Selam kızlar, yumurtlama dönemi geçenler BAT yada test zamanını bekliyor. Regl olanlar yumurtlamayı bekliyor. Grup baya sessizleşti😅Nasılsınız ne var ne yok ses verin bakalımmm💕
Ben 11 Temmuz pik, 12 Temmuz çatlama gördüm. Şimdi 14 gün bekleme süresi bakalım inşallah tutmuştur🤲🏻✨

Selam kızlar, yumurtlama dönemi geçenler BAT yada test zamanını bekliyor. Regl olanlar yumurtlamayı bekliyor. Grup baya sessizleşti😅Nasılsınız ne var ne yok ses verin bakalımmm💕
Ben 11 Temmuz pik, 12 Temmuz çatlama gördüm. Şimdi 14 gün bekleme süresi bakalım inşallah tutmuştur🤲🏻✨
Benim regl yeni bitti beklemedeyim😗🤣

Ben yeni regl oldum valla umutla bu ayın bitmesini bekliyorum sonucu

Ben yeni regl oldum valla umutla bu ayın bitmesini bekliyorum sonucu
Senin sadece sakin olman gerekiyor canım benim🥲 Maşallah gebeliğe engel hiç bir durumun yok çok şükür. Fazla stres ve düşünmek seni etkiliyor. Kafanı dağıtacak hobiler falan mı yapsan? Puzzle, mandala boyama vs gibi aklıma bunlar geldi kuzum🥰✨

Her döngüde döllenme mi oluyor ? Benim kahverengi her zaman başlar o zaman hep döllenme oluyor ama tutunmuyor demek olmuyor ki canım . Kahverengi gelmesinin sebebi adetin başında kanamanın yavaş olması sebebiyle oksitlenmesinden oluyor 🤭
Yok kuzum elbetteki her döngüde döllenme olası değil ben normali böyle olmayanlar için söyledim yoksa kahve ile başlayıp kırmızıya dönen döngü yaşayanlar var her defasında ama döllenme olup tutunmadığında da bu tablo yaşanıyor sen ben ayırt edebiliriz belki ama herkes için bu sor

Ay kızlar bugün doktora gittim ve tabi ki kese falan görünmedi çok erkenmis tekrar beta istedi öğleden sonra yine gidicem ama bende polikistik over varmış şok oldum kaç kere doktora gitmiştim hiç böyle bir tanı almamıştım
bebeğim iyiki bilmemişsin bilsen birde bunun stresini yaşardın kimbilir günün sonunda hamilesin sonucun keyfini çıkar hiçbir sıkıntı yaşamazsın gebelik sürecinde

Tahlillerin de temiz çıktı senin çok şükür, inşallah şu kan uyuşmazlığı tatsızlığı da çözülür. Önünde başka hiç bir engelin kalmaz🫶🏻🌸
Onun için memlekete gidince test yaptırcam gebeliğe engel değilmiş ama sonraki gebeliklerde riskli olabiliyormuş bakıcaz artık bi çaresine önce kalayım da 😆

Yok kuzum elbetteki her döngüde döllenme olası değil ben normali böyle olmayanlar için söyledim yoksa kahve ile başlayıp kırmızıya dönen döngü yaşayanlar var her defasında ama döllenme olup tutunmadığında da bu tablo yaşanıyor sen ben ayırt edebiliriz belki ama herkes için bu sor
Ben çok merak ediyorum acaba hiç yaşadım mı bilmeden 😕 hamile kalabiliyor muyum acaba

Ben çok merak ediyorum acaba hiç yaşadım mı bilmeden 😕 hamile kalabiliyor muyum acaba
Eğer kahve başlayıp kırmızı ya dönüp iki üç günde sonlandıysa muhtemelen yaşamışsındır ama kahveyle başlatıp kırmızıya dönen adet döngüsü şeklindeyse yaşamamışsındır aşkım

Hemen hemen tarihlerimiz yakın ben 22 23 gibi test yapmayı düşünüyorum bu ay yumurta takibi yaptık ve hsg çekildim bir tık umut vaar gibi😆

Hadi inşallah, ben de doktordayım şu an reglin 5. günü. Bakalım ne diyecekk☺️

Back
X