Kızlar çıplak gözle daha net, 10 dk içinde çoook silik bir çizgi çıktı bu foto 10. Dakikadan. 20. Dakikada daha net oldu sonra öyle kaldı 1 saat geçti aynı hala. Burada daha rahat görün diye efekt attım ama hala tam görünmüyor, çıplak göz ile görünüyordu ama. Alttaki ovulasyon üstteki gebelik. Ovuda koyulaşma görünce gittim gebelik de yaptım ama çok idrar damlattım seyreldi yani baya ona rağmen silik çıktı. Ne dersiniz çok heyecanlıyım.

Eklentiler

• IMG_20250904_183928.webp
    IMG_20250904_183928.webp
    10 KB · Görüntüleme: 133
Burda daha net, önceki testlerde ne efekt atarsam atayım çıkmıyordu 😂😂

Eklentiler

• IMG_20250904_201802.webp
    IMG_20250904_201802.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 118
Burda daha net, önceki testlerde ne efekt atarsam atayım çıkmıyordu 😂😂
Ben üsttekinde de gördüm canım test güvenilir bir marka mı? İnşallah gerçek pozitifdir (bu ay çok fazla yalancı pozitif gördüğüm için herkese ilk ettiğim dua inşallah gerçektir oluyor) sabah ilk idrarla tekrar dene inşallah daha koyu bir çizgi çıkar

Ben üsttekinde de gördüm canım test güvenilir bir marka mı? İnşallah gerçek pozitifdir (bu ay çok fazla yalancı pozitif gördüğüm için herkese ilk ettiğim dua inşallah gerçektir oluyor) sabah ilk idrarla tekrar dene inşallah daha koyu bir çizgi çıkar
Laboquick canım hem ovu hem gebelik laboquick. Çok sevindim görmene delirmediğime kanıt 😅 şimdi elimde test kalmadı eşimden istedim bakalım ne marka bulacak

Laboquick canım hem ovu hem gebelik laboquick. Çok sevindim görmene delirmediğime kanıt 😅 şimdi elimde test kalmadı eşimden istedim bakalım ne marka bulacak
Aaa çok iyi laboquikse ben güveniyorum ona ayy bende heyecanlandım birazdan yapacan mı yoksa yarına mı bırakacan

Yok kız ne delirmesi gayet görünüyor😅

Aaa çok iyi laboquikse ben güveniyorum ona ayy bende heyecanlandım birazdan yapacan mı yoksa yarına mı bırakacan
Eşim bir buçuk saate kadar gelir ben de testi yaptığımdan beri tutuyorum idrarı herhalde 3 saat kadar tutmuş olurum hemen yaparım birini dayanamam sabaha 😂 çok heyecanlandım öylesine bi ovu yapmıştım baktım koyulaşmış gebelik yaptım, hatta elimden kaydı 3 yerine 10 damla gitti nerdeyse. Aha dedim varsa bile asla çikmaz artık ovulasyonda fazla damlatınca öyle oluyordu. Yine de çıktı şok içindeyim. Dpo 10 daha

Eşim bir buçuk saate kadar gelir ben de testi yaptığımdan beri tutuyorum idrarı herhalde 3 saat kadar tutmuş olurum hemen yaparım birini dayanamam sabaha 😂 çok heyecanlandım öylesine bi ovu yapmıştım baktım koyulaşmış gebelik yaptım, hatta elimden kaydı 3 yerine 10 damla gitti nerdeyse. Aha dedim varsa bile asla çikmaz artık ovulasyonda fazla damlatınca öyle oluyordu. Yine de çıktı şok içindeyim. Dpo 10 daha
Yapınca hemen burayada at merak ettim. Dpo 10na göre gayet uygun bir çizgi buraya atınca kalite baya düşüyor ona rağmen görünüyor gözle daha nettir kesin

Yapınca hemen burayada at merak ettim. Dpo 10na göre gayet uygun bir çizgi buraya atınca kalite baya düşüyor ona rağmen görünüyor gözle daha nettir kesin
Atarım canım inşallah hayal kırıklığına uğramam çok ilginç bir his. Eğer ikinci test de pozitif çıkarsa acile atarım kendimi 😄

Ben de ilk başlarda yemekte zorlandım ama sonra çaresini buldum. Kaşığı yutar yutmaz hemen üstünden bol su içiyorsunuz. Çok rahat yutuluyor, ne acısı kalıyor ne birşey. Bence deneyin. Ama bir şey daha var, bu kürün kist yaptığını okumuştum biryerlerde galiba bende de ondan sonra kist oluştu çünkü önceden yoktu. Onu yediğim ay kist gördü doktor ultrasonda. O yüzden artık çekiniyorum bir daha yapmaya. Siz yine de bir ay deneyin bence... çok güzel etki ediyor...
Bunu de denedim ama yok yani ya ben tarifte yanlışlık yaptım ya da midem çok hassas :(

Selam kızlar nasılsınız? 🥹 Ekim ayı için bizde denemeye başlayacağız tekrar artık. Bir kür gördüm hiç deneyen oldu mu aranızda? Civan perçemi, testere dişli Aslan pençesi ve adaçayını birer tatlı kaşığı her gün sıcak su demleyip sabah akşam 1 hafta içiyormuşsun. İyi geliyormuş. Hiç deneyen oldu mu

Kızlar eczanede bebetime ve albi varmış aynı anda yaptım, bebetime beyaz ama albi hafif çıktı yine üstelik labodan daha pembe ton olarak ama silik işte. Erken gebelik yokmuş.

Bu albi 10. dk'da falan çıktı 25-30 dkda çektim fotoyu ama ondan önce de vardı

Eklentiler

• IMG_20250904_232407.webp
    IMG_20250904_232407.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 98
Roll ve nimo kızlar ne dersiniz? Şu ana kadar laboquick, albi, nimo ve roll pozitif verdi

Eklentiler

• IMG_20250905_115148.webp
    IMG_20250905_115148.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20250905_115140.webp
    IMG_20250905_115140.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 56
Bu da efektli

Eklentiler

• IMG_20250905_120226.webp
    IMG_20250905_120226.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 56