• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben onu tam çözemedim desem erken menopoz durumu olduğu için sanırım anlayamıyorum ilaçla baskiliyiruz adetim düzene giriyor şuan ilaç donemi bitti bu defada piki erken gördüm kafam allak bullak o yüzden anlayamıyorum
Hiç tedavi uygulandı mı

Hiç tedavi uygulandı mı
Evet divina kullandım geçen yıl yumurtlama olmuyordu sonra yumurtlama başladı hamile kaldim ama cinsiyet öğreneceğimiz gun kalbinin durduğunu öğrendik kurtaj oldum. Aradan 5 ay sonra yine hamile kaldim ve keseyi gördük ama beta ilerlemedi hap verildi düşürmem için düşmedi kese ve yine kurtaj ardından yine 10 güne bir adet başladı yumurtlama durdu tekrar divina şimdide olmuyor ama 2019 yılında 0.6 idi

Evet divina kullandım geçen yıl yumurtlama olmuyordu sonra yumurtlama başladı hamile kaldim ama cinsiyet öğreneceğimiz gun kalbinin durduğunu öğrendik kurtaj oldum. Aradan 5 ay sonra yine hamile kaldim ve keseyi gördük ama beta ilerlemedi hap verildi düşürmem için düşmedi kese ve yine kurtaj ardından yine 10 güne bir adet başladı yumurtlama durdu tekrar divina şimdide olmuyor ama 2019 yılında 0.6 idi
Bu yumurta büyütme çatlatma tedavisi vs denediniz mi

Bu yumurta büyütme çatlatma tedavisi vs denediniz mi
İlk bebek düşündüğüm yıl bana klomen ve catlama yapıldı dr catladigini takip etmedi ve o kist oluşturdu ardından birsuru sıkıntılar geldi. Tupumun hidrosalpenks olduğu ve rahme zehir bıraktığını iki ayrı dr söyledi ve o tupu bağladılar hiç gebe kalamadım ve tup bebek dediler ilk denemede tutunamadi dondurulmuş embriyo ile tuttu ve çok şükür kızım oldu 2 yıl sonra kanamalar ve menopoz baskilicaz derken normal gebe kaldığımı ogrendim o gün bugün kızıma kardeş istiyoruz. Sen normal hamile kalamazsın diyen onca dr karsisinda şuan bir dr sen normal kalabilirsin diyor ama ne yazikki yumurtalarım kalitesiz. Ailede tek çocuk kızım kuzen de yok etrafımızda arkadaş da Rabbıme sığındım inşallah kaybettiğim o bebeğimi bana sağlıkla nasip eder. Ve inşallah sizlere de

Bu arada ben yumurtlama dönemimde yumurta catlama gördüğümde de hafif pembe akinti yaşarım. Dr a sorduğumda yumurta catlarken kılcal damarlardan dolayi hafif kanama yapabilirmis. Bu durumda da mı günah ne yapicam peki anlamadım

Hayir canim lekelenmede az geliyosa iliskiye girebilirsin burda bebek deniyoruz ovulasyon doneminde bende de aynisi oluyor bazen. Ayrica arkadaslar lutfen dini boyutta yorumlamayalim herkes kendisi bilir ne yapacagini gunah falan demek hos degil.

İlk bebek düşündüğüm yıl bana klomen ve catlama yapıldı dr catladigini takip etmedi ve o kist oluşturdu ardından birsuru sıkıntılar geldi. Tupumun hidrosalpenks olduğu ve rahme zehir bıraktığını iki ayrı dr söyledi ve o tupu bağladılar hiç gebe kalamadım ve tup bebek dediler ilk denemede tutunamadi dondurulmuş embriyo ile tuttu ve çok şükür kızım oldu 2 yıl sonra kanamalar ve menopoz baskilicaz derken normal gebe kaldığımı ogrendim o gün bugün kızıma kardeş istiyoruz. Sen normal hamile kalamazsın diyen onca dr karsisinda şuan bir dr sen normal kalabilirsin diyor ama ne yazikki yumurtalarım kalitesiz. Ailede tek çocuk kızım kuzen de yok etrafımızda arkadaş da Rabbıme sığındım inşallah kaybettiğim o bebeğimi bana sağlıkla nasip eder. Ve inşallah sizlere de
Kaybın için çok üzgünüm basın sağolsun İnşallah sağlıcakla olsun canım benim ❤️ yumurtanı besleyecek takviyeler ve ona göre bir yeme düzeni oluşturabilirsin Allahım hepimize sağlıklı iyi huylu evlatlar nasip etsin

pkosluyum ve ekim 2024'te yaptığım düşük sonrası tekrar bebeğimiz olmadı, biraz tedavi gördüm. bu ay hormonlarım ne kadar dengesiz olsa da yumurtalıklarımın iyi göründüğünü söyledi hekimim. heyecanla bat bekliyorum. Ama içim kıpır kıpır, sanki bu ay nasip olacakmış gibi hissediyorum. umarım hepimizin kucağı en kısa sürede dolar kızlar <3 PKOS ile ovülasyon testi ile takip yapan var mı? ben LH'ım biraz yüksek seyrettiği için doğru sonuç vermeme ihtimali olsa da merakla ve hevesle almıştım. dün pik gördüm ama değerlendiremedik, bugün değerlendirsek geç kalmış olmayız sanırım?

