Allah razi olsun .Amin. Aynen öyle gercek dünya ya gidecek sebeplerimz var ..tse ,allah rahmet eylesin babacığını
Maalesef sevdiklerimiz yanımızda kalmıyor herkes fani
Rabbim geride kalanları bağışlasın ,sizede sabır versin.
BAbacığına ne mutlu ki arkasından dua eden hatırlayan bir evladı var
Özlemim hic bitmeyecek, dinmeyecek bir acimm.. Nereden nereye.. Ne hayallerimizz vardı noldu. .Isyan etmiyorum, rabbime ama üzülüyorum hemde cok.Tam 25 gün sensiz ; (....Dün kendi tlefonumda numarasini ,babiskom diye kaydetmistim ,degismistim çünkü annem kullaniyodu her aradığında canim yanıyordu ..Sonra değiştim bu sefer babamin telefonunu kardesim almiş ,kendi telfonunu evde unutmus. Onda da BABAM diye kayitli ...Bian öldüğünü unuttum nasıl sevinc kapladi içimi ,babam arıyor diye ama koskoca bi gercek vardı o yoktu.. Cocuklar gibi tepinip, aglamak canim cikana kadar aglmak istiyorum.Aklimdan atamiyorum.Annem her an ağlıyor. .Hastanedki kiyafetlerini actik yikadik annem cigliklar kopardi ben sesli aglayamadim bileee.. En sevdiği kiyafetleriyle en son yollamistikk. Yeri hic dolmayacak babam ..Eksigiz sensiz.. Hayattaki en büyük dert meğer annemizi ya da babamizi kaybetmekmis..Bu zamana kadar çektiğim acilar ,kaygilar meğer koca bi yalanmis bunun yannda seni cok seviyorum babacığım .Düşündükce aklım çıkıyor .. Evimize atesler düştü. .Anneme ve kardeslerime ellimden geldiğince bakacağım ,gözün arkada kalmasin.. Insanlar gülüp oynarken ben senin hasretinle ,acinla ,anilarinla avunuyorum.. Allah kimseyi en sevdikleriyle sinamasin ..
Başın sağolsun..Rabbim merhametiyle muamele etsin inşallah..bende anacığımı kaybedeli 10 gün oldu..deliler gibi özlüyorum..Allaha sığındım..5 vakit namaza sığındım..okudukça rahatlıyorum..dualar tek yoldaşım..anneciğim hastalıklarla cebelleşti yıllarca..10 günde 3 kere rüyamda gördüm..şimdi içim çok rahat gördüğüm rüyalarla anacığımın akibeti malum oldu çok şükür..cennet hatunu olur inşallah..şimdi öğle namazını bekliyorum..aşkla kıldığım namazı,anacığıma dua ederek bitiriyorum..işte ozaman Rabbim yar ve yardımcım oluyor..analarımız babalarımız gerçek vatanına gitti..hepimizin gideceği yer orası..önemli olan nasıl gittiğimiz..dilerim Rabbimin rızasını kazanan kullardan oluruz.
Başın sağolsun..Rabbim merhametiyle muamele etsin inşallah..bende anacığımı kaybedeli 10 gün oldu..deliler gibi özlüyorum..Allaha sığındım..5 vakit namaza sığındım..okudukça rahatlıyorum..dualar tek yoldaşım..anneciğim hastalıklarla cebelleşti yıllarca..10 günde 3 kere rüyamda gördüm..şimdi içim çok rahat gördüğüm rüyalarla anacığımın akibeti malum oldu çok şükür..cennet hatunu olur inşallah..şimdi öğle namazını bekliyorum..aşkla kıldığım namazı,anacığıma dua ederek bitiriyorum..işte ozaman Rabbim yar ve yardımcım oluyor..analarımız babalarımız gerçek vatanına gitti..hepimizin gideceği yer orası..önemli olan nasıl gittiğimiz..dilerim Rabbimin rızasını kazanan kullardan oluruz.
allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun allahım size sabır versinÖzlemim hic bitmeyecek, dinmeyecek bir acimm.. Nereden nereye.. Ne hayallerimizz vardı noldu. .Isyan etmiyorum, rabbime ama üzülüyorum hemde cok.Tam 25 gün sensiz ; (....Dün kendi tlefonumda numarasini ,babiskom diye kaydetmistim ,degismistim çünkü annem kullaniyodu her aradığında canim yanıyordu ..Sonra değiştim bu sefer babamin telefonunu kardesim almiş ,kendi telfonunu evde unutmus. Onda da BABAM diye kayitli ...Bian öldüğünü unuttum nasıl sevinc kapladi içimi ,babam arıyor diye ama koskoca bi gercek vardı o yoktu.. Cocuklar gibi tepinip, aglamak canim cikana kadar aglmak istiyorum.Aklimdan atamiyorum.Annem her an ağlıyor. .Hastanedki kiyafetlerini actik yikadik annem cigliklar kopardi ben sesli aglayamadim bileee.. En sevdiği kiyafetleriyle en son yollamistikk. Yeri hic dolmayacak babam ..Eksigiz sensiz.. Hayattaki en büyük dert meğer annemizi ya da babamizi kaybetmekmis..Bu zamana kadar çektiğim acilar ,kaygilar meğer koca bi yalanmis bunun yannda seni cok seviyorum babacığım .Düşündükce aklım çıkıyor .. Evimize atesler düştü. .Anneme ve kardeslerime ellimden geldiğince bakacağım ,gözün arkada kalmasin.. Insanlar gülüp oynarken ben senin hasretinle ,acinla ,anilarinla avunuyorum.. Allah kimseyi en sevdikleriyle sinamasin ..
Allah razi olsun... Cok saolunOkurken içim yandı gerçekten babanıza Allah rahmet eylesin sizlere de bol bol sabır versin inşallah
Evet inşallah ama bazen kal geliyor hic bişey yapamaz hale geliyorum..Bedenim yaşıyor sadece.Mekanı cennet olur inş. Babanız için hergün Yasin okuyun onun adına sadakalar verin rabbim sabırlar versin size
Aminnn cokk saolunnnnallah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun allahım size sabır versin
Allah razi olsun canim.Amin inşallahAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...
Ewet öyle .Ama sabir sabır babiskomla kavuşcagimiz güne kadar sabir ...Allah rahmet eylesin...mekanı cennet olsun inşallah..
ölüm son değil yeni bir başlangıç..baban gerçek hayata gitti..hepimiz sıramız gelince gideceğiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?