• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı olsun umarım doğrudur test. Yok öyle düşünme çünkü benim de geçen seneki hamileliğimde adetime 1 gün kala çoook çok silik çıkmıştı ama kimyasal değildi, 21. haftasına kadar ilerledi yani başka sebepten olmadı. Ben de o zamanlar acaba kimyasalmı diye korkmuştum hatta burada konu açmıştım. Ama testlerle her gün takip ettiğimde çizgi belirginleşmişti. Bence takip et testlerle, umarım olur :KK200:
Sabahına yaptığım test belırgınde akşam yıne yaptım ısıkla bakınca zor görünen bı çizgi çıktı hala regl olmadım

Kızlar yumurtlama dan regle kadar ateş takıbı yapan varmı ben üç aydır bu sekılde ilerliıyorum reglım 2. Gün gecıyo atesım hala 37 üzeri bence sizde deneyın gebelik varsa ateş 37 üzeri sabit kalıyormuş bır gün öncesı veya regl günü düşerse regl oluyorsunuz zaten

Kızlar selam nasılsınız?
Bir kaç zamandır buralarda pek aktif değildim ama ara ara güzel haberler görüp,tebrik edip çıkıyordum. Yine regli döneminde içimde resmen hüzünle buraya yazmak istedim bu ay da olmadı.. Deneme de artık 10. Aya gireceğim ve sanırım tüp bebek yoluna girecek gibiyim.Biliyorum çok uzun zaman bekleyenler var ne zaman nasip olacak bana da tabiki onu da bilmiyorum. Doğal yoldan desteklemek için kür vs bakıyorum bu ay onları deneyeceğim, bebek sahibi olmanın daha kolay olacağını düşünmüştüm bu denli hiç düşünmemiştim. Son 2 ay daha deneyip 1 yılı tamamlayıp belki farklı yollar deneyebiliriz ona da gücümüz yeter mi o da çok muamma.. Bu ay hiç takmamaya çalışmıştım hatta gününden 1 2 gün önce oldu reglim geçen ay takınca geçişmiştim bile. Bu ay ne belirti aradım ne de gün saydım dümdüz bir ay geçirdim ama olmadı… Böyle şeyleri anlatabileceğim hiç kimsem yok size içimi dökmek istedim.

Bende yumurtlamanın 8. Gününde yaptım negatif çıktı 11. Gün yine awox yaptım hayalet çizgi 13. Gün öğleden sonra yaptım daha belırgın çizgi dayanamadım 13. Gün gece 12 gibi yıne yaptım ışıkla bakılınca bıle zor görülen çizgi çıktı bugün gecıkmenın 2. Günü kasık batmaları devam edıyo beyaz krem gıbu akıntı bel agrısı ve göğüs hassasiyeti hala var atesım 37. Üstü devam edıyo bakalım ya regl olcam ya gebelik başkada seçenek kalmıyo zaten
İnşallah vardır cnm kan verin netleşir

Kızlar yumurtlama dan regle kadar ateş takıbı yapan varmı ben üç aydır bu sekılde ilerliıyorum reglım 2. Gün gecıyo atesım hala 37 üzeri bence sizde deneyın gebelik varsa ateş 37 üzeri sabit kalıyormuş bır gün öncesı veya regl günü düşerse regl oluyorsunuz zaten
Reglde ateşlenen ilk defa duydum 🫨

Kızlar selam nasılsınız?
Bir kaç zamandır buralarda pek aktif değildim ama ara ara güzel haberler görüp,tebrik edip çıkıyordum. Yine regli döneminde içimde resmen hüzünle buraya yazmak istedim bu ay da olmadı.. Deneme de artık 10. Aya gireceğim ve sanırım tüp bebek yoluna girecek gibiyim.Biliyorum çok uzun zaman bekleyenler var ne zaman nasip olacak bana da tabiki onu da bilmiyorum. Doğal yoldan desteklemek için kür vs bakıyorum bu ay onları deneyeceğim, bebek sahibi olmanın daha kolay olacağını düşünmüştüm bu denli hiç düşünmemiştim. Son 2 ay daha deneyip 1 yılı tamamlayıp belki farklı yollar deneyebiliriz ona da gücümüz yeter mi o da çok muamma.. Bu ay hiç takmamaya çalışmıştım hatta gününden 1 2 gün önce oldu reglim geçen ay takınca geçişmiştim bile. Bu ay ne belirti aradım ne de gün saydım dümdüz bir ay geçirdim ama olmadı… Böyle şeyleri anlatabileceğim hiç kimsem yok size içimi dökmek istedim.
Canım merhaba. Üzüldüm ama bence umutsuzluğa kapılman için erken... Bak bize, buradaki hamile kalan arkadaşlara, kimisi bir sene sonunda kimisi 15.ayda vs hamile kaldı mesela. Sizin testler yapıldı mı, gereken şeyler - hsg, sperm testi, yumurtlama takibi vs. bence bunlara göre haraket etmek lazım umudu kaybetmeden. Çünkü oluyor en sonunda ben inanıyorum olucak... Yaş kaçtı bu arada?
Bak ben de 1 seneyi tamamlıyorum bu ay, 36 yaşımdayım ve sebepsiz gebe kalmada güçlük. Ama birgün olacak umudum var. Sen de kaybetme 💞

Reglde ateşlenen ilk defa duydum 🫨
Kız bu ateş o ateş değil. Bazal vücut ısısını ölçerek yumurtlamanın ne zaman olduğunu bulabiliyorsun ovu testi gibi düşün. Her sabah uyandığında yerinden kalkmadan dil altından ısını ölçüyorsun regl bitimi ile başlayıp. Yumurtlama zamanı bazal vucüt ısı artıyor ve yüksek devam ediyor eğer adet günü ısı düşmezse gebelikten şüpheleniyor. Gebelik yoksada ısı düşüyor ve adet oluyorsun

