- 2 Mayıs 2025
- 3.316
- 2.301
- 48
- 27
Ay inşallah Rabbim hepimizi sevindirsinİnşallah olmazsıninşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah Rabbim hepimizi sevindirsinİnşallah olmazsıninşallah
Kız ne yalancı pozitifi resmen pozitif bu gözün aydınKızlar adetim bugünde ama olmadım ve birer gün ara ile iki farklı marka yaptım yalancı pozitif olma ihtimali var mı cumartesi kan testi vericem hiç bir belirtim yok sadece sağ kaşık ağrısı var
İnşAllah canım benim, hiç stres yapma bak ben aylardır deniyorum kürtaj oldum 3 ay korundum 5 aydır deniyordum anca tuttu sağlıklı olsun önemli olan oYa bende hesaplamama göre öyle oldu 5-7-8-9 şeklinde oldu ilişki sonrası uzandım bende hep inşallah başarmışızdır bizde![]()
Ayyyy hamile misin ben kaçırmışım çok sevindimİnşAllah canım benim, hiç stres yapma bak ben aylardır deniyorum kürtaj oldum 3 ay korundum 5 aydır deniyordum anca tuttu sağlıklı olsun önemli olan o
Kaybın için üzgünüm canım. Rahmin iyileşince mucizesini yeniden göstermiş sana çok şükür sağlıkla ilerlesin gebeliğinde bebişine kavuşursun inşallahİnşAllah canım benim, hiç stres yapma bak ben aylardır deniyorum kürtaj oldum 3 ay korundum 5 aydır deniyordum anca tuttu sağlıklı olsun önemli olan o
Kuzum bu ay ara kanama falan oldu ya zaten rahim içi ortam bozuldu. Ben 5 haziranda tüp bebek transferi olmuştum tutmadı vücut zaten kendini yeni toparlıyo. Ee kanamadan kaynaklı çok ilişki de olamadı maalesef o yüzden umudum yok demiştim ki keza kırmızıya döndü kesin adet oldum.Kız niye umudun yok bahsettiğin şey adete dönmezse yerleşme işte inşallah
Canım sen gün aşırı devam et elbet yakalayacaktır üst üste yaptın zaten şansın yüksek Allahım izniyleBen hala pik 4. Gün çatlama yok![]()
Sağol aşkım Allah isteyen herkesi evlat nimetiyle sevindirsinAyyyy hamile misin ben kaçırmışım çok sevindim![]()
Direkt bebiş görüyorummm hayırlı olsunKızlar adetim bugünde ama olmadım ve birer gün ara ile iki farklı marka yaptım yalancı pozitif olma ihtimali var mı cumartesi kan testi vericem hiç bir belirtim yok sadece sağ kaşık ağrısı var
Senden de güzel haberler bekliyorummmEveeet![]()
Sağlık olsun aşkım önemli olan once sen ve eşinin sağlıklı olması. Bizim vitamin değerlerimiz falan düşüktü bu ay tam kendimizi topladık hop cocuk olmuş. Umudunu yitirme benim amh 0.321 çıktı. Bal tarçın çörek otu karışımına başla yarından itibaren 10 gün sabah aksam ye ben yaptım bu ay hamileyim bence etkisi olduKuzum bu ay ara kanama falan oldu ya zaten rahim içi ortam bozuldu. Ben 5 haziranda tüp bebek transferi olmuştum tutmadı vücut zaten kendini yeni toparlıyo. Ee kanamadan kaynaklı çok ilişki de olamadı maalesef o yüzden umudum yok demiştim ki keza kırmızıya döndü kesin adet oldum.
Lavinn9 canım beni günceller misin? Sat: 10 temmuz, Bat: 5 Ağustos
Nasıl yapılıyor kuzum tam anlatır mısın bilmiyorum da hiç. Aç yesek olur mu?Sağlık olsun aşkım önemli olan once sen ve eşinin sağlıklı olması. Bizim vitamin değerlerimiz falan düşüktü bu ay tam kendimizi topladık hop cocuk olmuş. Umudunu yitirme benim amh 0.321 çıktı. Bal tarçın çörek otu karışımına başla yarından itibaren 10 gün sabah aksam ye ben yaptım bu ay hamileyim bence etkisi oldu
Sadece tek korunmasız ilişki ile tuttu o zaman ben kendimi 4,5 ay olmaz diye hazırlamıştım bu ay başlayacaktın çalışmalaraKız ne yalancı pozitifi resmen pozitif bu gözün aydın
Sadece tek korunmasız ilişki ile tuttu o zaman ben kendimi 4,5 ay olmaz diye hazırlamıştım bu ay başlayacaktın çalışmalaraDirekt bebiş görüyorummm hayırlı olsun![]()
İnşallah aşkım yakındır umarımSenden de güzel haberler bekliyorummm![]()
Aç karnına yiceksin aşkım ama kolay yemek için çekilmiş çörek otu al kuruyemişçilerde oluyo. 10 tatlı kaşığı çekilmiş çörek otu, 10 tatlı kaşığı toz tarçın 10 yemek kaşığı bal karıştır. Her sabah aç karnına ye, aksamları da yemekten 1-2 saat sonra ye. Ben erken yumurtluyorum diye adetin 2.günü başlayıp 10.günde bıraktım ve tutmuş sırf denemek için yemiştimNasıl yapılıyor kuzum tam anlatır mısın bilmiyorum da hiç. Aç yesek olur mu?
Ben de erken yumurtluyorum kuzum 11-12 günde falan tamam onu alıcam haftasonu inşallah. Yumurta gelişimine mi katkı sağlıyormuşAç karnına yiceksin aşkım ama kolay yemek için çekilmiş çörek otu al kuruyemişçilerde oluyo. 10 tatlı kaşığı çekilmiş çörek otu, 10 tatlı kaşığı toz tarçın 10 yemek kaşığı bal karıştır. Her sabah aç karnına ye, aksamları da yemekten 1-2 saat sonra ye. Ben erken yumurtluyorum diye adetin 2.günü başlayıp 10.günde bıraktım ve tutmuş sırf denemek için yemiştim
Zaten tek kurşuna gidilince iyi oluyor ksks Sağlıkla devam etsinSadece tek korunmasız ilişki ile tuttu o zaman ben kendimi 4,5 ay olmaz diye hazırlamıştım bu ay başlayacaktın çalışmalara![]()
Çok çok aminnnİnşallah aşkım yakındır umarımhepimiz beraber hamiş olalım
![]()