Merakımdan kuzu chat çok zor ihtimal diyince dedim acaba varsa da zaten kesin bana çok geç gorunur6da çıkma canim benim bugün birden siliklesti günü saydım ona rağmen 13.gunu 9dan sonra cikiyo bazilarinda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merakımdan kuzu chat çok zor ihtimal diyince dedim acaba varsa da zaten kesin bana çok geç gorunur6da çıkma canim benim bugün birden siliklesti günü saydım ona rağmen 13.gunu 9dan sonra cikiyo bazilarinda
123Ohh çok sevindim canım kaç olmus![]()
Oyy minik buyuyo annesi masalah
İnşallah bekliyorum hepiniziOyy minik buyuyo annesi masalahpeşinden bende gelirim insallah
![]()
İnşallah çok teşekkür ederim birtanem en kısa zamanda sizlerin de olsunSağlıkla büyüsün inşallah annesi![]()
Aklıma şimdi beta değerini yazınca sen şey geldi. 2 günde bir kan testi veriyordum. Merak işte 2 kere falan versen yeter de 4 kere falan verdim herhalde
AyyAklıma şimdi beta değerini yazınca sen şey geldi. 2 günde bir kan testi veriyordum. Merak işte 2 kere falan versen yeter de 4 kere falan verdim herhaldeen son 1300 civarı gördüm 2 gün sonra bir daha vermeye gittim bu arada o zaman görev nedeniyle yaşadığımız ilçe çok çok küçük bi ilçe. Hastane boş zaten hani sonuç hemen çıkıyor falan. Neyse verdim kanı misafirliğe gitmiştik orda bi açtım 1400 küsür. Kimse de hamile olduğumu bilmiyor çaktırmamaya çalışıyorum ama 1300 dü en son 1400 olmuş artmamış yani ağlayacağım çok kötüyüm. Eşime gösterdim çaktırmadan dedim hemen hastaneye gidelim. Ama ağlıyorum hüngür hüngür tabi. Bir gittik kadın doktor demez mi bizim cihaz zaten 1400 e kadar ölçüyor fazla çıksa da 1400 gösterir yani diye. Ya baştan desene en son ki değerimi gördün orada boşuna kan testi verme desene
öyle aklıma geldi şimdi
Allah güzel güzel katlı katlı artmasını nasip etsin
![]()
Adet gecikmemden bir gün sonra kan verdim 27.76 çıktı 10 haftalık olsun öyle bir daha randevuyla gidip bakayım dedim sorun olmaz dimiAklıma şimdi beta değerini yazınca sen şey geldi. 2 günde bir kan testi veriyordum. Merak işte 2 kere falan versen yeter de 4 kere falan verdim herhaldeen son 1300 civarı gördüm 2 gün sonra bir daha vermeye gittim bu arada o zaman görev nedeniyle yaşadığımız ilçe çok çok küçük bi ilçe. Hastane boş zaten hani sonuç hemen çıkıyor falan. Neyse verdim kanı misafirliğe gitmiştik orda bi açtım 1400 küsür. Kimse de hamile olduğumu bilmiyor çaktırmamaya çalışıyorum ama 1300 dü en son 1400 olmuş artmamış yani ağlayacağım çok kötüyüm. Eşime gösterdim çaktırmadan dedim hemen hastaneye gidelim. Ama ağlıyorum hüngür hüngür tabi. Bir gittik kadın doktor demez mi bizim cihaz zaten 1400 e kadar ölçüyor fazla çıksa da 1400 gösterir yani diye. Ya baştan desene en son ki değerimi gördün orada boşuna kan testi verme desene
öyle aklıma geldi şimdi
Allah güzel güzel katlı katlı artmasını nasip etsin
![]()
Şu an ne kadar olduuuuAdet gecikmemden bir gün sonra kan verdim 27.76 çıktı 10 haftalık olsun öyle bir daha randevuyla gidip bakayım dedim sorun olmaz dimi![]()
Adet gecikmemden bir gün sonra kan verdim 27.76 çıktı 10 haftalık olsun öyle bir daha randevuyla gidip bakayım dedim sorun olmaz dimi![]()
Şimdilik 5 haftaya yeni girdimŞu an ne kadar olduuuu
Hiç doktora gitmedin mi canım kaç kez kan verdinŞimdilik 5 haftaya yeni girdim
Sadece bir kez kan verdim doktora hiç gitmedim ama her hangi bir ağrı sızı yok sadece yorgunluk ve akıntı varHiç doktora gitmedin mi canım kaç kez kan verdin
Endişelenme kuzum. Ben ilk gebeliğimi 25 ile öğrendim. Değer güzel artıyorsa hiç endişe etme. Dediğin çok doğru nasibi varsa ne yaparsan yap gelecek. Nasibi yoksa bir bahane aramaya gerek bile yok. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın miniğiAyyilk heyecanlar çok zormuş çok endişeliyim İnsanların kötü tecrübeleri korkutuyor … şimdilik artış iyi pazartesi yeniden vereceğim bu dünyada yiyecek ekmeği varsa doğar zaten aksi halde ne yapsak boşa
Allahım tüm hamilelerin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin , dileyen bekleyen herkese de kolaylıkla tez zamanda versin bazı şeyler bizim elimizde olmuyor
![]()
İlk gebelikte o heyecan oluyor ister istemez normal bişeyAyyilk heyecanlar çok zormuş çok endişeliyim İnsanların kötü tecrübeleri korkutuyor … şimdilik artış iyi pazartesi yeniden vereceğim bu dünyada yiyecek ekmeği varsa doğar zaten aksi halde ne yapsak boşa
Allahım tüm hamilelerin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin , dileyen bekleyen herkese de kolaylıkla tez zamanda versin bazı şeyler bizim elimizde olmuyor
![]()
bişey olmaz canım gayet güzel değerin ama doktora gitmek için 10 hafta geç bence canım ya 6. Haftada falan kalp atışı duyuluyor. Daha erken gidebilirsin istersen.Adet gecikmemden bir gün sonra kan verdim 27.76 çıktı 10 haftalık olsun öyle bir daha randevuyla gidip bakayım dedim sorun olmaz dimi![]()
Yani dış gebelik fln olmaz diye düşünüyorumSadece bir kez kan verdim doktora hiç gitmedim ama her hangi bir ağrı sızı yok sadece yorgunluk ve akıntı var
Anladım canım çok sordum ama iki gün sonra mı verdin kaç çıktıSadece bir kez kan verdim doktora hiç gitmedim ama her hangi bir ağrı sızı yok sadece yorgunluk ve akıntı var
Yani biliyorum ama bebeği görmek istiyorum şimdi gitsem sadece kese görünürİlk gebelikte o heyecan oluyor ister istemez normal bişey
bişey olmaz canım gayet güzel değerin ama doktora gitmek için 10 hafta geç bence canım ya 6. Haftada falan kalp atışı duyuluyor. Daha erken gidebilirsin istersen.
İnşallah Allah razı olsun çok içimi rahatlattınEndişelenme kuzum. Ben ilk gebeliğimi 25 ile öğrendim. Değer güzel artıyorsa hiç endişe etme. Dediğin çok doğru nasibi varsa ne yaparsan yap gelecek. Nasibi yoksa bir bahane aramaya gerek bile yok. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın miniği![]()
Adet günümün ertesi günü bat6dı bende sabah 7 Ağustos ta verdimAnladım canım çok sordum ama iki gün sonra mı verdin kaç çıktı