Allah Allah … ne iğnesi kız? Benimde regl 5 günde biterdi 7. Gün hala leke geliyor 🤨🤨tabi düzgün regl olmadım bence o yüzden
Kuyruk sokumumdaki kemiğim çok agriyo oturamıyorum onun için kortizon iğne olucak ondan önce işte bi sonuclansaydi

Kızlar bu miratech guvenilir mi ya alttaki o üstteki prodoctor usttekinde sadcee gözle görünen çizgi var ama alttaki baya belirgin sevinemiyorum bile
Ben miratech yaptım bi kaç kez ne kuruma ne yalancı pozitif hiç bi şekilde yapmıyor her seferinde tertemiz negatif gördüm. Ertesi gün bile baktığımda kuruma yapmadı

Gözünüz aydınn sağlıkla yükselsin inşallah 😍 Nelere dikkat ettiniz bu ay acaba bilgi verebilir misiniz ? Birde ne kadar süredir deniyorsunuz ☺️
1 yıl oldu neredeyse canım bende amh sorunu vardı 0.86ydi esimin testleri de orta seviyelerdeydi. Ovulasyon testi kullandım yumurtlamadan emin olmak için son 4 5 aydır. İlk defa bu ay beslenmeme çok dikkat etmiştim biraz kiloluyum 7 kilo verdim bu ay belki onun etkisi olabilir 🥰 bol bol avokado yedim ekmek tamamen çıktı hayatımdan yumurta daha kaliteli oldu sanirim ilk defa

Kızlar ben solgarın folacin hapını aldım folik asitmiş yani. Daha önce kullanan var mı? Gebelik öncesi içiliyor değil mi bu hap yorumlarda öyle yazmışlar gerçi de değerlerime baktırmadan içmem de sıkıntı olmaz herhalde.

1 yıl oldu neredeyse canım bende amh sorunu vardı 0.86ydi esimin testleri de orta seviyelerdeydi. Ovulasyon testi kullandım yumurtlamadan emin olmak için son 4 5 aydır. İlk defa bu ay beslenmeme çok dikkat etmiştim biraz kiloluyum 7 kilo verdim bu ay belki onun etkisi olabilir 🥰 bol bol avokado yedim ekmek tamamen çıktı hayatımdan yumurta daha kaliteli oldu sanirim ilk defa
Canım ben avokado yiyemiyorum migrenimi aşırı derecede tetikliyor baş ağrısından duramıyorum acaba onun yerine ne yiyebilirim tutunmayı kolaylaştrmak için

Back
X