Kuzum son 1 bucuk yilda 3. Kaybım oldu. Evet takviye alıyorum ama yumurtalarımi kaliteli yapamiyorum kromozomal bozukluk deniyor. Amh ve yas dan dolayı yani kaliteli muhakkak çıkacaktır denk gelirse ne ala. Rabbım kolay olanı versin. Şimdi başka bir takviye çıktı karşıma emin de olamıyorum ama yapılan çalışmalar amh 0.1 39 yas ve erken menopoz şikayeti olanlar yani ben çoğunda sağlıklı gebelik ve canlı doğum elde edilmiş ama sanırım çoğu dr başla demiyor sana gerek yok demiş çoğuna emin olamadim

Nedir o takviye? Sen suan neler kullaniyosun bir de takviye olarak ne yapiyosun

haifa haifa sen neler yaptın kuzum buraları çok okuyamadım ne durumdasin
hayatım kusuruma bakma yeni gördüm hiç girmedim iki gündür iyiyim ben ne yapayım rahim duvarını kalınlaştırmak in tedaviye başladık yumurta toplama yapılacak bu hafta sonrasında bekleyeceğiz rahim kendine gelince tüp bebek deneyeceğiz son defa zaten sanıyorum bu son şansım doktor bir dahs böyle bir mucize imkansız birdaha yumurtlama olmasına ihtimal vermiyorum bu hile mucize dedi dualarınızı esirgemeyin kızlar rabbim Salih bir evlat nasip etsin bana da sizlere de ♥️

Kuzum son 1 bucuk yilda 3. Kaybım oldu. Evet takviye alıyorum ama yumurtalarımi kaliteli yapamiyorum kromozomal bozukluk deniyor. Amh ve yas dan dolayı yani kaliteli muhakkak çıkacaktır denk gelirse ne ala. Rabbım kolay olanı versin. Şimdi başka bir takviye çıktı karşıma emin de olamıyorum ama yapılan çalışmalar amh 0.1 39 yas ve erken menopoz şikayeti olanlar yani ben çoğunda sağlıklı gebelik ve canlı doğum elde edilmiş ama sanırım çoğu dr başla demiyor sana gerek yok demiş çoğuna emin olamadim
Bak kuzum amh 0.01 ile erken menopozda 2 seneye yakın hiç doğal adet olamayan ilaçlarla adet gören ben bile yumurtladıysam sende doğru vitaminlerle sabırla emin ol yumurtlayacaksın hap içmekten artık tiksindim çok fazla şey içtim içiyorumda hala seninde bunları kullanman gerek bak imkansız olan oldu kaliteli 6 yumurta

Kızlar ben de ovulasyon testi yapmıştım öğleden sonra. Benim de çizgim koyulaşmıştı 🧐 ben aman olur öyle dedim önemsemedim😝 taki sizin mesajları okuyana kadar. Beta ise ya bu cidden 🙊

Kuzu dr ilk kanı 27 agustos da vermemi istemişti
Bende bir düşük bir kimyasal yaşadım son 8 ay içinde ki benim gebe kalmam doğal yolla o bile mucize yani ümidini kesme folükül gelişimi ve yumurta kalitesi için vitaminler kullan istersen yanı sıra tüm listemi atarım sana 1,5 sene içtim ve sonunda bir düşük bir kimyasal yaşadım şimdide kaliteli yumurtam oldu toplatıp tüp bebek yapacağım seninde dondurman yada maddi olarak uygunsanız toplat tüp bebek yap kaliteli yumurtayı elde eder etmez

