- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle döngüm 36 oldu tık yokÜzüldüm ama adet olmakta sevindirdi
Normalde kactiKesinlikle döngüm 36 oldu tık yok
Canım benim çok sevindim adına stres yapma yarın yapabilirsen başka bir markayla teyit et days doctor bende yalanci çıkarmıştı inşallah sende doğrudur kuzum sabah muhakkak yap amaHemen çıktı çizgi![]()
Teşekkür ederim inşallah yanlış değildir ama hem gece idrarı ve ilk saniyede çıktı ilk kez böyle çizgi gördüm daha öncelerinde dibine girer çizgi arardım. Bir tane daha elimde days doctor var sabah ilk idrar ile yapacağım. Pazartesi iş yerimde kan verip netleştireceğimCanım benim çok sevindim adına stres yapma yarın yapabilirsen başka bir markayla teyit et days doctor bende yalanci çıkarmıştı inşallah sende doğrudur kuzum sabah muhakkak yap ama![]()
Ay inanmıyorum çok sevindim adına
Teşekkür ederim henüz sevinemiyorum yalancı pozitif olabilir miAy inanmıyorum çok sevindim adınayarın hemen kan ver hemen
Hiç bilmiyorum o testi ya sen zaten gününden beri öyle hissediyorsun bence hamilesin artık bu çizgide bariz göründüğüne göre ne belirtin var şuan ? Ovülasyonds pik görmenin üstünden kaç gün geçtiTeşekkür ederim henüz sevinemiyorum yalancı pozitif olabilir miDays doctor markası ilk saniyelerde çıktı ve rengi kırmızı. Ama hamilelik belirtilerim yüksek
Benimde ekler misin ? Son adet 15 Temmuz bat 10 ağostosBu grup,
anne olma hayali kuran güzel kalplerin
bir araya geldiği, sevgi dolu
bir yerdir.
Umutlarımızı, tecrübelerimizi
ve dualarımızı
paylaşmak için buradayız.
Her birimizeen hayırlı zamanda
, en güzel
haberlerin gelmesini diliyoruz.
Kalpten kalbedestekle, birlikte güçlüyüz
LİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLER
VE
TARİH GÜNCELLEMEK İSTEYENLER
ÖZELDEN MESAJ ATSIN...
(çoğu zaman araya karışıyor, bazen de görsem bile unutuyorum )
Eki Görüntüle 3603627
Kullanıcı adı
Son Adet Tarihi
Beklenen Adet Tarihi
Gebelik durumu
Lavinn9
11 Temmuz 11 Ağustos
@1Annakarenina 25 Haziran 25 Temmuz @tugceZMR 1 Haziran 27 Haziran
H Hzrgk 10 Haziran ------------- @MaviRuya7 31 Mayıs 26 Haziran
@Bahar7777 14 Temmuz 11 Ağustos @ElizabethBennettt 7 Haziran 5 Temmuz
@behiya 4 Haziran 6 Temmuz @Kediseversarisin 29 Haziran 28 Temmuz
@34zehra34 6 Haziran ------------- @n0101 6 Haziran 4 Temmuz
@eds7 2 Haziran 1 Temmuz @ladycharlotte 2 Haziran 1 Temmuz
Civcivimmm
13 Mayıs ------------- @yesilelma13 31 Mayıs 1 Temmuz
@Sofi123 5 Haziran 26 Haziran @HilalKiraz 7 Haziran 5 Temmuz
@23393 5 Haziran 10 Temmuz @selectran 26 Haziran 21 Temmuz
@Life Lover 31 Mayıs 29 Haziran Hayalim kizim
9 Temmuz 8 Ağustos
@herhangibiri00 3 Haziran 5 Temmuz haifa
24 Haziran -------------
@Peru123lima 13 Haziran ------------- @yesmakarna 10 Haziran -------------
@venusunannesi 12 Haziran ------------- @Nazlizmir 10 Haziran 10 Temmuz
@kugukusu 8 Haziran 8 Temmuz @birinsantanesi 20 Haziran 16 Temmuz @mavera_32 1 Haziran 7 Temmuz S sarsarpapatya 10 Haziran 11 Temmuz @arthur12 25 Haziran 26 Temmuz @narinasrak 28 Haziran 1 Ağustos @kadinlarrkulubu 20 Haziran 20 Temmuz @marmelad01 10 Haziran 7 Ağustos @esocannnnn 21 Mayıs 13 Temmuz @soguknevalee ------------- 10 Temmuz
