• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet bugün oldum diğer adet tarihim 9 Temmuz bu temmuz ay nasip olur inşallah 🫠

Benim daha 3 günüm var beklemedeyim. Ama bugün migrenim tuttu migren beni sıkıştırmaya başladıysa kesin adet olcam demektir yani bende elendim sayılır.

Kızlar benim de 28 güne göre Bat 9 haziran normalde ama 3 ayda bir falan döngüm 33 34 gün de sürebiliyor. Yani gecikmem var ama test yapmaya da korkar oldum negatif çıkar diye. Beklemedeyimm 🤷🏼‍♀️

Merhaba 12 haziran bat olan konudan geldim başından beri sizinle sureci takip ettim 28 mayis catlama ve bugün 4. Gun adet ile aranızdayim. Yumurtlamanin 22 . Gününe kadar sanırım 18 e yakın gebelik testi yapmışımdır yarısı pozitif yarısı negatif ama içimdeki ses de bu ay olmadı diyerek bekledim. İnşallah bu ay hepimize uğur getirir

Benim sat 1 Haziran
Bat 27 Haziran
Ovülasyon takibine başladım dün biraz silik çıktı 2. Çizgi bugün ve yarın pik olur diye düşünüyorum 😀😍

Kızlar günaydın yardımınıza ihtiyacım var ovulasyon takibi yapıyorum her ay aletimin 5. Gunu silik olurdu ama şuan pike yakın acaba lh testleri başka bir şeyde gösteriyor olabilirmi gebelik disinda

1000228572.webp

Bu ay benim zor ama yine de geldim dayanamadım 😂 sat 13 haziran bat 13-14 Temmuz 🐣

Evet dün birden kesildi sabah çok büyük bir parça geldi ardından kanama ve bitti şuan hiç birsey yok
Adet dönemi ortası ve sonra doğru lh artabilir dalgalanabilir geçen ay testim adetin son günü çok koyuydu böyle sonraki günler silikleşmeye başladı . Pik değil o yüzden olabilir bir durum testi her gün yapmaya devam edin 🥰

Adet dönemi ortası ve sonra doğru lh artabilir dalgalanabilir geçen ay testim adetin son günü çok koyuydu böyle sonraki günler silikleşmeye başladı . Pik değil o yüzden olabilir bir durum testi her gün yapmaya devam edin 🥰
Tamam sadece ilk defa böyle olunca acaba kist falan mi oldu dedim. Her ay zor görünecek şekilde başlardı. Birde geçen ay dr 3 4 tane yumurta gordu acaba dedim erken mi geliyorlar kafam karıştı yarın tekrar yapım bakalım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

Tamam sadece ilk defa böyle olunca acaba kist falan mi oldu dedim. Her ay zor görünecek şekilde başlardı. Birde geçen ay dr 3 4 tane yumurta gordu acaba dedim erken mi geliyorlar kafam karıştı yarın tekrar yapım bakalım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Rica ederim her şey gönlünüzce olsun

🌸🤍 Bu grup, 👩🏻‍❤️‍👩🏻 anne olma hayali kuran güzel kalplerin 💞 bir araya geldiği, sevgi dolu 💗 bir yerdir.
Umutlarımızı 🌈, tecrübelerimizi 🧠 ve dualarımızı 🤲🏻 paylaşmak için buradayız. 🫶🏻
Her birimize 🤰🏻 en hayırlı zamanda 🕰️, en güzel 👶🏻 haberlerin gelmesini diliyoruz. ✨

Kalpten kalbe ❤️‍🔥 destekle, birlikte güçlüyüz 💪🏻🌿🤱🏻💫
Eki Görüntüle 3603627
:kahve:Kullanıcı adı:KK22:Son adet tarihi:cry:Beklenen adet
Y Yasakarpuz 11 Haziran16 Temmuz
N nryyy 13 Haziran14 Temmuz
A aydk 13 Haziran9 Temmuz
akantus akantus 11 Haziran16 Temmuz
1muamma 1muamma 13 Haziran9 Temmuz
1Annakarenina 1Annakarenina karenina10 Mayıs24 Haziran
T tugceZMR 1 Haziran27 Haziran
H Hzrgk 10 Haziran-------------
MaviRuya7 MaviRuya7 31 Mayıs26 Haziran