- 3 Şubat 2025
- 821
- 1.057
- 28
Ciddi bir nedenden değilse riske atmasaydınKızlar ben bu ay elendim tam da pik zamanlarımda kocamla kavga ettik artık kısmet diğer aya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddi bir nedenden değilse riske atmasaydınKızlar ben bu ay elendim tam da pik zamanlarımda kocamla kavga ettik artık kısmet diğer aya![]()
Her kavgada kafamda dönen soruCiddi bir nedenden değilse riske atmasaydınyoksa bu adamla çocuk yapılır mı bir daha düşün derdim
![]()
Ya ben biraz kavga edince onun barışmaya çalışması lazım ben yoksa barışmam ama şimdi şu dönemler önemli yani riske atmamak lazım şu dönem bitsin ben çıkarırım acısınıCiddi bir nedenden değilse riske atmasaydınyoksa bu adamla çocuk yapılır mı bir daha düşün derdim
![]()
Bakalım inşallah barışırız bende kaçırmak istemiyorum yoksa 1 ay beklemek gerekceekHer kavgada kafamda dönen soruGünün sonunda barışılıyor zaten çok çok büyük bir sorun yoksa o yüzden bence de riske atmayın S seraysss77
O dpo dediğin ne canım ben biraz geri kaldım sanırım konulardanKan verdim tahmini dpo 12 negatif sonuçAdeti bekleyeceğim artık
Bende kavga etmemek için susuyorumYa ben biraz kavga edince onun barışmaya çalışması lazım ben yoksa barışmam ama şimdi şu dönemler önemli yani riske atmamak lazım şu dönem bitsin ben çıkarırım acısını![]()
Çok üzüldüm, yine de hiç umudunu kesme canım. Doğru vakitte bebişinin sana geleceğinden hiç şüphem yok <3Kan verdim tahmini dpo 12 negatif sonuçAdeti bekleyeceğim artık
Yumurtlama sonrası günler canımO dpo dediğin ne canım ben biraz geri kaldım sanırım konulardan
Bilmiyorum çok üzgünüm işteyim içime oturdu bir şeyde yapamıyorum geç döllenme falan umudum da yok adeti bekliyorum artıkÇok üzüldüm, yine de hiç umudunu kesme canım. Doğru vakitte bebişinin sana geleceğinden hiç şüphem yok <3
Kız beraberlik ne zaman oldu en son spermler canlı kalıyor ya belki tutarO dpo dediğin ne canım ben biraz geri kaldım sanırım konulardan
Olabilir vallahi bide eksrta stressBende kavga etmemek için susuyorumyumurtlama haftası da gergin mi oluyoruz acaba
Yaa çok üzüldüm canım , inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerini alırızKan verdim tahmini dpo 12 negatif sonuçAdeti bekleyeceğim artık
Ahhahaha olur öyle şeyler bende tartışınca dur tartışılacak zaman değil, bu günler bir geçsin diyorumYa ben biraz kavga edince onun barışmaya çalışması lazım ben yoksa barışmam ama şimdi şu dönemler önemli yani riske atmamak lazım şu dönem bitsin ben çıkarırım acısını![]()
Dün oldu daha bizim kavgadan önceeKız beraberlik ne zaman oldu en son spermler canlı kalıyor ya belki tutar![]()
Hahahaha mantıklıııAhhahaha olur öyle şeyler bende tartışınca dur tartışılacak zaman değil, bu günler bir geçsin diyorum![]()
Ah ah şu heveslenip de kursağa kalması çok yorucu Allah tez zamanda hepimize nasip eder inşallahBilmiyorum çok üzgünüm işteyim içime oturdu bir şeyde yapamıyorum geç döllenme falan umudum da yok adeti bekliyorum artık![]()
Benim de bat 4 ağustos ama bilmiyorum artık tutarmıbenim de son adet tarihim 4 temmuz yumurtlama zamanlarımı çok dikkat ettim en pik dönemde cinsel i. oldu . ama böyle olmazsa düşüncesi içindeyken size denk geldim ve heyecanlandım beklenen adet tarihim 1 agustos beni de ekler misniz ugur getirsin inşALLAH![]()
Bende 4 temmuzda oldum aslında ama 30 gün sürüyor benim döngümbenim de son adet tarihim 4 temmuz yumurtlama zamanlarımı çok dikkat ettim en pik dönemde cinsel i. oldu . ama böyle olmazsa düşüncesi içindeyken size denk geldim ve heyecanlandım beklenen adet tarihim 1 agustos beni de ekler misniz ugur getirsin inşALLAH![]()