- 29 Aralık 2024
- 2.237
- 1.319
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence adet öncesi temizlenme yani dediğin gibiyse yumurtlama olmadıysaBenim yumurtlama akıntısı olmadı bu ay zaten ovu testindede hiç piki bırak koyulasma görmedim takvime göre 2 gün var regle bugün beyaz akıntı gelmis
Cok tesekkur ederim Canım gecen ay pregnil 5000 igne yapıldı. İğnenin 6cı günü test tamamen negatifdi. Bu ay pregnil 10000 yapıldı 11ci gün böyle çıktıAyyy canim çizgi çok güzel gozukuyo inşallah iğne etkisi değildir ama benim bildiğim 9.gune kadar iğne etki ediyo reglini bekle tekrar test yap sonra kan ver bence![]()
İnşallah gebeliktirCok tesekkur ederim Canım gecen ay pregnil 5000 igne yapıldı. İğnenin 6cı günü test tamamen negatifdi. Bu ay pregnil 10000 yapıldı 11ci gün böyle çıktı
Millet hsg çekilince şansı artar benim yumurtalar öldü galibaBence adet öncesi temizlenme yani dediğin gibiyse yumurtlama olmadıysa
Insallah gebeliktendjr canim o güzel haberi verirsinCok tesekkur ederim Canım gecen ay pregnil 5000 igne yapıldı. İğnenin 6cı günü test tamamen negatifdi. Bu ay pregnil 10000 yapıldı 11ci gün böyle çıktı
Yok kızMillet hsg çekilince şansı artar benim yumurtalar öldü galiba![]()
Vayy akılsızlar vayYok kızbazen yumurtlamaktan vazgeçiyorlar tam günü gelse bile vazgeçiyor
Aaaa çok garip vay bee neler varmışş peki siz pike kadar ilişki oluyor piki görünce bırakıyomusunuzBen uzun zamandır araştırıyorum zaten en son hsg çekinirken bayan doktordu kaç çocuğun var dedi 2 oğlum var dedim bunun arkasına 1 kız iyi gider dedi ona sordum böyle bisey varmi dedim evet yumurtanın takip et pik olmadan en son 1 gün önce ilişkiyi bırak dedi bakalim deneyip gorecegiz![]()
Ya ben hiç öyle pik mil takip etmiyorum sadece adet takip uygulaması var ona bakıyorum bazen onu bile umursamıyorumAaaa çok garip vay bee neler varmışş peki siz pike kadar ilişki oluyor piki görünce bırakıyomusunuz
Evet canım onu öğrenince öyle yapmayı planladık ama piki göremedim bu ayAaaa çok garip vay bee neler varmışş peki siz pike kadar ilişki oluyor piki görünce bırakıyomusunuz
Ya benim tanıdığım da var öyle, tüp bebekle ikizlere hamile kalmış. Çocuklar şu an 4 yaşında ve kadın bu ay tekrar doğuracak doğal yollarlaben yaşımı öne sürüyorum her defasında ama arkadaşım 41 yaşında geçen ay hamile kaldı.Bir arkadaşım da 2.çocuk için 7 sene denedi sonrasında bıraktı aman bunla mı uğraşacam 1 tane var şükür dedi 3 ay sonra hamile kaldı.Başka arkadaşımın kuzeni beklemmek için tüp bebek yapmış ikizi olmuş, çocuklar doğduktan sonra kendiliğinden tekrar hamile kalmış. Arkadaşım diyorki çocuk oldu diye rahatladı o düşüceyi kafadan attı ya kendiliğinden hamile kaldı diyor. ben de 37 yaşındayım doktorun dediği şey daha yaşın kaç siz bir stresi bırakın atın kafanızdan çocuğu zaten doğal olacak diyor. ama bırakmak ne kelime birde buralarda dolanıyorum daha çok stres oluyorum :)))
Benim de adet günüm bekliyorumKızlar bu gün adet günü olan varmı benim daha adetim başlamadı akşam test yaptım negatif çıktı ya![]()
Dur bakim inş gebeyizdir bu gün adeti bekleyenlerBenim de adet günüm bekliyorumDün akşam kan testi negatifti...
Benim beta düşük beybi hamile değilim ve adet hissediyorum bugün. İnşallah regli gecikenler hamiştirrrDur bakim inş gebeyizdir bu gün adeti bekleyenler![]()
Hmm hayırlısı olsun inşallahBenim beta düşük beybi hamile değilim ve adet hissediyorum bugün. İnşallah regli gecikenler hamiştirrr![]()
Ben uzun zamandır araştırıyorum zaten en son hsg çekinirken bayan doktordu kaç çocuğun var dedi 2 oğlum var dedim bunun arkasına 1 kız iyi gider dedi ona sordum böyle bisey varmi dedim evet yumurtanın takip et pik olmadan en son 1 gün önce ilişkiyi bırak dedi bakalim deneyip gorecegiz![]()