Benim de bat 24- 25 Temmuz’du arkadaşlar
Hala regl olmadım
Şeffaf ve beyaz akıntı var, ara ara da kasık ve bel batması oluyor
Göğüslerim de dolgun
25 Temmuz’da kan verdim, beta <1.30 çıktı
Bu ay Progestan kullandım
Bebek yoksa ilaç içtiğin sürece regl gelmiyormuş
Yarın tekrar kan vereceğim, kesin negatif çıkar
3 günde yükseleceğine asla inancım yok
Sonuca göre ilacı bırakacağım

Kızlar bu zamana kadar bir çok gebelik testini bir kaç defa deneyimlerin oldum sizlere tek tek hatırladığım yanlış pozitif veren testleri yazayım
Miema, anında golge 3 dakika içinde pozitif.
Arti med, her zaman cift cizgi çıkardı bir kere negatif
Fregly, çok güzel bir çift cizgi
Artmed kaset test daima silik çıkardı
Albi kaset silik cizgi
Nimo direk hamileyim dedirtti
Days doctor adetken bile pozitif çıkardı
Baby time kaset test silik çıkardı
Şuan hatırladığım yalanci pozitif bunlar ve kuruma değildi çoğu ilk 3 dakika da pozitifti

Gelelim güvenilirlere
Predictor early 20 tane aldıysam belki iki tane hayalet çıkardı
Prodoctor kesinlikle predictore aday diyebilirim çoklu paket belki bir defa hayalet ya da kurumadı
Awox en iyisi diyebilirim
Ve inanamayacaksınız artimedin tek güvendiğim testi strip gebelik hiç daha çıkarmadı artık beta 50 olcuyorsa bilemem
Ve çok bilinmeyen redexa oda yeni çıkmış sanırım oda daha hiç hayalet bile çıkmamıştı
Evet hatirladiklarim bunlar

Test falan yapmayalim artik hepsi mi cop yaa pes ciddenn uzulme canim lutfen
Benim anladığım kendimden yola çıkarak bu testler sadece beta algılamiyor bir test vardı onu hatırlamıyorum ama içerisinde işte şu değerin altını algılamaz bunu algılamaz diye güvenirlik açıklaması vardı yani anladığım bu testler normal değer üzerinde olan bir durum varsa atıyorum kist onu algılayıp pozitif gösterebiliyor yani o zaman bu yalanci pozitif veren testlerde öncelik çıkan cizginin canlı pembe olması lazım grimsi morumsu ise genelde yalanci ya da yanlış pozitif diyeyim

Benim anladığım kendimden yola çıkarak bu testler sadece beta algılamiyor bir test vardı onu hatırlamıyorum ama içerisinde işte şu değerin altını algılamaz bunu algılamaz diye güvenirlik açıklaması vardı yani anladığım bu testler normal değer üzerinde olan bir durum varsa atıyorum kist onu algılayıp pozitif gösterebiliyor yani o zaman bu yalanci pozitif veren testlerde öncelik çıkan cizginin canlı pembe olması lazım grimsi morumsu ise genelde yalanci ya da yanlış pozitif diyeyim
O zaman gebelik testinde çift çizgi görsek bile kan vermeden sevinemicez🥲

Civcivimmm Civcivimmm çok üzüldüm şuan. Ama marka yalancı pozitif verebiliyor 😔 kimyasal olması için regl olman lazım.. en iyisi şuan regl beklemek kendini yıpratma daha fazla kurcalayıp bu ay☹️ diğer aylar inşallah güzel haber alacaksın♥️

Hiç sanmıyorum sürekli ümit etmekten sıkıldım bu kadar belirti neyin nesiydi kist miydi kimyasal gebelik falan mı bunu öğrenmem gerek asla da belirti takip etmek istemiyorum artık :(
Canım çok üzüldüm geçen ay ben de aynısını yaşadım nimo marka test ile anında pozitif çıktı ama o gün regl oldum kan bile veremeden. Tümm belirtiler batmalar vs vardı.. Kanda çıkmadan ümitlenmemeliyiz bunu anladım maalesef..🙏

Kızlar bu zamana kadar bir çok gebelik testini bir kaç defa deneyimlerin oldum sizlere tek tek hatırladığım yanlış pozitif veren testleri yazayım
Miema, anında golge 3 dakika içinde pozitif.
Arti med, her zaman cift cizgi çıkardı bir kere negatif
Fregly, çok güzel bir çift cizgi
Artmed kaset test daima silik çıkardı
Albi kaset silik cizgi
Nimo direk hamileyim dedirtti
Days doctor adetken bile pozitif çıkardı
Baby time kaset test silik çıkardı
Şuan hatırladığım yalanci pozitif bunlar ve kuruma değildi çoğu ilk 3 dakika da pozitifti

Gelelim güvenilirlere
Predictor early 20 tane aldıysam belki iki tane hayalet çıkardı
Prodoctor kesinlikle predictore aday diyebilirim çoklu paket belki bir defa hayalet ya da kurumadı
Awox en iyisi diyebilirim
Ve inanamayacaksınız artimedin tek güvendiğim testi strip gebelik hiç daha çıkarmadı artık beta 50 olcuyorsa bilemem
Ve çok bilinmeyen redexa oda yeni çıkmış sanırım oda daha hiç hayalet bile çıkmamıştı
Evet hatirladiklarim bunlar
Güvenilir olanlara bende laboquick gebelik testini ekleyeyim. 3-4 defa yaptım tertemiz pasparlak negatif veriyor. Hatta hamile olduğuma o kadar eminim ki test yanlış diye düşündürecek kadar bembeyaz çıkıyor😅😂 Ardından regl oluyorum tabiki… İlk gebeliğimi laboquick kaset test ile silik öğrenmiştim. Kanda 25 civarı çıkmıştı. Doğru ölçeklerde güvenilir bir test, öneririm🌸 Hepimize kopkoyu pozitifler çıkarsın inşallah✨

Aslında hiç aklıma gelmemişti şans eseri öyle aklıma gelip yapmistim
Hastanede tedavi gördüğüm dönem bir bayanla tanışmıştık adet döneminde yumurtladığı üzüm uğraşlar neticesinde öğrenilmiş kadın yazık adetken ilişki yaşamak zorunda kalıyordu benden duyduğumda şok olmuştum gerçekten biz kadınların hormonlarına akıl sır ermez kuzum sana birşey soracaktım yerleşme kanaması yaşadıktan sonra akıntın başlamışmıydı birkaç gün sonrası

Back
X