Kızlar bwn çok yoruldum evimizle eşimin işi farklı şehirlerde haftanın iki günü adanada kalıyor geri kalan iş çıkmazsa mersinde yanımızda ve ben acaba lh pik olunca burdami olur ya yakalayamazsak stresinden çok bunaldım. Şimdi ayın 10 nu kadar yanımızda şimdide acaba yinemi geç yumurtlicam adam bu defa baya baya olmucak nasıl olacak diye streslendim bile. Sanki boşa kürek çekiyorum şuan yine şimdiden yeme içme listesi yaptım kaliteli yumurta iyi büyüsün çatlasın diye içimden bir ses kabul et artık olmayacak diyor ama yinede çabalıyorum. Off neyse sizleri çok meşgul ettim bu son iki gün hakkınızı helal edin

Hemen çıktı çizgi 🥲

Eklentiler

• IMG_6117.webp
    IMG_6117.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_6114.webp
    IMG_6114.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_6112.webp
    IMG_6112.webp
    68,4 KB · Görüntüleme: 104
Canım benim çok sevindim adına stres yapma yarın yapabilirsen başka bir markayla teyit et days doctor bende yalanci çıkarmıştı inşallah sende doğrudur kuzum sabah muhakkak yap ama ❤️🤲
Teşekkür ederim inşallah yanlış değildir ama hem gece idrarı ve ilk saniyede çıktı ilk kez böyle çizgi gördüm daha öncelerinde dibine girer çizgi arardım. Bir tane daha elimde days doctor var sabah ilk idrar ile yapacağım. Pazartesi iş yerimde kan verip netleştireceğim 🙏🏻

Hayalim kizim Hayalim kizim canım
Prelox bi araştır eşin için kullanmanızı öneririm sana yazmak için girdim inan iki gündür ilacı hatırlamaya çalışıyorum neydi diye 🙈 bi chatGPT ye felanda yaz araştır bi aklına yatarsa baya faydasını göreceğinizden eminim ilk hafta ilk 7 gün günde 2 şertane kullansın eşin nitrik oksit depolarını doldurması açısından şart sonra günde birtane devam şifa olsun inşallah

Teşekkür ederim henüz sevinemiyorum yalancı pozitif olabilir mi 🥹 Days doctor markası ilk saniyelerde çıktı ve rengi kırmızı. Ama hamilelik belirtilerim yüksek
Hiç bilmiyorum o testi ya sen zaten gününden beri öyle hissediyorsun bence hamilesin artık bu çizgide bariz göründüğüne göre ne belirtin var şuan ? Ovülasyonds pik görmenin üstünden kaç gün geçti

🌸🤍 Bu grup, 👩🏻‍❤️‍👩🏻 anne olma hayali kuran güzel kalplerin 💞 bir araya geldiği, sevgi dolu 💗 bir yerdir.
Umutlarımızı 🌈, tecrübelerimizi 🧠 ve dualarımızı 🤲🏻 paylaşmak için buradayız. 🫶🏻
Her birimize 🤰🏻 en hayırlı zamanda 🕰️, en güzel 👶🏻 haberlerin gelmesini diliyoruz. ✨

Kalpten kalbe ❤️‍🔥 destekle, birlikte güçlüyüz 💪🏻🌿🤱🏻💫

LİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLER
VE
TARİH GÜNCELLEMEK İSTEYENLER
ÖZELDEN MESAJ ATSIN...
(
çoğu zaman araya karışıyor, bazen de görsem bile unutuyorum )

Eki Görüntüle 3603627
:kahve:Kullanıcı adı:kahve::eek:Son Adet Tarihi:KK12::KK51:Beklenen Adet Tarihi:KK20::emir_bebek:Gebelik durumu:KK9:
Lavinn9 Lavinn9 11 Temmuz11 Ağustos
nryyy nryyy 13 Haziran14 Temmuz
A aydk 10 Temmuz5 Ağustos
akantus akantus 11 Haziran16 Temmuz
@1muamma 13 Haziran9 Temmuz
@1Annakarenina 25 Haziran25 Temmuz
@tugceZMR 1 Haziran27 Haziran:anneadayı:
H Hzrgk 10 Haziran-------------
@MaviRuya7 31 Mayıs26 Haziran
@Bahar777714 Temmuz11 Ağustos
@ElizabethBennettt 7 Haziran5 Temmuz
@behiya 4 Haziran6 Temmuz
@Kediseversarisin 29 Haziran28 Temmuz :anneadayı:
@34zehra34 6 Haziran-------------
@n0101 6 Haziran4 Temmuz
@eds7 2 Haziran1 Temmuz
@ladycharlotte 2 Haziran1 Temmuz:anneadayı:
@pandelaA 31 Mayıs30 Haziran
@lunekara 24 Haziran18 Temmuz
Civcivimmm Civcivimmm 13 Mayıs-------------
@yesilelma13 31 Mayıs1 Temmuz:anneadayı:
@Sofi123 5 Haziran26 Haziran:anneadayı:
@HilalKiraz 7 Haziran5 Temmuz:anneadayı:
@bettysbb 4 Haziran1 Temmuz
@egeansea 9 Haziran6 Temmuz
@23393 5 Haziran10 Temmuz:anneadayı:
@selectran 26 Haziran21 Temmuz
@Life Lover 31 Mayıs29 Haziran
Hayalim kizim Hayalim kizim 9 Temmuz8 Ağustos
@Vignette 15 Haziran10 Temmuz
@Eleni1 16 Haziran16 Temmuz
@herhangibiri00 3 Haziran 5 Temmuz
haifa haifa 24 Haziran -------------
@Peru123lima13 Haziran-------------
@yesmakarna 10 Haziran-------------
@venusunannesi 12 Haziran-------------
@Nazlizmir 10 Haziran10 Temmuz:anneadayı:
@kugukusu 8 Haziran 8 Temmuz
@birinsantanesi 20 Haziran16 Temmuz
@mavera_32 1 Haziran 7 Temmuz
S sarsarpapatya 10 Haziran11 Temmuz
@arthur12 25 Haziran26 Temmuz
@narinasrak 28 Haziran1 Ağustos
@kadinlarrkulubu 20 Haziran 20 Temmuz
@marmelad01 10 Haziran 7 Ağustos
@esocannnnn 21 Mayıs13 Temmuz:anneadayı:
@soguknevalee -------------10 Temmuz:anneadayı:
Y yesil14 10 Haziran 24 Temmuz
@Aydakt 7 Temmuz5 Ağustos
@94bassuk 7 Temmuz2 Ağustos
@e3em 15 Temmuz 13 Ağustos
Benimde ekler misin ? Son adet 15 Temmuz bat 10 ağostos