Kız bu ne 😍😍😍😍 ay inanmıyorum şükürler olsun aşkım neden yazmadın şuan şoktayım ben yoğunluktan giremedim buraya hiç ya gözün aydın nasıl mutlu olduğumu tarif dahi edemem 🥹 sağlıkla gelsin inşallah
Aaa canım ikinci çizgi net görünüyor ne zaman kan vereceksin 😊
Kızlar test markası yalancı pozitif veren bir marka keşke atmasaydım buraya 😅😅😅 yani inanmıyorum yok öyle bir şeyyyyyyyy
Olsaydı sana yazardım ilk haifa haifa 😔😔😔

pandelaA pandelaA A aydk @Civcivimmm beta 0.6 benim yarın test yapmama gerek kalmadı 🥲
8. Günün değil mi 8. gün çıkar mı hiç ya. Valla kendinize bunu niye yapıyorsunuz anlayamıyorum doğrusu. Ben de yaptım ilk gebelikte ama doktor zoruyla oldu biraz bronşit olmuştum hastaneye gittim ilaç yazacaktı doktor gebelik düşünüyorum test yapmadım ama dedim yapalım o zaman dedi 8. Gündü hatta çıkmayacağını da biliyordum nitekim çıkmadı 3 gün sonra 57 çıktı. Yani siz gerçekten çok erken yapıyorsunuz ve zorla strese girmenin anlamı nedir. 8. Gün bırak idrarı kan da dahi çıkmaz bu bilimsel birşey 😆

Bir de ben Tsh 5 çıkınca ilaca başlamıştım. Sanırım ilaç benim döngümü de çok etkiledi. Bu yüzden ovü gününü farketmek de zor oluyor. Bakalım yarın ilaç dozu vs ayarlanacak

Hiç önemsemedim dediğim gibi çöpe attım gitti 🙂↔️ ama yarın kan vermeye gidecektim zaten gitmişken betada veririm muhtemelen. Normalde gitmeyecek olsam bilhassa bu kadar erken gitmezdim ama zaten gideceğim için bir şans verebilirim 😎 dpo 8 olacak yarın
Bizimde 8 oluyor.. haber ver bakalım senden güzel haberle başlayalım🥹
8. Günün değil mi 8. gün çıkar mı hiç ya. Valla kendinize bunu niye yapıyorsunuz anlayamıyorum doğrusu. Ben de yaptım ilk gebelikte ama doktor zoruyla oldu biraz bronşit olmuştum hastaneye gittim ilaç yazacaktı doktor gebelik düşünüyorum test yapmadım ama dedim yapalım o zaman dedi 8. Gündü hatta çıkmayacağını da biliyordum nitekim çıkmadı 3 gün sonra 57 çıktı. Yani siz gerçekten çok erken yapıyorsunuz ve zorla strese girmenin anlamı nedir. 8. Gün bırak idrarı kan da dahi çıkmaz bu bilimsel birşey 😆
benim burda bir kaç arkadaşımda 8.gün idrarda çıktı beybi gözlerimle de gördüm kan verdiler ondada pozitif. Tabi düşük ihtimal herkeste çıkması ama burda konu dönsün zaman geçsin amaç 🙃
Senden bekliyordum ama bu ay 😆
Bu marka yalancı pozitif veren bir marka itimat etmiyorum inanmıyorum malesef 😂
Belki de değildir yalancı canım yani inşallah değildir
İnşallah yavru ama yalancı yani net

benim burda bir kaç arkadaşımda 8.gün idrarda çıktı beybi gözlerimle de gördüm kan verdiler ondada pozitif. Tabi düşük ihtimal herkeste çıkması ama burda konu dönsün zaman geçsin amaç 🙃
herkeste farklı olabilir tabi ama yüksek bi ihtimal değil. Bu şuna sebep olur hamiledir 8. Gün çıkıyormuş diye gider kan verir çıkmaz 3 gün sonra çıkar aslında o 3 günü zehir olur üzüldüğüyle kalır 😆

herkeste farklı olabilir tabi ama yüksek bi ihtimal değil. Bu şuna sebep olur hamiledir 8. Gün çıkıyormuş diye gider kan verir çıkmaz 3 gün sonra çıkar aslında o 3 günü zehir olur üzüldüğüyle kalır 😆
Diğer arkadaşları bilmem ama ben test yapsam da yapmasam da kendime zehir ettiğim için çok farketmiyor bana 🥲

Back
X