Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları baby 2 go proton kullanan var mıı?

ravza20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
423
0
0
İstanbul
kızlar eşim bu arabayı ilk gördüğünden beri çok beğenmişti..mağazalarda fiyatı 350 tl... bir sitede 300e bulduk hemen sipariş verdi.. arabamız dün geldi.. ben çok beğendim hem hafif hem gösterişli ve çok az yer kaplıyo.. ama kullanmaya başlama yaşı 7. ay olarak yazıyo.. ben 2. aydan itibaren kullanırız diye düşünmüştüm..bu modeli kullanan arkadaşlar siz ne zamandan itibaren kullandınız? memnun kaldınız mı? özellikle kaldırımlarda ve yokuşlarda kullamaya uygun mu? yardımcı olursanız sevinirim

merhaba bizde bunun kırmızısını aldık şuan bebeğim 4 aylık 2.aydan itibaren kullandık çok memnunum.Hem sağlamhem pratik hantal değil ben 7.aydan itibaren olduğunu bilmiyordum

cevap verdiğin için teşekkür ederm peki bebeği yatırdığın zaman alttaki güvenlik kemeri rahatsız etmiyo mu? bebeğin altına ayrı bir şey seriyo musun?

önceleri kemerleri kenara çekip battaniyesini seriyorduk öyle yatırıyorduk.Şimdi artık hareketlendi ya direk yatırıp kemerini geçiriyoruz gerekiyorsa battaniyesini üstüne seriyoruz rahat yani bir sıkıntı olmadı

bizde bu bebek arabasını almayı düşünüyoruz nrrde sorduysak hep 350 ile 400 arası fiyat söylediler. sen hangi internet sitesinden aldın? çok güvenemedim internetten satış ayapan sitelerede

bizde bu bebek arabasını almayı düşünüyoruz nrrde sorduysak hep 350 ile 400 arası fiyat söylediler. sen hangi internet sitesinden aldın? çok güvenemedim internetten satış ayapan sitelerede

bebefix diye bir siteden aldk.. 3. günün sabahı getirdiler. hiçbir sorunu hatası yok. ben bundan sonraki alışverişimi ordan yapmayı düşünüyorum..

bebefix diye bir siteden aldk.. 3. günün sabahı getirdiler. hiçbir sorunu hatası yok. ben bundan sonraki alışverişimi ordan yapmayı düşünüyorum..

teşekkürler bende kontrol edeyim siteyi alışveriş için inşallah eşimi ikna ederim internneten almaya. internetten alışverişi pek sevmiyorda

Bende aynisindan aldim gercekten cok hafif ve kullanisi cok rahat bi arkadasim pierre cardin aldi koca bagaja zor sigiyor benimki arabada bacaklarinin arasina bile sigiyor iyiki almisim

Bizimkide bundan.2. Aydan buyana kullanıyoruz.cok pratik. Tek elle kızımı kucaklayıp tek elle arabayı açıp kapatabiliyorum. Tek sorun eşya koyacak yer yok.altindaki kucuk fileli sepet kullanissiz

Biz yurtdışında yaşıyorduk yeni döndük,yurtdışında aldığımız araba acayip kocaman çok rahat fakat çok yer kaplıyo,bunu almıştım ben daha kızım 2 aylıkken,uzun süre altına battaniye serip kullandık,şimdi de elimiz ayağımız oldu sadece uyuduğu zaman ayakları uzun geliyo artık o kadar (16 aylık kızım )bi de geçen sene civil mağazasından 270 liraya almıştım ben.

yorumları okuyunca çok sevindim çünkü günlerdir geziyorum ve kararsız kaldım. bu araba çok çıt kırıldım gibi gelmişti diğerleri de çok hantal,ağır.... nasıl bir seçim yapılmalı bilemedim. bu aracı kullanıp da memnun kalmanıza sevindim. tekerlerinin ince olması sorun olur mu diye çok düşünmüştüm. şu aralar fiyatı 320 ve üzeri

Bende bu üründen aldım.cok hafif ve fazla yer kaplamıyor.fakat asfalt haricinde ok sarsıyor...bende aldığıma pişman oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…