Bende yumurtlamanın 8. Gününde yaptım negatif çıktı 11. Gün yine awox yaptım hayalet çizgi 13. Gün öğleden sonra yaptım daha belırgın çizgi dayanamadım 13. Gün gece 12 gibi yıne yaptım ışıkla bakılınca bıle zor görülen çizgi çıktı bugün gecıkmenın 2. Günü kasık batmaları devam edıyo beyaz krem gıbu akıntı bel agrısı ve göğüs hassasiyeti hala var atesım 37. Üstü devam edıyo bakalım ya regl olcam ya gebelik başkada seçenek kalmıyo zaten
Çok çok yüksek ihtimalle hamilesin o zaman😍

Canım merhaba. Üzüldüm ama bence umutsuzluğa kapılman için erken... Bak bize, buradaki hamile kalan arkadaşlara, kimisi bir sene sonunda kimisi 15.ayda vs hamile kaldı mesela. Sizin testler yapıldı mı, gereken şeyler - hsg, sperm testi, yumurtlama takibi vs. bence bunlara göre haraket etmek lazım umudu kaybetmeden. Çünkü oluyor en sonunda ben inanıyorum olucak... Yaş kaçtı bu arada?
Bak ben de 1 seneyi tamamlıyorum bu ay, 36 yaşımdayım ve sebepsiz gebe kalmada güçlük. Ama birgün olacak umudum var. Sen de kaybetme 💞
Desteğin için teşekkür ederim❤️ hsg mayıs ayında yaptırdım tüpler açık demişlerdi sprem testi vs de normal ama amh düşük 0,962 suan ve üç ay içinde nasıl oluyorsa 1.36dan bu değere düştü.. Birebir aynı yerde yaptırdım laboratuvar farkı da yok. Androstenolon sülfat hormonu (dhea so4) yüksekliği görünüyor pcos vs değilim oysaki endokrine göründüm o da tek başına bu yeterli değil dedi kadın doğuma gönderdi ki zaten ordan gitmiştim oraya. Direkt yaşın gençken tüp bebek düşün diyip geçiştirdi. Yaşım 32 bu arada inanıyorum aslında çok dua ediyorum, kendime olabildiğince bakmaya çalışıyorum beslenmeme, psikolojime fakat olmayınca olmuyor. Umarım en kısa sürede hepimiz güzel haberlerle yine birbirimizin yanında oluruz 💕 K kugukusu

EC5F2063-85F4-4892-A9EB-2F4BE23D360B.webp
Kızlar merhaba ovülasyon testlerime bakar mısınız dün geceyi değerlendirdim ama bugünü değerlendiremeyeceğim nöbetçi olduğum için muhtemelen gece çatladı sizce dün yeterli olur mu yoksa şartlarımı zorlayayım mı bugün için

Eki Görüntüle 3642907 Kızlar merhaba ovülasyon testlerime bakar mısınız dün geceyi değerlendirdim ama bugünü değerlendiremeyeceğim nöbetçi olduğum için muhtemelen gece çatladı sizce dün yeterli olur mu yoksa şartlarımı zorlayayım mı bugün için
Zorlayabiliyorsan zorla bence kaçırma yani

Vitamin değil ki bu hormon hadi vücut dışarıdan alınıyor diye kendisi salgılamayı azaltırsa? Dahası yağda çözünen bir hormon progesteron, fazlası depolanan bir hormon ve vücuttan atılımı da suda eriyen b vitaminleri gibi hemen olmuyor. Bilemiyorum mesela sigara içenlerde dopamin hormonu çalışma sistemi değişiyor. Normal insanda doğalında vücut salgılarken, sigara içende sigara içince salgılanmaya başlıyor. O yüzden de bırakma süreci zorlu oluyor. Vücudun kendi ritmini tekrar yakalaması zor oluyor. Burda çoook eskiden @haifa paylaşmıştı o zaman sessizce takip ediyordum. En azından sentetiği değil doğalını kullanın progesteron hormonunun diye isim vermişti. Doğal olmayan, doğalı taklit eden hormonları ihtiyaç yokken almak dediğim gibi beni tedirgin eder. Yanılıyorsam düzeltilmeye açığım 😊
Hala emin degilim ki birde chate sordum oda karaciğer tarafından fazlası dengeleniyor demiş bir sorayim

H Hzrgk selamlar canım. Hatırlattığım için kusuruma bakma lütfen ama son gebeliğinde hani bebetime strip test kullanmıştın. Acaba o hiç çok silik yalancı çizgi çıkardı mı?

H Hzrgk selamlar canım. Hatırlattığım için kusuruma bakma lütfen ama son gebeliğinde hani bebetime strip test kullanmıştın. Acaba o hiç çok silik yalancı çizgi çıkardı mı?
Yok kuzum ne kusuru. Hep silikti canım ama beta 22 olduğunda baya belirgin oldu mesela beta düşmeye başladığında da oda geri siliklesti aslinda koyulasma varmi diye takip etmek için alınabilir sende silik mi cikardi

Yok kuzum ne kusuru. Hep silikti canım ama beta 22 olduğunda baya belirgin oldu mesela beta düşmeye başladığında da oda geri siliklesti aslinda koyulasma varmi diye takip etmek için alınabilir sende silik mi cikardi
Evet filtre ile oynayarak ekledim fotoyu. Gözle de zor seçiliyor aslında ama önceden çıkmadı sadece bir kere çıktı onda da idrarda çok bekletmişim dağıldı sonradan anladım. Bu fotodakini çok bekletmedim.

Eklentiler

• 1000101510.webp
    1000101510.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 22
Back
X