Canım benim başıma geldi ama hatta burdada paylaştım ve adetimin pik oldugu günün üzerine 14 gun sonra bir daha adet oldum
Canım o yumurtlama degıl adet donemınde lh dalgalanma yasayabılıyor . Eğer kı adetlı ıken ılıskı yaşamış olsaydın Hamıle kalman mümkün degıldı . Bunu anlatmaya çalışıyorum . Umarım bır an önce Hamıle kalır ve bebegımı kucağına alırsın . 🌸

Canısı sen nerelerdesin ya diyet grubuna da uğradığın yok merak edip bakmasam kayıp sanacam

Klomenin asıl amacı yumurta büyütmek senin muhtemelen yumurta ile ilgili bir sorunun yok bana kalırsa klomen sende birden fazla yumurta yapabilir veya normalden erken gelişebilir ama sen zaten geç başladığın için normal yumurta zamanına ilaç daha yeni bitmiş oluyor bu döngü için pek bişey değiştirmez adet tarihinde bence yani
ay psikolojim bozuldu diyet miyet hak getire o yüzden hiç yazmıyorum oraya :D buraya da 2 3 gündür geldim biraz fikir alim diye yoksa cidden moralim hiç iyi değil ya
teşekkür ederim canım benim
sen nasılsın?

Saçmalamayın Allah’ınızı seversınız ya . Ordan nurdan duyduğunuz bilgilerle burda insanları yanlış şeylere yonlendırecegınıze bıraz okuyun araştırın . Elınızın altında ınternet var . Google a açıp sorun doktorları ızleyın okuyun . Adet donemınde yumurtlama olmadı mümkün degıl ımkansız . En erken adet bıtımınden sonra kı günlerde olur ama adetlı ıken vücut yumurta atamaz. Adetlı ıken ılıskıye mı gırılır ? Hıjyenık degıl kadın ıcın tehlıkelı tehlıkelı olduğu ıcın de haram zaten . Şurda cahıl biri sızın lafınızla adetlıyken ılıskıye görse vebalını kaldırabilecek mısınız . Lütfen okuyun araştırın ve cahillıgınızı etrafa yaymayın .
Yaşadığımız şeyin nesi saçmalık evet o şekilde ilişkiye girilmez günah ozaman bu ovulasyon testleri yalan soyluyo tek açıklaması bu oluyo ben bizzat çok az leke gördüğüm için yerleşme sanıp adetliyken 2 gün üste üste ovulasyon testi yaptım pik çıktı ozaman bu testler yalanci bizi kandırıyor hanfendi kendi gözümle gördüğüm şey için neden milletin günahını alayim siz daha önce şahit olmadığınız şeye nasıl kesin konusabiliyosunuz biz bu kadar cahilmiyiz arastirmadigimizi sormadigimizi nerden biliyosunuz

Son düzenleme:
Yaşadığımız şeyin nesi saçmalık evet o şekilde ilişkiye girilmez günah ozaman bu ovulasyon testleri yalan soyluyo tek açıklaması bu oluyo ben bizzat çok az leke gördüğüm için yerleşme sanıp adetliyken 2 gün üste üste ovulasyon testi yaptım pik çıktı ozaman bu testler yalanci bizi kandırıyor hanfendi kendi gözümle gördüğüm şey için neden milletin günahını alayim siz daha önce şahit olmadığınız şeye nasıl kesin konusabiliyosunuz biz bu kadar cahilmiyiz arastirmadigimizi sormadigimizi nerden biliyosunuz
Yaşadığınız şey bunun kanıtı degıl malesef. İyi araştıramamışsınız . O zaman daha açıklayıcı konuşayım .

Adet kanamasında LH hormonu dalgalanabilir
Adetin ilk günlerinde vücutta bazı hormonlar hâlâ yüksektir ya da yeni yükselmeye başlıyordur.
LH hormonu düzeyi adetle birlikte yavaş yavaş yükselip yumurtlamaya hazırlık yapar.
Bu nedenle test, bu erken artışı yanlışlıkla “pozitif” gibi algılayabilir.

Polikistik Over Sendromu gibi hormonal durumlar
Eğer PCOS varsa, vücutta LH seviyesi zaten normalden yüksek olabilir. Bu da yumurtlama olmamasına rağmen testte sürekli pozitif gibi çizgi çıkmasına yol açabilir.

Bazı ilaçlar veya hormon takviyeleri
Bazı doğurganlık ilaçları (örneğin klomifen) ya da bazı hormonal ilaçlar, LH seviyesini etkileyebilir. Bunlar da yanlış pozitif sonuçlara sebep olabilir.

