• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bence varr gözünüz aydın😍 daha yeni yerleşmiş olabilir.
Bugün tekrar yaptım düne göre daha çok belli oluyor testte gözle bile zor görülüyordu dünki bugün direkt gözüküyor üstteki dün akşam yaptığım alttaki bu sabah yaptığım pembe rengi silikliğin

Eklentiler

• IMG_4893.webp
    IMG_4893.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 63
  • image.webp
    image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_4903.webp
    IMG_4903.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Bugün tekrar yaptım düne göre daha çok belli oluyor testte gözle bile zor görülüyordu dünki bugün direkt gözüküyor üstteki dün akşam yaptığım alttaki bu sabah yaptığım pembe rengi silikliğin
Eveeet bayaa gözüküyor :KK68: Hayırlı olsun anne oluyorsunuz bebiş geliyor :anneadayı: Bir gün bize de buradaki tüm isteyenlere de kısmet olsun bu çizgiyi görmek, aminn

Ne zaman kan vereceksiniz? Kaç dpo? Birde, belirtileriniz varmııı?

Kız senınle testlerımız aynı resmen 🤣ben gidp kan verdim araya haftasonu gıriyo uğraşamam taka taka bı hal olduk

Eveeet bayaa gözüküyor :KK68: Hayırlı olsun anne oluyorsunuz bebiş geliyor :anneadayı: Bir gün bize de buradaki tüm isteyenlere de kısmet olsun bu çizgiyi görmek, aminn

Canım yumurtlayalı 8-9 gün geçti ben daha ömce çok çizgi görüp kanda negatif gördüm o yüzden çok umutsuzum açıkçası.böyle kasık sol tarafımda batma var hafif ağrı bide halsizlik hani böyle grip olursunda bi halsizlik krgınlık olur ya öyleyim

Takip ediyim diyorum bir kaç gün daha koyulaşırsa biraz daha öyle kan vericem

Canım yumurtlayalı 8-9 gün geçti ben daha ömce çok çizgi görüp kanda negatif gördüm o yüzden çok umutsuzum açıkçası.böyle kasık sol tarafımda batma var hafif ağrı bide halsizlik hani böyle grip olursunda bi halsizlik krgınlık olur ya öyleyim
Yani bu belirtiler kitap diliyle hamilelik belirtileri... :) Pozitif düşünün bence :)

d51217ab-67ec-4273-9d76-871f6be2cbfd.webp

Temmuz ayı bu koyulukta yalancı pozitif çıktı benim testim çok büyüm hayal kırıklığıydı o yüzdeb korkuyorum valla tekrar kanda negatif çıkar diye

IMG-20250911-WA0017.webp
okla ggösterdiğim dün yapmıştım
Pembe kapaklı olanı da 15 dakıka falan oldu yapalı yapınca dırek çıktı zaten

Eklentiler

• IMG_20250912_123203.webp
    IMG_20250912_123203.webp
    15 KB · Görüntüleme: 56
Back
X