Bende valizde testi bulamadım yarına kaldıPazartesi yapcam bende yarın yapmamak için kendimi tutcam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende valizde testi bulamadım yarına kaldıPazartesi yapcam bende yarın yapmamak için kendimi tutcam![]()
4 gün kaldı benimki çok belirti var acayip şekilde sigara kokusundan midem bulanıyor bu sadece bir belirti mide bulantısı ağrılar fln bilmiyorum belki PMS belirtisi de olabilirKızlarrrr kimlerin bat yaklaştı şimdi kimler test yapacak ne zaman yapacak
nryyy srnin kaç gün var bata yavrum
Benim hiç bir belirtim yok akıntı arttı biraz dünde sıcak basıyordu bacağıma vuruyordu ama bugün hepsi geçti4 gün kaldı benimki çok belirti var acayip şekilde sigara kokusundan midem bulanıyor bu sadece bir belirti mide bulantısı ağrılar fln bilmiyorum belki PMS belirtisi de olabilir![]()
Allah söyletti belkide canımBen daha fazla içmeye başladım stresten :)) İlk hamilelikte öğrendiğim an içmemiştim ama benim aşırı bulantım olmuştu içmek serbest olsa dahi içemezdim yani. Ama şu an sigara beni zorlayacak hamile kalırsam tabi :)
Valla o şekilde düşünerek yazmamıştım belki de öyle oldu :)) Allah herkese nasip etsin en başta sağlıklı olsun hepimizin canımAllah söyletti belkide canım![]()
Ay beklemek çok ya oldu mu umut yok gibi yine bendeGebeler nerde sesiniz çıkmıyor![]()
Daha senin çok vardı diye hatırlıyorum bata? Erken değil mi belirti için aşkımAy beklemek çok ya oldu mu umut yok gibi yine bende
Ücreti ne oluyor ? Birde nerde yaşıyorsun?Evet özele gidiyorum beybii![]()
Aşkım yok yaptır birşey olmaz merak etmeAşkım bende 3 4 ay önce yaptırdım doktora sormuştum sıkıntı yok demişti. Zaten botoks eriyen bir şey olduğu için öncesinde etkisi yok ama gebelik anında önermiyorlar
11 gün var belirti olmaz zaten de yine olmayacak hissiDaha senin çok vardı diye hatırlıyorum bata? Erken değil mi belirti için aşkım
Dur bakalım izle kendini biraz vücudunu dinle. Zaten kötü bi dönem geçirdin onu bi atlat olacak inşallah11 gün var belirti olmaz zaten de yine olmayacak hissi
İnşallah olur ne diyimDur bakalım izle kendini biraz vücudunu dinle. Zaten kötü bi dönem geçirdin onu bi atlat olacak inşallah
İğne için özele mi gidiliyor devlet yapmıyor muİnşallah olur ne diyimyaz sonuna kadar olmazsa çatlatma iğnesi onu da bir kaç denerim olması aşılama daha da beklemeyeceğim
Ben özele gidiyorum aşkım devlette takibi çok zorİğne için özele mi gidiliyor devlet yapmıyor mu![]()
Tekirdağ'da yaşıyorum. Her muayene 1100 tl olması lazım öğretmen indirimli hali gittiğim hastanede. Normali 1300 civarı sanırımÜcreti ne oluyor ? Birde nerde yaşıyorsun?
Biraz daha deneyip bende gidicem gibi duruyor ama masraflar gözümde çok büyüyor. Çünkü ekstradan KPSS kursuna yazılacağım. Bir de kürtajdan bir gün önce evimize hırsız girdi birikim vs kalmadı![]()
Bende Konya da yaşıyorum memleket Ankara. Ama konyanın ilçesindeyim özel vs yok merkez de bir buçuk saat. Askeri indirim de oluyor da önemli olan muayeneden sonraki işlemler yaTekirdağ'da yaşıyorum. Her muayene 1100 tl olması lazım öğretmen indirimli hali gittiğim hastanede. Normali 1300 civarı sanırımÇok geçmiş olsun üst üste gelmiş olumsuzluklar... Bundan sonrası güzel olsun
![]()