- 29 Aralık 2024
- 2.196
- 1.266
- 48
Hadi inşallah kuzum mutlu haberi alirsin bu ayOlana kadar kullanırım artıkbu ay her günü değerlendirdik yine yarından itibaren gün sayarım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah kuzum mutlu haberi alirsin bu ayOlana kadar kullanırım artıkbu ay her günü değerlendirdik yine yarından itibaren gün sayarım
![]()
Benim dokunmadığın sürece ağrı sızı olmazdı ama dokunduğunda sütyenin üzerinden bile hissederdim o sızıyıSelam kızlar gebeliği göğüs ucu sızlamasıyla öğrenen kişilerde sızlama kendi kendine olan bişey mi yoksa tuttuğumuz olan bir sızlama mı ?
Siliklesmis mi sanki benmi öyle goruyorumKızlarım pik diyebilir miyiz![]()
Geçmiş olsun çiçeğim2 gün önce kürtaj oldum canım öyle dinleniyorum sen napıyosun
Annesı hasta olduğu ıcın bız destek olalım dedık hanı nasılsa altın takacaklar bellı dıye bır gece önceden altınları bozuduruo para olarak takılacagını ne ben nede esım bilmiyordu zatenÜzülerek okudum rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın dilerim tüm borç sahibi mücadele eden kullarını fakat anlamadığım şey hem destek olmayıp hep hemde payları katkıları olmadığı düğünde toplananı almak ne hakla eşin nasıl buna müsade etti ? Ve neden
İnşallah hepimizHadi inşallah kuzum mutlu haberi alirsin bu ay![]()
evet bebek pik olmuş bende şimdi eve gidiyorum yapıcam test muhtemelen benimde pik beraber gün sayalımKızlarım pik diyebilir miyiz![]()
Aşkım ilk kez bu koyuluğa geldi dün daha açıktıSiliklesmis mi sanki benmi öyle goruyorum![]()
Bende öyle düşündüm ileriki saatlerde daha da artar büyük ihtimal. Şimdi dünü bugünü değerlendirdik pazar pazartesiyi de değerlendirmeliyiz değil mi ? İnşallah güzel sonuçlar alırızİnşallah hepimiz
evet bebek pik olmuş bende şimdi eve gidiyorum yapıcam test muhtemelen benimde pik beraber gün sayalım![]()
Aslında pazartesiye gerek yok ama çatlama olmazsa değerlendir bebekBende öyle düşündüm ileriki saatlerde daha da artar büyük ihtimal. Şimdi dünü bugünü değerlendirdik pazar pazartesiyi de değerlendirmeliyiz değil mi ? İnşallah güzel sonuçlar alırız![]()
Tamam o halde ona göre hareket ederim teşekkür ederimmAslında pazartesiye gerek yok ama çatlama olmazsa değerlendir bebek![]()
Aşkım çatlamayı al. 12-16 gün arasında olursun ama reglin düzenliyse zaten gününde gelir. Benim çatlamadan 14 gün sonra oluyorTamam o halde ona göre hareket ederim teşekkür ederimmSon soru ben bugünü mü baz alayım adet için çatlama gününü mü ?
Ben denemedim canımKızlar hayıt otu tohumunu deneyen varmı aranızda
Canım ben macununu kullanıyorum 1000 TL’ye falan aldım 2 gün önce bıraktım yumurtlamaya kadar kullanılıyorKızlar hayıt otu tohumunu deneyen varmı aranızda
Daha öncesinde hiç denemedim böyle bişeyi ama şuna dokunduğumda sızlıyor umarım gebeliktendirBenim dokunmadığın sürece ağrı sızı olmazdı ama dokunduğunda sütyenin üzerinden bile hissederdim o sızıyı
Genelde 32 günde oluyorum ama değişiyor benim 40 güne çıkabiliyor. Uygulamaya göre 18inde yumurtlayacaktım 2 gün önce olmuş olduAşkım çatlamayı al. 12-16 gün arasında olursun ama reglin düzenliyse zaten gününde gelir. Benim çatlamadan 14 gün sonra oluyor