Bütün bu ihtimaller harıcınde adetli iken doğurgan olmanız mümkün değildir .

Bak ben sana yazmadım sen ilk konuya dahıl oldun demekkı cevap verem bırı çıkıyormuş
Bende size yazmamıştım niye konuya dahil oldunuz o zaman hala çeneleşiyorsunuz burada insanlarla
sizin bildiğiniz yanıldığınıza yetmiyor kimse burda adetken birlikte olun hamile kalın demedi bazı vakalarda böyle durumlar var oluyor olmuş ta neyine bukadar sivrildiniz ki gereksiz polemik yarattınız

Yaşadığınız şey bunun kanıtı degıl malesef. İyi araştıramamışsınız . O zaman daha açıklayıcı konuşayım .

Adetin ilk günlerinde vücutta bazı hormonlar hâlâ yüksektir ya da yeni yükselmeye başlıyordur.
LH hormonu düzeyi adetle birlikte yavaş yavaş yükselip yumurtlamaya hazırlık yapar.

Eğer PCOS varsa, vücutta LH seviyesi zaten normalden yüksek olabilir. Bu da yumurtlama olmamasına rağmen testte sürekli pozitif gibi çizgi çıkmasına yol açabilir.

Bazı doğurganlık ilaçları (örneğin klomifen) ya da bazı hormonal ilaçlar, LH seviyesini etkileyebilir. Bunlar da yanlış pozitif sonuçlara sebep olabilir.

Aynı zamanda bazı ınsanların hormon sorunlarından dolayı lh degerlı sureklı olarak yüksek çıkar . Ama bu her zaman hamıle kalabılecegını göstermez

Chatcpt den kopyala yapıştırla ritüel dışı bilimsel makale yalanlamak ta bilemedim 🤣

Ya canlar ben size başka bişey danışacağım. Ocak ayında hormon tahlili vermiştim reglin 3. günü herşey normal çıkmıştı. Üzerinden 6 ay geçti testi tekrarlamaya gerek varmı? Yani değerler 6 ayda kötüleşir mi bilemedim.

Ya canlar ben size başka bişey danışacağım. Ocak ayında hormon tahlili vermiştim reglin 3. günü herşey normal çıkmıştı. Üzerinden 6 ay geçti testi tekrarlamaya gerek varmı? Yani değerler 6 ayda kötüleşir mi bilemedim.
Her ay değişkenlik gösterebiliyor canım hormon değerleri

Minimal iniş çıkışlar olaganüstü bir değişim hissetmezsen adet düzensizliği vs 3 aşahı beş yıkar değişkenlik olabilir ama adet düzensizliği gibi bariz değişimler gözlemlersen ancak çitti farklılıklar olabilir

Pcos yok hormon ilaçları kullanmıyorum adetliyken madem lh yükseldi adet bittiğinde siliktu ve bu evrede doktorum sürekli usg ile kontrol sağlıyordu ve yumurtlama olduğunu söyledi bazen tip ta işte böyle farklılıklara sasabiliyo malesef

Aynı zamanda bazı ınsanların hormon sorunlarından dolayı lh degerlı sureklı olarak yüksek çıkar . Ama bu her zaman hamıle kalabılecegını göstermez
Benim çok şükür hormonlarimda sıkıntı yok ve hiç dalgalı olduğu zaman olmadı bazen doktorlarından sasirdigi şeyler olabiliyor bence siz fazla googleye bakmayin çünkü orda başımız ağrısı kanser diyo sonucta😃

Benim çok şükür hormonlarimda sıkıntı yok ve hiç dalgalı olduğu zaman olmadı bazen doktorlarından sasirdigi şeyler olabiliyor bence siz fazla googleye bakmayin çünkü orda başımız ağrısı kanser diyo sonucta😃
Peki siz adetli iken yumurtladığınızı düşünün .

Kızlar benim moralim çok bozuk spermiyogram testi verdik chatgpt ye yorumlattım böyle diyor :( henüz doktora görünmedik
Duzenlı beslenıp 15.20 gün sonra falan tekrar test verım bence . Doktorun bırı kötü sonuç aldığınız zaman garantılemek adına bır daha test verılmesını tavsiye edıyordu . Bu arada ıcınsel ılıskıde pehrız yaptınız mı ? 5 gün ilişki olmayıp 5 günden sonra sperm verılecek sekılde

Back
X