Babişkommm ; (

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Başın sağolsun arkadaşım.. bu acı hiç geçmiyor 26 ay önce kaybettim babamı , kızım doğduktan 20 gün sonra lohusa depresyonuma baba acısı da eklendi. Acını anlayabiliyorum. Burda bi konuda okudum insanlar en yakınlarını kaybettikleri gün 41 tane mum yanarmış içlerinde 40 gün boyunca bütün mumlar birer birer sönermiş de 1 tane mum ilelebet kalırmış kişinin içinde onun acısı yangını hiç sönmezmiş.. Öyle doğru ki bu yaşadıkça anlıyorsun. Biliyor musun benim de babam babişkom diye kayıtlı telefonumda hala öyle durur silmedim silemedim. Hatta arada ararım da "aradığınız numara kullanılmamaktadır" sesi pat diye çarpsa da gerçeği yüzüme.. Silemedim silmeyeceğim

• Beğen
Reactions: tse
Başın sağolsun arkadaşım.. bu acı hiç geçmiyor 26 ay önce kaybettim babamı , kızım doğduktan 20 gün sonra lohusa depresyonuma baba acısı da eklendi. Acını anlayabiliyorum. Burda bi konuda okudum insanlar en yakınlarını kaybettikleri gün 41 tane mum yanarmış içlerinde 40 gün boyunca bütün mumlar birer birer sönermiş de 1 tane mum ilelebet kalırmış kişinin içinde onun acısı yangını hiç sönmezmiş.. Öyle doğru ki bu yaşadıkça anlıyorsun. Biliyor musun benim de babam babişkom diye kayıtlı telefonumda hala öyle durur silmedim silemedim. Hatta arada ararım da "aradığınız numara kullanılmamaktadır" sesi pat diye çarpsa da gerçeği yüzüme.. Silemedim silmeyeceğim
:(( Ne kadar da doğru. .Gecmeyecek bir yangın. .Anilar ,sesler, gulusler paylastiklarimiz hayallerimiz..Inanamiyorummm. Aklim cikacak gibi oluyor ama düşünmem gereken kardeslerim ve acili annem var .. babiskommm sert ama bi o kadarda yumusakti kalbi.Sinavlarimiz zor rabbim dayanma gücü versin.. Ne aci sizin icinde cok zor.. Yeni daha .. bu aci hic gecmeycek eksikligini duyacagimiz bir acidir.Ben sildim degistim koty oluyorum annem kullaniyor o hatti arayinca aklima geliuo o saniyorum ; ( nüfusa gititmde de düsmemisti daha sağ görünüyordu sevinmistimm. Ona bile.. Bende 26 yaşndayim dogum gunumden bi hafta once kaybettim..

canımmm Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun ınsallah.Allahım gerıde kalanlara sabır versın.bende babamı cook severım ona bırsey olcak dıye dusununce bıle ıcım daralır.cok yakın arkadasım var babasını hıııccc sevmez cunku babası ona ve annesıne hep kotu davranmıs.bana dıyor kı babam ölse hıc uzulmem tam tersı sevınırım.bana cook ılgınc gelıyor bu yaklasım.bazen bende dıyorum kı keske bende aıleme bu kadar duskun olmasadım..ama ılk baba kaybeden sen degılsın ve sonda olmcaksın. babacıgına bol bol dua et . aglamak ıstedıgınde agla ıcıne atma sende ınsansın sonucta.Allah dayanma gucu versın canım

Başın sağolsun canım : (

Babaniza Allah rahmet eylesin.Allah sabirlar versin.
Bu aciyi yasamayan bilemez.Ben de annne ve babami kaybettim.uzun zaman oldu.Ama hep yokluklarini hissediyor.
Bir yanim hep buruk.

