- 9 Nisan 2025
- 522
- 252
- 18
şimdiden iyi tatiller diliyorum canım benimnormalde de dikkat ettigim seyler aslinda ama olursa ekstra dikkat etmek lazim tabi.
Teşekkür ederim canım

Evett aklımızda bulunsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdiden iyi tatiller diliyorum canım benimnormalde de dikkat ettigim seyler aslinda ama olursa ekstra dikkat etmek lazim tabi.
Senin hamislik nasıl gidiyo canimAşko benim kasıklarım ağrıyor ya, sanki adet olacakmışım da olamıyormuşum gibi. Göğüs hassasiyetim hiç geçmedi, dokunsam acıyor. Normal dedi doktor. Kişiden kişiye değişiyor sanırım böyle şeyler
Hepimiz inşallah pozitifleri en canlı şekliyle görürüzYaaa ıslak mayo neden ki acaba
Kan mı vereceksin canım.. belki kanda netleşir dur bakalım ne çıkacak
Senin 27si falan o zaman hadi pozitife döner inşallah
Çok şükür ya, güzel şimdilikSenin hamislik nasıl gidiyo canim![]()
Yedeklemeli alalım bari uğraştığımıza değer inşallahEnfeksiyon , mantar vs olmasin diye kuzum
Bizleri unutma dularında.. sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın inşallahÇok şükür ya, güzel şimdilikkasık ağrılarım var işte ara ara, bulantım falan henüz yok çok şükür
Pazartesi kalp atışını dinledikher şey yolundaymış, haftasıyla uyumluymuş
![]()
Yaaa ıslak mayo neden ki acaba
Kan mı vereceksin canım.. belki kanda netleşir dur bakalım ne çıkacak
Senin 27si falan o zaman hadi pozitife döner inşallah
Unutur muyum hiç, bakıyorum güzel haber alır mıyım diye sürekli hattaBizleri unutma dularında.. sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın inşallah![]()
Naptiniz canim belli oldumu bizde de çıktı 2 hafta sonra kontrole gideceğiz sizin son durum nedir nasıl bi yol izliyorsunuz neler yapiyorsunuzÜrolojiye sağlık mıyım acaba bir de ben baktırayım kendime diyerek gitmişti. Doktor kontrolünde öğrendi. Spremler ne durumda bakalım diye test almışlar. Ameliyatlık bir durum var mı yok mu o çıkacak biz de bekliyoruz bakalım canım.
CanımsınUnutur muyum hiç, bakıyorum güzel haber alır mıyım diye sürekli hatta![]()
belki döllenme geç olmuştur henüz daha idrara geçmemiştir ama çatlatma iğnesinin 12. Günü ise bugün regl geçmemiş oluyor 2 gün var demek değil miEnfeksiyon olmasın ve üşütme diye ıslak mayo ile durma diyor canım
Bu hafta regli olmazsam 28 Temmuz’da kan vereceğim doktorum öyle dedi ama dün akşam ben çok halsizleştim o yüzden test yaptık keşke yapmasaydım moralim çok bozuldu
Negatif görünce ilk defa ağladım, kaç aydır görüyorum aslında
İnşallah erken diye negatif görmüşümdür
Regli günüm de geldi gerçi
Mrb adetimden 4 gün gecikti bende gidip sağlık ocağında kan verdim hamileymişim HCG 914,1 çıktı anlamadım yani kaç haftalık oluyor bilgisi olan var mı yardımcı olsanız cuma günü kadın doğuma gidicemİnşAllah canım![]()
Evet kuzum öyle gerçekten kadınların hormonları öngürlemezAşko benim kasıklarım ağrıyor ya, sanki adet olacakmışım da olamıyormuşum gibi. Göğüs hassasiyetim hiç geçmedi, dokunsam acıyor. Normal dedi doktor. Kişiden kişiye değişiyor sanırım böyle şeyler
İnşallahAma bebis geleceği zamanda kasık ağrısı olur kuzum
Canım bizim sonuçlar normal referans aralığında çıktı. Ameliyatlık şu an bir durum yok demiş doktor. Bir seneye kadar deneme sonrası olmazsa görüşelim tekrardan demiş ama olmaması için bir durum gözükmüyor diye de eklemiş. Bu ay sonucu için beklemedeyiz. Siz ne yaptınız canım?Naptiniz canim belli oldumu bizde de çıktı 2 hafta sonra kontrole gideceğiz sizin son durum nedir nasıl bi yol izliyorsunuz neler yapiyorsunuz
Yok benim ateş ölçerim öyle değil başından beri alın ve kulaktan bakmaya çalıştım önce 36.6 ile başladımDil altından mı ölçüyorsun kız. Benim regl günü 36.4e falan düşmüştü geçen ay..
Evet gecikme devam ederse cuma tekrar kan vereceğim10 11 de çatlama olsaydı da döllenme şansı var sperm 2 gün yaşar çünkü az sabır canım birkaç gün sonra tekrar test yaparsın stres yapma kendine belki adet olacaksın stresten gecikiyor da olabilir belkide tam tersi gebeliktir geç döllenmedir çok istiyorsun biliyorum hepimiz istiyoruz ama beklemekten başka seçenek yok yani bu soruların cevabı ne desek anlamsız malesefki
Oyyyy çok güzel bi haber bizlerde dua et canimÇok şükür ya, güzel şimdilikkasık ağrılarım var işte ara ara, bulantım falan henüz yok çok şükür
Pazartesi kalp atışını dinledikher şey yolundaymış, haftasıyla uyumluymuş
![]()
Evet çok var adet olacağım sandım ama gebeymişim diye tabi kendim için söylemiyorum daHepsi bir olmuyo ama regl olacakmış gibide oluyo benim ikincide belirtiler oldu ama ilkinde yoktu iste
Biz dün usg çekindim hormonlar vs bakıldı hepsi normal gozukuyo 2 hafta sonra gel bakalım dediler bu arada bizde küplere devam sizin için çok sevindim canım inşallah hemencik olurda bu stresten kurtuluruzCanım bizim sonuçlar normal referans aralığında çıktı. Ameliyatlık şu an bir durum yok demiş doktor. Bir seneye kadar deneme sonrası olmazsa görüşelim tekrardan demiş ama olmaması için bir durum gözükmüyor diye de eklemiş. Bu ay sonucu için beklemedeyiz. Siz ne yaptınız canım?![]()
Bizide haberdar et tatlım inşallah güzel mutlu haberler alirsinEvet gecikme devam ederse cuma tekrar kan vereceğim