Hiç bilmiyorum o testi ya sen zaten gününden beri öyle hissediyorsun bence hamilesin artık bu çizgide bariz göründüğüne göre ne belirtin var şuan ? Ovülasyonds pik görmenin üstünden kaç gün geçti
Ben ovülasyon kullanmadım yumurtlama mı 9u sanıyordum fakat 12sinin gecesi yoğun bir akıntım oldu onu hep atladım, o günler ise dün veya bugün bat günüm oluyor. En çok belirtim sürekli süt beyazı akıntım ve ateşimin yüksek olması ve aşırı halsizlik hali. 24 temmuzda birden ateşim düştü kahverengimsi normal akıntımdan koyu lekelenmem oldu ve o gün adet olacakmış gibi kasık ağrım oldu. Ve o gün test vermiştin negatifti. Adet olmayı beklerken akıntım tekrar süt beyazına döndü sarımtırak yani, kasık ağrım azaldı ve ateşim tekrar yükseldi. Bu arada göğüs ağrım ve bel ağrım artık başlamıştı. Kasık ağrılarım ara ara tek taraflı hissetmeler başladım. Sanki kasığımda çekilme batma iğne gibi hafif hafif şeyler hissettim. Sağ kasık ağrımın daha çok olduğunu belimden bacağıma kadar ağrı girmelerini hissettim. 2 gündür rahat yatamıyorum yüzüstü hiç yatamıyorum kasıklarım izin vermiyor. İdrarım daha çok kokmaya başladı. Birde bayağıdır ağzımda metal tad var. Gece 2 kere idrar çıktım sabah uyandığımda idrarım vardı testi tekrarladım çizgi çıktı tekrar ama daha silik. İdrara çıktığım için seyrelti olabileceğini düşünüyorum. Kesin sonuç için pazartesi kan vereceğim bana dua edin olur mu ♥️

Kızlarrr yumurtlama akıntısının olduğu gün mü çatlıyo yumurta bu ay ovulasyon takıbı yapmıyorum bu ay iki gün önce akıntım oldu aynı gün ilişki oldu bugün göğüs ve kasık agrım başladı benım kafam iyice yandı ya

canım bende yalancı pozitif çıkarmıştı ama bu kadar belirtiye hiç yalancı olduğunu sanmıyorum . Bence kesinlikle var, en güzeli kan vermek olur 🌸
Sevinn aşkım belirtilerin varmış lekelenmen olmuş daha ne🤭
Teşekkür ederim kızlar evet bende okudum bayağı yalancı pozitif gösteriyormuş hayallerim biraz yıkıldı ama Allahtan ümit kesilmez yarın kan vereceğim inşallah vardır dua edin lütfen 🥹♥️

Ben ovülasyon kullanmadım yumurtlama mı 9u sanıyordum fakat 12sinin gecesi yoğun bir akıntım oldu onu hep atladım, o günler ise dün veya bugün bat günüm oluyor. En çok belirtim sürekli süt beyazı akıntım ve ateşimin yüksek olması ve aşırı halsizlik hali. 24 temmuzda birden ateşim düştü kahverengimsi normal akıntımdan koyu lekelenmem oldu ve o gün adet olacakmış gibi kasık ağrım oldu. Ve o gün test vermiştin negatifti. Adet olmayı beklerken akıntım tekrar süt beyazına döndü sarımtırak yani, kasık ağrım azaldı ve ateşim tekrar yükseldi. Bu arada göğüs ağrım ve bel ağrım artık başlamıştı. Kasık ağrılarım ara ara tek taraflı hissetmeler başladım. Sanki kasığımda çekilme batma iğne gibi hafif hafif şeyler hissettim. Sağ kasık ağrımın daha çok olduğunu belimden bacağıma kadar ağrı girmelerini hissettim. 2 gündür rahat yatamıyorum yüzüstü hiç yatamıyorum kasıklarım izin vermiyor. İdrarım daha çok kokmaya başladı. Birde bayağıdır ağzımda metal tad var. Gece 2 kere idrar çıktım sabah uyandığımda idrarım vardı testi tekrarladım çizgi çıktı tekrar ama daha silik. İdrara çıktığım için seyrelti olabileceğini düşünüyorum. Kesin sonuç için pazartesi kan vereceğim bana dua edin olur mu ♥️
Tüm belirtileri yaşamışsın çokt tuhaf aslında bu tarz belirtiler 5 haftalıkken felan başlıyor bilimsel olarak ama işte kadınların hormonları öngörülemez ya çok sevindim senin adına çok stres yapmıştın şuan kafan rahattır

Back
X