• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok şükür geçti ikinci kez gelmişti bidaha olmadı ilaç kullanıyorum 🥺 aşkım benim de hiç akıntım olmadı inanır mısın yumurtlamadan sonra tamamen kesildi bu bir işaret olabilir😍😍😍
Çok şükür çok şükür canım sağlıcakla ilerlesin inşallah. Bende çok şaşırdım normalde az da olsa olurdu ama hiç yok ayyyy inşallah seninki gibi bir işarettir aminnn🙏🙏

Canım nasıl gidiyor ben dünden beri çok hastayım gogus ucu ağrım vardı bugün kayboldu onun yerine ara ara batma var ama sol tarafta ve sol tupum kapali benim. Yarın dpo 8 çok test yapasım var cikmicak ama bugün iş yerinde yapan arkadaşım oldu birden merak sardı 🙄
Belirtiler tam gaz devam inşallah doğrudur bu kadar umitlenmeye de olmazsa çok kötü olurum valla. Benim de dpo 9 olacak yarın test yapanları gördükçe benim de yapasım geliyor valla kendimi tutuyorum negatif çıkar moralim bozulur kesin iki tane tesim var zaten en erken 12.gün yaparım en azından garanti olsun. Kız ben günleri saymıyordum bile sen söyleyince hesapladım🤭

kizlarr sat 27 agustos bat 19 eylül pcos yok döngüm 28 gün suan olarak reglime 6 gün var tam ovulasyon testi ile takip ediyorum 4 ve 5 eylülü cekmeyi unuttum ama siliklerdi 31 agustostan 5 eylüle kadar test yaptim sonra tatile ciktik 12 eylülde tekrar teste basldim biraz koyulasmaya baslamis bugün tekrar yaptim test ve tekrar pik olmus saka gibi normalde 2 eylül pikti 2 kere yumurtlamak mümkün mü ya🧐

Eklentiler

• A5BE05D7-22D2-4C86-BA88-6A5DD600D2C2.webp
    A5BE05D7-22D2-4C86-BA88-6A5DD600D2C2.webp
    78,2 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_D03A9C11-B19A-42D0-BB13-73AE72555A9E.webp
    IMG_D03A9C11-B19A-42D0-BB13-73AE72555A9E.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar bugün yakın birkaç arkadaşımla doğum günümü kutladık ve bir tanesinin hamile olduğunu öğrendim daha 5 aylık evli gözyaşım pıt🥺 onun adına çok sevindim kıskançlık değil ama kendi adıma üzüldüm işte🥺 yarın tahminimce dpo 7 ve ben test yapmayacağım diye söz vermiştim kendime ama aşırı test perilerim geldi tutmaya çalışacam kendimi ama her an yapabilirim😣 İnşallah bende hamileyimdir bu ay belirtilerde olunca umitlendim boşuna umitlendiysem büyük bir piskolojik çöküş beni bekliyor demektir😔🙏
Canım selam. Çok benzer hisleri yakın zamanda yaşadım etrafımdaki herkes tek tek hamilelik haberi veriyordu, instagramda herkes hamileydi, sonunda kocama dedim ki artık sen de “hamileyim” dersen şaşırmıcam bi sen kaldın dedim düşün. İlk gebelikte bebeğimin kalbi durdu peşine de tam 1 sene hamile kalamadım. Arkadaşlarımdan biri hamile olduğunun haberini verdikten sonra benim geçen sene kaybettiğim bebeğim için aldığım beşiği benden istedi inanabiliyor musun tam çıldırmalık ☺️

Eki Görüntüle 3643869 2 gün önce 1.test. dün 2. Test bugün sabahta en altta 2 tanesini yaptım ben bu işten bişey anlamadım ilk 3 ü predictor early en alttaki softec kafam çok karıştı tam hafifteb koyulaşıyor derken birden böyle oldu
Askım benımde böyleydı ben sabredemedım erken ogrendım ama yıne streslıyım sen gününü bekle bır gın öncesinde falan yaptır istersen hepsinde cıkıyosa vardır emın ol

Canım selam. Çok benzer hisleri yakın zamanda yaşadım etrafımdaki herkes tek tek hamilelik haberi veriyordu, instagramda herkes hamileydi, sonunda kocama dedim ki artık sen de “hamileyim” dersen şaşırmıcam bi sen kaldın dedim düşün. İlk gebelikte bebeğimin kalbi durdu peşine de tam 1 sene hamile kalamadım. Arkadaşlarımdan biri hamile olduğunun haberini verdikten sonra benim geçen sene kaybettiğim bebeğim için aldığım beşiği benden istedi inanabiliyor musun tam çıldırmalık ☺️
Yok artık. Şaka gibi… umarım hala arkadaşınız değildir yaaa çok şaşırdım nasıl düşüncesiz insanlar var.

Canım sen nerelerdesin?
Ara ara bakıyorum buraya kuzum, çok fazla burada olmak aşırı strese sokuyor.
Bu ay fazla kafaya takmadım belirti aramadım adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı.
Son 3-4 gündür aşırı göğüs hassasiyeti olunca şüphelenmiştim ama yokmuş.
Sen napıyorsun canım, bebiş nasıl?😘 Rabbim kolay hamilelik geçirmeyi, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🤲🏻

Ara ara bakıyorum buraya kuzum, çok fazla burada olmak aşırı strese sokuyor.
Bu ay fazla kafaya takmadım belirti aramadım adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı.
Son 3-4 gündür aşırı göğüs hassasiyeti olunca şüphelenmiştim ama yokmuş.
Sen napıyorsun canım, bebiş nasıl?😘 Rabbim kolay hamilelik geçirmeyi, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🤲🏻
Bu ay tekrar denersin bebeğim inşallah seni bulacak🌺 keseyi gördük bebiş görmeyi bekliyoruz bakalım bizde
Aminnnn inşallah🌺

Ohaa yani okadarda değil🤦‍♀️ insanlar nasıl bu hale geldi ya. Düşünce de kalmmış kimse de istenir mi ya o?

Back
X