• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌸🤍 Bu grup, 👩🏻‍❤️‍👩🏻 anne olma hayali kuran güzel kalplerin 💞 bir araya geldiği, sevgi dolu 💗 bir yerdir.
Umutlarımızı 🌈, tecrübelerimizi 🧠 ve dualarımızı 🤲🏻 paylaşmak için buradayız. 🫶🏻
Her birimize 🤰🏻 en hayırlı zamanda 🕰️, en güzel 👶🏻 haberlerin gelmesini diliyoruz. ✨

Kalpten kalbe ❤️‍🔥 destekle, birlikte güçlüyüz 💪🏻🌿🤱🏻💫
Eki Görüntüle 3603627
:kahve:Kullanıcı adı:KK22:Son adet tarihi:cry:Beklenen adet
Y Yasakarpuz 11 Haziran16 Temmuz
N nryyy 13 Haziran14 Temmuz
A aydk 13 Haziran9 Temmuz
@akantus 11 Haziran16 Temmuz
@1muamma 13 Haziran9 Temmuz
@1Annakarenina karenina10 Mayıs24 Haziran
@tugceZMR 1 Haziran27 Haziran
H Hzrgk 10 Haziran-------------
@MaviRuya7 31 Mayıs26 Haziran
@Bahar777715 Haziran13 Temmuz

Ben bu grupta etiketlendigimi gormemisimmm sen mi acmistin canim baska biri saniyodum Y Yasakarpuz

Sat :7 haziran
Bat: 5 temmuz

Hadi hayirlisiii❤️

🌸🤍 Bu grup, 👩🏻‍❤️‍👩🏻 anne olma hayali kuran güzel kalplerin 💞 bir araya geldiği, sevgi dolu 💗 bir yerdir.
Umutlarımızı 🌈, tecrübelerimizi 🧠 ve dualarımızı 🤲🏻 paylaşmak için buradayız. 🫶🏻
Her birimize 🤰🏻 en hayırlı zamanda 🕰️, en güzel 👶🏻 haberlerin gelmesini diliyoruz. ✨

Kalpten kalbe ❤️‍🔥 destekle, birlikte güçlüyüz 💪🏻🌿🤱🏻💫

Eki Görüntüle 3603627
:kahve:Kullanıcı adı:kahve::eek:Son Adet Tarihi:KK12::KK51:Beklenen Adet Tarihi:KK20::emir_bebek:Gebelik durumu:KK9:
Y Yasakarpuz 11 Haziran16 Temmuz
N nryyy 13 Haziran14 Temmuz
A aydk 13 Haziran9 Temmuz
@akantus 11 Haziran16 Temmuz
@1muamma 13 Haziran9 Temmuz
@1Annakarenina 10 Mayıs24 Haziran
@tugceZMR 1 Haziran27 Haziran
H Hzrgk 10 Haziran-------------
@MaviRuya7 31 Mayıs26 Haziran
@Bahar777715 Haziran13 Temmuz
ElizabethBennettt ElizabethBennettt 5 Haziran7 Temmuz
Benimde ekler misin sat 4 Haziran bat 6 temmuz

Bugün tekrar yaptım daha da koyulasmis acaba hemen mi yumurtlicam anlamadim

Eklentiler

• 1000229237.webp
    1000229237.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 83
Kizlar ben yumurtlama destekleyici takviyeleri cok mu abarttim acaba daha 4 gun var yumurtlamama normalde ama ovulasyon testim boyle cikti🤯

Eklentiler

• IMG_6360.webp
    IMG_6360.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 79
Bugün 6. Günüm ve hafif kanama devam ediyor dün belirti vardı öyle görmüştüm ama bugün yok sadece damla kanama var
Üstteki innovita alttaki laboquick geçen ay laboquick ile pik yakalamıştım sağdan yumurtlama oldu şimdi sol tupum kapali benim acaba yine sagdanmi kafamda bir suru soru

Benimde SAT 6 hazirazn bu ayki adetim 6 gün gecikmeli ve normalde 10 gün süren adetim bu ay farklı oldu 7 gün sürdü. Artk bundan sonraki günleri değerlendirmek kaldı bakalım temmuz da ne olacak

Back
X