmek için her yol mubah benim onayladığım içinde olacağım şeyler değil. Ama dine göre bu yol mubah eşi de bunu yapmis

Şimdi bunu avret olarak görüp mu yapti ?
Yahu kadının eli ve ayakları avret olmaz.
Avret olarak düşünse bile hakli çıkarmaz da kocan hem bilgisiz hem öküz..
Bol pantolon bileğe kadar geliyordur zaten ayaktaki babet neden problem oluyor ?
Şafii mi ?

Yok öyle değil. Ben giyerim eşim bağırmaz. G.tumu de açarım istersem kimse de karışamaz. Ama muhafazakarsa ayakları bilekleri görülemez. Görüyorum avmlerde bileğine kadar pantolon ayağında tasli halhal. Tuhaf renkli örtüler. Bunlar olmaz. Eşi zaten hayvanin önde gideni. Ama dinde eşini doğru yola getirmek için her yol mubah benim onayladığım içinde olacağım şeyler değil. Ama dine göre bu yol mubah eşi de bunu yapmis
Ayak kadınların mahrem yerlerinden değil ki? Aşırı muhafazakarlar için de günah değil yani. Zaten babetten görünen ayaktan ne olur Allah aşkına?

Ah tabi farkeder, karısı rüküş olmuş ya da ayağı gözükmüş diye sokak ortasında ayı gibi bağırıp küfür etmeyen adam da ne bileyim..
İnşallah rüküş diyedir. Açık diye bağırdıysa daha feci ahshshshhs

Ne diyor dinde eşini yola getirmek için sokak ortasında hayvan gibi bağır mı diyor? Hangi din bu?

Ayak kadınların mahrem yerlerinden değil ki? Aşırı muhafazakarlar için de günah değil yani. Zaten babetten görünen ayaktan ne olur Allah aşkına?
Bilemiyorum ben uyum kaygısından mi? Yoksa ayaklarının gorunmesinden mi diye sordum farkeder mi demisler ona cevap yazdım. Sebebini açıklarsa konu sahibi kocasını daha rahat gömeriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X