Ben ovülasyon kullanmadım yumurtlama mı 9u sanıyordum fakat 12sinin gecesi yoğun bir akıntım oldu onu hep atladım, o günler ise dün veya bugün bat günüm oluyor. En çok belirtim sürekli süt beyazı akıntım ve ateşimin yüksek olması ve aşırı halsizlik hali. 24 temmuzda birden ateşim düştü kahverengimsi normal akıntımdan koyu lekelenmem oldu ve o gün adet olacakmış gibi kasık ağrım oldu. Ve o gün test vermiştin negatifti. Adet olmayı beklerken akıntım tekrar süt beyazına döndü sarımtırak yani, kasık ağrım azaldı ve ateşim tekrar yükseldi. Bu arada göğüs ağrım ve bel ağrım artık başlamıştı. Kasık ağrılarım ara ara tek taraflı hissetmeler başladım. Sanki kasığımda çekilme batma iğne gibi hafif hafif şeyler hissettim. Sağ kasık ağrımın daha çok olduğunu belimden bacağıma kadar ağrı girmelerini hissettim. 2 gündür rahat yatamıyorum yüzüstü hiç yatamıyorum kasıklarım izin vermiyor. İdrarım daha çok kokmaya başladı. Birde bayağıdır ağzımda metal tad var. Gece 2 kere idrar çıktım sabah uyandığımda idrarım vardı testi tekrarladım çizgi çıktı tekrar ama daha silik. İdrara çıktığım için seyrelti olabileceğini düşünüyorum. Kesin sonuç için pazartesi kan vereceğim bana dua edin olur muHiç bilmiyorum o testi ya sen zaten gününden beri öyle hissediyorsun bence hamilesin artık bu çizgide bariz göründüğüne göre ne belirtin var şuan ? Ovülasyonds pik görmenin üstünden kaç gün geçti
canım bende yalancı pozitif çıkarmıştı ama bu kadar belirtiye hiç yalancı olduğunu sanmıyorum . Bence kesinlikle var, en güzeli kan vermek olurHemen çıktı çizgi![]()
Sevinn aşkım belirtilerin varmış lekelenmen olmuş daha neTeşekkür ederim henüz sevinemiyorum yalancı pozitif olabilir miDays doctor markası ilk saniyelerde çıktı ve rengi kırmızı. Ama hamilelik belirtilerim yüksek
canım bende yalancı pozitif çıkarmıştı ama bu kadar belirtiye hiç yalancı olduğunu sanmıyorum . Bence kesinlikle var, en güzeli kan vermek olur![]()
Teşekkür ederim kızlar evet bende okudum bayağı yalancı pozitif gösteriyormuş hayallerim biraz yıkıldı ama Allahtan ümit kesilmez yarın kan vereceğim inşallah vardır dua edin lütfenSevinn aşkım belirtilerin varmış lekelenmen olmuş daha ne![]()
Tüm belirtileri yaşamışsın çokt tuhaf aslında bu tarz belirtiler 5 haftalıkken felan başlıyor bilimsel olarak ama işte kadınların hormonları öngörülemez ya çok sevindim senin adına çok stres yapmıştın şuan kafan rahattırBen ovülasyon kullanmadım yumurtlama mı 9u sanıyordum fakat 12sinin gecesi yoğun bir akıntım oldu onu hep atladım, o günler ise dün veya bugün bat günüm oluyor. En çok belirtim sürekli süt beyazı akıntım ve ateşimin yüksek olması ve aşırı halsizlik hali. 24 temmuzda birden ateşim düştü kahverengimsi normal akıntımdan koyu lekelenmem oldu ve o gün adet olacakmış gibi kasık ağrım oldu. Ve o gün test vermiştin negatifti. Adet olmayı beklerken akıntım tekrar süt beyazına döndü sarımtırak yani, kasık ağrım azaldı ve ateşim tekrar yükseldi. Bu arada göğüs ağrım ve bel ağrım artık başlamıştı. Kasık ağrılarım ara ara tek taraflı hissetmeler başladım. Sanki kasığımda çekilme batma iğne gibi hafif hafif şeyler hissettim. Sağ kasık ağrımın daha çok olduğunu belimden bacağıma kadar ağrı girmelerini hissettim. 2 gündür rahat yatamıyorum yüzüstü hiç yatamıyorum kasıklarım izin vermiyor. İdrarım daha çok kokmaya başladı. Birde bayağıdır ağzımda metal tad var. Gece 2 kere idrar çıktım sabah uyandığımda idrarım vardı testi tekrarladım çizgi çıktı tekrar ama daha silik. İdrara çıktığım için seyrelti olabileceğini düşünüyorum. Kesin sonuç için pazartesi kan vereceğim bana dua edin olur mu![]()