- 2 Mayıs 2025
- 3.179
- 2.192
- 48
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay 24 ü doğum günüm inşallah hediyem olur ❤![]()
Amin inşallahBizim de 10 gün sonra eşimle evlilik yıl dönümümüz, ne güzel hediye olurlar inşallah nasip olsun hepimize![]()
hahahah öyle balım hayırlısı bakalımmmKız etsin ne zararı var millet pik yakalayamıyor![]()
Ayyy ufukta bebişmi varrr neeSizde öylesiniz aşko o değilde benimde midem bulanıyor iki gündür akşamlar ama böyle kusacak gibi değil hafif gıcık bi bulantı
Yok aşkım ihtmal vermiyorum o anlıkmış geçti birdaha tekrarlama dıAyyy ufukta bebişmi varrr nee![]()
Geliyor gelmekte olan aşkoooAz kaldı benim yumurtalara sanki![]()
Önceki de pik gbii sanki bebeğimGünaydın ve iyi pazarlar canlar.
Artık pik ya değil mi? Çatlaması için önerilerinizi alırım..![]()
Belli olma bebeğim haydı hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahYok aşkım ihtmal vermiyorum o anlıkmış geçti birdaha tekrarlama dı
Neden böyle diyorsun aşkım ya bize o kadar ilaç oluyorsun ama kendin umutsuzsunYok aşkım ihtmal vermiyorum o anlıkmış geçti birdaha tekrarlama dı
Ayyy hadi bu ay olsunnnnAz kaldı benim yumurtalara sanki![]()
Sadece rennie, talcid, gaviscon falan iç vanım gebelikte bunlar kullanılıyor nolur nolöaz benim varsa başka bir şey içmeKızlar mide koruyucu ne içebilirim
Aşkım benimle sizin durumunuz aynı değil sizlerin yerinde olsaydım ben stres yapmayı geç aklıma bile takmazdım ki benNeden böyle diyorsun aşkım ya bize o kadar ilaç oluyorsun ama kendin umutsuzsun![]()
Haklısın anlıyorum seni ama en azından biraz olumlu düşünsen hamile kalabiliyorsunAşkım benimle sizin durumunuz aynı değil sizlerin yerinde olsaydım ben stres yapmayı geç aklıma bile takmazdım ki ben
İnşallah hayatım eskiden herşey hormonların düzgündü kalabildima ma artık öyle olmadığı için hayal perest olamıyorum. Malesef ama elbetteki şunnada güvenim sonsuz Allah ol desin yeterHaklısın anlıyorum seni ama en azından biraz olumlu düşünsen hamile kalabiliyorsun![]()
Aynen balım Allahtan ümit kesilmezİnşallah hayatım eskiden herşey hormonların düzgündü kalabildima ma artık öyle olmadığı için hayal perest olamıyorum. Malesef ama elbetteki şunnada güvenim sonsuz Allah ol desin yeter![]()
Ayyy hadi bu ay olsunnnnen geç ben yumurtluyorum galiba aranızda
![]()
Bugün eşim yok yarın akşam gelir artıkGeliyor gelmekte olan aşkooo
Nexıum varmış bendeSadece rennie, talcid, gaviscon falan iç vanım gebelikte bunlar kullanılıyor nolur nolöaz benim varsa başka bir şey içme