Selamlar kızlar , buraya bir süre ara verdim . Tekrar siteye girme sebebim bu sabah hamile olduğumu öğrendim. Siteye girmemek stresimi önemli ölçüde azalttı. Evet bilgi aktarımı için site iyiki var , ama sanırım ben kullanım dozunu biraz aşmıştım. Bu arada yaptıklarımı paylaşmak istedim . Q10 , b grubu vitaminleri , omega 3 ve C vitamini kullandım . Bu sayede erken yumurtladım ve tüm yumurtlama belirtilerini net şekilde yaşadım. Umarım en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle be kolaylıkla isteyen dileyen herkese nasip olur 🫠♥️

Selamlar kızlar , buraya bir süre ara verdim . Tekrar siteye girme sebebim bu sabah hamile olduğumu öğrendim. Siteye girmemek stresimi önemli ölçüde azalttı. Evet bilgi aktarımı için site iyiki var , ama sanırım ben kullanım dozunu biraz aşmıştım. Bu arada yaptıklarımı paylaşmak istedim . Q10 , b grubu vitaminleri , omega 3 ve C vitamini kullandım . Bu sayede erken yumurtladım ve tüm yumurtlama belirtilerini net şekilde yaşadım. Umarım en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle be kolaylıkla isteyen dileyen herkese nasip olur 🫠♥️
Çok sevindim ♥️ tebrik ederim 🥲 inşallah🌺

Aşkım umreden geliyormuş bir bak doğurganlığı artıran bir şeymiş önüme çıkıyor kaçtır görüyorum
acve hurması poleni ve adem elması o bahsettiğin tek başkan değil isntgrama girin bu sayfada izleyin videoyu anlatıyor Ortadoğu’da tüm kadınlar rezeneyi adet dönemi içer yumurtlamak için ve bebek tutunması için acve hurması poleni ve adem elmasını da dogurganlık için tüketirler ve kesinlikle etkili Ben yaptım ikiz gebe kaldım :)

Eklentiler

• IMG_4308.webp
    IMG_4308.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 32
Suyunu mu içiyorsun ben çekirdeği rendelenip balla karıştırılıyor diye duydum ama suyunu da içen var ☺️ şifa olur inşallah ❤️🥹
Aşkım çekirdeginin kabuğunu rendeleyip beyazı çıkacak sonra onu rendeleyip toz haline getireceksin sonra bala karıştıracaksın içinede 50 gram kadar acve hurması poleni katacaksın sabah akşam eşinde sende yiyeceksin
Çocuğu olmayan kardeşlerimize Adem elması'nın kullanım şekli :

Öncelikle 3 adet alacağız çok sert olan kabuğu kırılacak içinden çıkan beyaz top gibi olan adem elmasını bir rende aracılığı ile iyice kıyılacak yada toz haline getireceksiniz. Hindistan cevizi tozu gibi

Özellikle acve hurmasi poleni (50 gr) olursa iyi olur

ve orjinal bal (500 gr) ile karıştırarak sabah akşam eşiniz ve siz birer tatlı kaşığı aç karnına tüketilecek uyguladığımız bu tertip bitene kadar kullanacağız hiç bir yan etkisi yoktur inşallah Rabbim hayırlı evlatlar versin

Önemli not; kesinlikle Adem Elması suda
haşlanmayacak ve anlattığımız şekilde kullanılacak başka şeyler katmayanız ..!

Evet herkesin yapışı farklı banada bir tanıdığımız tavsiye etti onun da 6-7 sene falan olmamış dış kabuğunu soyup kaynar suyla demlemiş büyük bir termosda eşiyle beraber 7 gün içmiş o ay hamile kalmış. Bende denemek istedim. Bir de bu ay erken yumurtlayacağım gibi galiba faydası var bir pcolu olarak yumurtlamak hele ki erken yumurtlama mucize gibi
Kıvırcık nane çayı iç hergün bir bardak pco için kuzum

Eklentiler

• IMG_4311.webp
    IMG_4311.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 25
Canım hayırlı olsun çok sevindim🥳 Diğer gruptan hatırlıyorum seni. İnşallah sağ salim bebişine kavuşursun kuzum. Darısı başımıza🫶🏻 Evet site gerçekten gündemi sürekli aktif tuttuğu için akımızdan silip akışa bırakamıyoruz🥲🤣

Canım hayırlı olsun çok sevindim🥳 Diğer gruptan hatırlıyorum seni. İnşallah sağ salim bebişine kavuşursun kuzum. Darısı başımıza🫶🏻 Evet site gerçekten gündemi sürekli aktif tuttuğu için akımızdan silip akışa bırakamıyoruz🥲🤣
Allah razı olsun canım benim 🌸 Rabbim isteyen dileyen herkese nasip olsun ♥️

Back
X