pkosluyum ve ekim 2024'te yaptığım düşük sonrası tekrar bebeğimiz olmadı, biraz tedavi gördüm. bu ay hormonlarım ne kadar dengesiz olsa da yumurtalıklarımın iyi göründüğünü söyledi hekimim. heyecanla bat bekliyorum. Ama içim kıpır kıpır, sanki bu ay nasip olacakmış gibi hissediyorum. umarım hepimizin kucağı en kısa sürede dolar kızlar <3 PKOS ile ovülasyon testi ile takip yapan var mı? ben LH'ım biraz yüksek seyrettiği için doğru sonuç vermeme ihtimali olsa da merakla ve hevesle almıştım. dün pik gördüm ama değerlendiremedik, bugün değerlendirsek geç kalmış olmayız sanırım?
Hayır geç kalmış olmazsın değerlendir canım ❤️ en kısa zamanda nasip olsun inşallah

🌸🤍 Bu grup, 👩🏻‍❤️‍👩🏻 anne olma hayali kuran güzel kalplerin 💞 bir araya geldiği, sevgi dolu 💗 bir yerdir.
Umutlarımızı 🌈, tecrübelerimizi 🧠 ve dualarımızı 🤲🏻 paylaşmak için buradayız. 🫶🏻
Her birimize 🤰🏻 en hayırlı zamanda 🕰️, en güzel 👶🏻 haberlerin gelmesini diliyoruz. ✨

Kalpten kalbe ❤️‍🔥 destekle, birlikte güçlüyüz 💪🏻🌿🤱🏻💫

Eki Görüntüle 3603627
:kahve:Kullanıcı adı:kahve::eek:Son Adet Tarihi:KK12::KK51:Beklenen Adet Tarihi:KK20::emir_bebek:Gebelik durumu:KK9:
Y Yasakarpuz 11 Haziran16 Temmuz
N nryyy 13 Haziran14 Temmuz
A aydk 13 Haziran9 Temmuz
@akantus 11 Haziran16 Temmuz
@1muamma 13 Haziran9 Temmuz
@1Annakarenina 10 Mayıs24 Haziran
@tugceZMR 1 Haziran27 Haziran
H Hzrgk 10 Haziran-------------
@MaviRuya7 31 Mayıs26 Haziran
Bahar7777 Bahar7777 15 Haziran13 Temmuz
ElizabethBennettt ElizabethBennettt 7 Haziran5 Temmuz
@behiya 4 Haziran6 Temmuz
@Kediseversarisin 31 Mayıs30 Haziran
@34zehra34 6 Haziran-------------
@n0101 6 Haziran4 Temmuz
@eds7 2 Haziran1 Temmuz
ladycharlotte ladycharlotte 2 Haziran1 Temmuz
pandelaA pandelaA 31 Mayıs30 Haziran

merhaba, beni de ekler misiniz :)
sat 1 Haziran bat 25 Haziran

inşallah burada güzel haberleri hepimiz duyururuz :)

🌸🤍 Bu grup, 👩🏻‍❤️‍👩🏻 anne olma hayali kuran güzel kalplerin 💞 bir araya geldiği, sevgi dolu 💗 bir yerdir.
Umutlarımızı 🌈, tecrübelerimizi 🧠 ve dualarımızı 🤲🏻 paylaşmak için buradayız. 🫶🏻
Her birimize 🤰🏻 en hayırlı zamanda 🕰️, en güzel 👶🏻 haberlerin gelmesini diliyoruz. ✨

Kalpten kalbe ❤️‍🔥 destekle, birlikte güçlüyüz 💪🏻🌿🤱🏻💫

Eki Görüntüle 3603627
:kahve:Kullanıcı adı:kahve::eek:Son Adet Tarihi:KK12::KK51:Beklenen Adet Tarihi:KK20::emir_bebek:Gebelik durumu:KK9:
Y Yasakarpuz 11 Haziran16 Temmuz
N nryyy 13 Haziran14 Temmuz
A aydk 13 Haziran9 Temmuz
@akantus 11 Haziran16 Temmuz
@1muamma 13 Haziran9 Temmuz
@1Annakarenina 10 Mayıs24 Haziran
@tugceZMR 1 Haziran27 Haziran
H Hzrgk 10 Haziran-------------
@MaviRuya7 31 Mayıs26 Haziran
Bahar7777 Bahar7777 15 Haziran13 Temmuz
ElizabethBennettt ElizabethBennettt 7 Haziran5 Temmuz
@behiya 4 Haziran6 Temmuz
@Kediseversarisin 31 Mayıs30 Haziran
@34zehra34 6 Haziran-------------
@n0101 6 Haziran4 Temmuz
@eds7 2 Haziran1 Temmuz
ladycharlotte ladycharlotte 2 Haziran1 Temmuz
pandelaA pandelaA 31 Mayıs30 Haziran
Ben yokummm hala 13 Mayıs son adet tarihim haziran gecikti :)

Kızlar benim de çikolata kistlerim var hiç hamile kalamadım 3 ay. Sonra tüp bebeğe yönlendirdiler. Arife günü transfer oldum ama negatif oldu. Çok üzülüyorum çok korkuyorum başka embriyom da yok yeniden başlamaya ☹️ keşke kendiliğinden hamile kalsam

Back
X