• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağol canımm teşekkğr ederim nasipten öte yol yok ya bakalım
Belli olan sabah ilk idrarla yaptığım diğeri İkinci idrarımla yaptım 1 bardak felan su içmiştim böyle çıktı anlamadım ya

Eklentiler

• IMG_5506.webp
    IMG_5506.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 73
Canım çok geçmiş olsun geçen ayda ben yaşadım. İyi tarafından bak tuplerimiz sağlıklı embriyo oluşuyor ve hamile kalabiliyoruz. Önümüzdeki 4 ayı iyi değerlendir kimyasal sonrasi gebelik şansı artarmis inşallah o şans seni bulur❤️
Canım teşekkürler ama bu benım kacıncı kımyasalım saglıklı gebelik oluşmadı makesef

Kızlar selam bır süre uzak kaldım en son buraya yazdıgım mesajdan ıkı gun sonra yoğun sekılde sancım ve kanamam basladı hatta öyle yoğun bır kanamaydı duştan cıkmıstım çamasırımı gıyerken baktım bacaklarımdam akıyo çok korktum ilk defa yasadım böyle bısey ıkı gun çok sıddetlı sancı cektım bugün gayet iyyım moralimi topladım bugün benim doğum günüm yeni yasım bana umut ve mutluluk getırsın nasıp degılmıs demekkı bu süreçte şunu anladım gebelik varsa silik çizgileri onemseyın sadece koyulugun artıp artmadıgı çok önemli ayrıca awox kesinlikle kuruma çizgisi cıkarmıyo bunu garantı edıyorum bol bol dua edın rabbımden ısteyın olmadu dıye üzülmeyin vaktı gelmeyen cıcek açarsa erken solar böyle düşünün demekkı vaktını beklıyo sizleri seviyorum

Kızlar selam bır süre uzak kaldım en son buraya yazdıgım mesajdan ıkı gun sonra yoğun sekılde sancım ve kanamam basladı hatta öyle yoğun bır kanamaydı duştan cıkmıstım çamasırımı gıyerken baktım bacaklarımdam akıyo çok korktum ilk defa yasadım böyle bısey ıkı gun çok sıddetlı sancı cektım bugün gayet iyyım moralimi topladım bugün benim doğum günüm yeni yasım bana umut ve mutluluk getırsın nasıp degılmıs demekkı bu süreçte şunu anladım gebelik varsa silik çizgileri onemseyın sadece koyulugun artıp artmadıgı çok önemli ayrıca awox kesinlikle kuruma çizgisi cıkarmıyo bunu garantı edıyorum bol bol dua edın rabbımden ısteyın olmadu dıye üzülmeyin vaktı gelmeyen cıcek açarsa erken solar böyle düşünün demekkı vaktını beklıyo sizleri seviyorum
İyiki doğdun canım moralinin düzelmesine çok sevindim inşallah bebişinin sağlıcakla geleceği bir yaş olur

🌸🤍 Bu grup, 👩🏻‍❤️‍👩🏻 anne olma hayali kuran güzel kalplerin 💞 bir araya geldiği, sevgi dolu 💗 bir yerdir.
Umutlarımızı 🌈, tecrübelerimizi 🧠 ve dualarımızı 🤲🏻 paylaşmak için buradayız. 🫶🏻
Her birimize 🤰🏻 en hayırlı zamanda 🕰️, en güzel 👶🏻 haberlerin gelmesini diliyoruz. ✨

Kalpten kalbe ❤️‍🔥 destekle, birlikte güçlüyüz 💪🏻🌿🤱🏻💫

Eki Görüntüle 3603627
Cinsiyet tahmini yapabilen varmı?

Eklentiler

• IMG_4633.webp
    IMG_4633.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 64
♥️🌸 rabbim bizi ve isteyen bakabilicek tüm kadınların sizinde çiçeklerimizi açtırsın doğacak yavrularımızı bize bağışlasın yer gök dua umut Allah bize kısmet edecekse muhakkak olur güzellikle sağlıkla huzurla nasip olsun bende gecen ay dediğiniz gibi kimyasal yaşadığımı düsünüyorum bu ayda silik cizgi gördüm ama suan negarif cıkıyor niye yaşıyoruz bunları bi sebebi var illaki kavusmamız güzel olacaktır belki bende ekstra vitamin takviyesine magnezyuma ve incir yemeye başladım 2 aydır ve bu ay üzülmedim insan bi garip alışıyor çok tuhaf gelecek vakti belli ama bebişlerin ben kalpten inanıyorum bizim olan bizim olucaktır …

Selam kızlar bu pik mi sizce? Yardımcı olabilirseniz sevinirim 🌸

Eklentiler

• 1000051722.webp
    1000051722.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 37
Back
X