• Beğen
Babaniza Allah rahmet eylesin.Allah sabirlar versin.
Bu aciyi yasamayan bilemez.Ben de annne ve babami kaybettim.uzun zaman oldu.Ama hep yokluklarini hissediyor.
Bir yanim hep buruk.
Saolun Allah razi olsun..Evet aynen bende bilmezdim ama nasil bir aciymis..Simdi anneme bi laf soylerken derken bbam yerine koyuyorm kirmamk için uğraşıyorum .Cok zormuş. Sizede Allah sabirlar versin.... cok üzüldüm. O boşluk hic bi zamaan dolmayack siizn aciniz daha büyük 2 kez yikilmak :(

:KK42: Allah yardımcınız olsun ve bol bol sabırlar versin..
Babacığınızında mekanı cennet olsun :))

Özlemim hic bitmeyecek, dinmeyecek bir acimm.. Nereden nereye.. Ne hayallerimizz vardı noldu. .Isyan etmiyorum, rabbime ama üzülüyorum hemde cok:KK43: .Tam 25 gün sensiz ; (....Dün kendi tlefonumda numarasini ,babiskom diye kaydetmistim ,degismistim çünkü annem kullaniyodu her aradığında canim yanıyordu ..Sonra değiştim bu sefer babamin telefonunu kardesim almiş ,kendi telfonunu evde unutmus. Onda da BABAM diye kayitli ...Bian öldüğünü unuttum :KK43: nasıl sevinc kapladi içimi ,babam arıyor diye ama koskoca bi gercek vardı o yoktu.. Cocuklar gibi tepinip, aglamak canim cikana kadar aglmak istiyorum.Aklimdan atamiyorum.Annem her an ağlıyor. .Hastanedki kiyafetlerini actik yikadik annem cigliklar kopardi ben sesli aglayamadim bileee..:KK43: En sevdiği kiyafetleriyle en son yollamistikk. Yeri hic dolmayacak babam ..Eksigiz sensiz.. Hayattaki en büyük dert meğer annemizi ya da babamizi kaybetmekmis..Bu zamana kadar çektiğim acilar ,kaygilar meğer koca bi yalanmis bunun yannda seni cok seviyorum babacığım .Düşündükce aklım çıkıyor .. Evimize atesler düştü. .Anneme ve kardeslerime ellimden geldiğince bakacağım ,gözün arkada kalmasin..:KK43: Insanlar gülüp oynarken ben senin hasretinle ,acinla ,anilarinla avunuyorum.. Allah kimseyi en sevdikleriyle sinamasin ..

ALLAH ım içim yandı yazdıklarına çok zor çok zor ALLAH KİMSEYİ ailesi ile imtihan etmesin.....
bende çokzor günler geçiriyorum annem kanser ve hep kötu sonucları yaşıyoruz :KK43:

• Beğen
ALLAH ım içim yandı yazdıklarına çok zor çok zor ALLAH KİMSEYİ ailesi ile imtihan etmesin.....
bende çokzor günler geçiriyorum annem kanser ve hep kötu sonucları yaşıyoruz :KK43:
Amin amin.. Ah ah biz biliirz Allah yardimciniz olsun :( sifa olsun.Ya Allah kimseyi kanserlr sinamasin cok üzüluyorm kanser hastalarna neler yasadik yaşıyoruz. .Ne kanseri teyzemm nasil gidyor pek . Umdunuzu yitirmeyin rabbim sifa verir... Zorlu surec ama takdir ilahi :( Yasadiklarimizi bi bizz biliriz......

Rabbim sabır versin en büyüükk acı budur sanırım
Düşüncesi bile benim içimi acıtmaya yetti
Allahım mekanını cennet eylesin babacığının :KK51:

• Beğen
Rabbim sabır versin en büyüükk acı budur sanırım
Düşüncesi bile benim içimi acıtmaya yetti
Allahım mekanını cennet eylesin babacığının :KK51:
Allah kimsenin başına vermesinnn..Cok saolun Amin...

Amin amin.. Ah ah biz biliirz Allah yardimciniz olsun :KK43: sifa olsun.Ya Allah kimseyi kanserlr sinamasin cok üzüluyorm kanser hastalarna neler yasadik yaşıyoruz. .Ne kanseri teyzemm nasil gidyor pek . Umdunuzu yitirmeyin rabbim sifa verir... Zorlu surec ama takdir ilahi :KK43: Yasadiklarimizi bi bizz biliriz......

tiroud kanseri annem ALLAH ım yardım etsin her gün stres korku heyecan gücüm kalmıyor bazen

Back
X