Günaydın Öğlen saat 2-3 civarında yapıyordum ben canım
Gunde iki yapsam saat kaç uygun olur sanırım ben sıvı tüketme olayında iyi dilim 2 gündür en ufak isik ses basim kopacak gibi ağrıtıyor sivi almayınca da artıyor nasıl takip edicem sasirdim şuan bile enseden hafif ağrım başladı 😭

Gunde iki yapsam saat kaç uygun olur sanırım ben sıvı tüketme olayında iyi dilim 2 gündür en ufak isik ses basim kopacak gibi ağrıtıyor sivi almayınca da artıyor nasıl takip edicem sasirdim şuan bile enseden hafif ağrım başladı 😭
Kız niye günde 2 yapıyorsun. Koyulaşma görürsen günde 2 yap yoksa ziyan etme. Sanırım 12 1 civarı yapıp bide akşam 7 gibi yapardım heralde ama ne kadar doğru bilmiyorum

Öyle.. senin yumurtan çatlamıyor mu neden iğne oluyorsun
Çatlamadiği için değil. Nisan mayısta olmayınca doktora gidelim bir baksın dedik. Klomen başlattı. Daha planlı ilerleyelim çatladigi gün belli olsun diye. Geçen ay da olmadı, bu ay tekrar deniyoruz. İğneyle daha garantiye almak için yani. Ama bu ay da olmazsa iğnesiz devam edeceğiz🥲

Çatlamadiği için değil. Nisan mayısta olmayınca doktora gidelim bir baksın dedik. Klomen başlattı. Daha planlı ilerleyelim çatladigi gün belli olsun diye. Geçen ay da olmadı, bu ay tekrar deniyoruz. İğneyle daha garantiye almak için yani. Ama bu ay da olmazsa iğnesiz devam edeceğiz🥲
daha çok yeni başlamışsınız bence ilaç iğne vs yorucu olur. Tabi karar sizin ♥️

daha çok yeni başlamışsınız bence ilaç iğne vs yorucu olur. Tabi karar sizin ♥️
Aynen canım eşim istemeseydi bu ay iğne kullanmayacaktım ama ilk iğneden genelde olmuyor diyenleri okuyunca eşime söyledim, bir kez daha deneyelim dedi. Olmazsa normale döneceğim artık. İnşallah bu ay gebelik olur tabi❤️🙏

Aynen canım eşim istemeseydi bu ay iğne kullanmayacaktım ama ilk iğneden genelde olmuyor diyenleri okuyunca eşime söyledim, bir kez daha deneyelim dedi. Olmazsa normale döneceğim artık. İnşallah bu ay gebelik olur tabi❤️🙏
İnşallah inşallah 🌺🌺 tekrar test yapmayı düşünüyor musun 2 gün sonra

Kızlar bu da benim bu sabah ilk idrarla yaptığım Ovulasyon testi yumurtlamamın başladığını düşünerek değerlendirdim sizce doğru zaman mıydı ?

Eklentiler

• IMG_2950.webp
    IMG_2950.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar geç döllenmeyle ilgi bilgisi olan var mı son birkaç aydır adet düzenim iyice bozuldu ya erken geliyor ya geç. Bu ay regl tarihimden 2 hafta önce göğüslerimde sızı olmaya başladı reglim 3 gün gecikti sızı hafifledi ama göğüs ucu hassasiyeti var. Dün erken gebelik testi yaptım negatif. Geçen ay doktor kontrolüm vardı herşey yolunda temiz demişti acaba geç döllenme olabilir mi

Ben ovülasyon kullanmadım yumurtlama mı 9u sanıyordum fakat 12sinin gecesi yoğun bir akıntım oldu onu hep atladım, o günler ise dün veya bugün bat günüm oluyor. En çok belirtim sürekli süt beyazı akıntım ve ateşimin yüksek olması ve aşırı halsizlik hali. 24 temmuzda birden ateşim düştü kahverengimsi normal akıntımdan koyu lekelenmem oldu ve o gün adet olacakmış gibi kasık ağrım oldu. Ve o gün test vermiştin negatifti. Adet olmayı beklerken akıntım tekrar süt beyazına döndü sarımtırak yani, kasık ağrım azaldı ve ateşim tekrar yükseldi. Bu arada göğüs ağrım ve bel ağrım artık başlamıştı. Kasık ağrılarım ara ara tek taraflı hissetmeler başladım. Sanki kasığımda çekilme batma iğne gibi hafif hafif şeyler hissettim. Sağ kasık ağrımın daha çok olduğunu belimden bacağıma kadar ağrı girmelerini hissettim. 2 gündür rahat yatamıyorum yüzüstü hiç yatamıyorum kasıklarım izin vermiyor. İdrarım daha çok kokmaya başladı. Birde bayağıdır ağzımda metal tad var. Gece 2 kere idrar çıktım sabah uyandığımda idrarım vardı testi tekrarladım çizgi çıktı tekrar ama daha silik. İdrara çıktığım için seyrelti olabileceğini düşünüyorum. Kesin sonuç için pazartesi kan vereceğim bana dua edin olur mu ♥️
Canım son durumun nedir test verdin mi benimde yumurtlamadan sonra idrarımda keskin koku vardı ilk defa yaşadım bunu şuan çatlamadan sonraki 6. Gündeyim

Migrenin mi var acaba
Kuzu sinüzit çocukluğumdan beri var ama o burun göz kemiğinden başlardı bu çok değişik boynumda başlıyor enseme ordan sakaklara hatta burnuma kan kokusu gelince dedim tansiyon mu yukseldi ama dusuk dediler

Back
X