• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin inşallah bize de nasip olsun 🙏🙏
İnşallah hemşireme sordum negatif kabul ediyoruz dedi morel kalmadı yarın tekrarlayacam düşüktwn 8 ay sonra ne badeler atltm kistler gecikmeler yalancı pozitifler inşallah ilerler bakalım

İnşallah hemşireme sordum negatif kabul ediyoruz dedi morel kalmadı yarın tekrarlayacam düşüktwn 8 ay sonra ne badeler atltm kistler gecikmeler yalancı pozitifler inşallah ilerler bakalım
Amaaannn onlar hep öyle söylüyor zaten kalp atışı duymadan hamile demiyoruz diyorlar 5ve üstü gebeliktir için rahat olsun inşallah güzel güzel yükselir değerinn

Amaaannn onlar hep öyle söylüyor zaten kalp atışı duymadan hamile demiyoruz diyorlar 5ve üstü gebeliktir için rahat olsun inşallah güzel güzel yükselir değerinn
İnşallah Rabbım tez zamanda sanada nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat ya bide kendi tercihmle progestan kullandım elimde vardı 7 adet günde bir tane zararı olmaz demi

Bılıyomusun erken öğrenmek geçekten iyi değilmiş bu seferde sevınemıyorum bile
Valla benim gibi sürekli düşük yapan kimselerde bebek doğana kadar sevinemez insan. O sebeple haberi aldıktan sonra herkese kolaylıkla, sağlıkla kucaklarına almaları duasını yapıyorum. Sen de aynı şekilde inşaAllah canım...

İnşallah Rabbım tez zamanda sanada nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat ya bide kendi tercihmle progestan kullandım elimde vardı 7 adet günde bir tane zararı olmaz demi
Amin canım🙏 yok yok bir şey olmaz aksine tutunmasına yardımcı olur

Canım selam. Çok benzer hisleri yakın zamanda yaşadım etrafımdaki herkes tek tek hamilelik haberi veriyordu, instagramda herkes hamileydi, sonunda kocama dedim ki artık sen de “hamileyim” dersen şaşırmıcam bi sen kaldın dedim düşün. İlk gebelikte bebeğimin kalbi durdu peşine de tam 1 sene hamile kalamadım. Arkadaşlarımdan biri hamile olduğunun haberini verdikten sonra benim geçen sene kaybettiğim bebeğim için aldığım beşiği benden istedi inanabiliyor musun tam çıldırmalık ☺️
Kalpszıler

Valla benim gibi sürekli düşük yapan kimselerde bebek doğana kadar sevinemez insan. O sebeple haberi aldıktan sonra herkese kolaylıkla, sağlıkla kucaklarına almaları duasını yapıyorum. Sen de aynı şekilde inşaAllah canım...
Çok teşekkür ederim canım az önce kan verdım tekrar inşallah artmıştır

Screenshot_2025-09-14-13-52-57-301_com.android.chrome.webp
kizlar 🥺🥺🥺🥺 gerçekten çok kötüyüm ya

Selam kızlar nasılsınız?

Dün benim adetimin 8. Günüydü bitmek üzereydi az az kahverengi lekelenme oluyordu neyse dün bir baktım yumurta akı mucus bildiğin ama kahverengi de karışmış muhtemelen adet kanamsinin son şeyleri. Ama nasıl yoğun aşıiri kaygan ve sümüksü ve çektikçe üzüyor baya üzüyordu kulak pamuğu ile yaptım. Şimdi yumurtlama mi bu sizce? İlk defa da oldu bu şok oldum. Daha önce köye birakinti olmamıştı . Baya yumurtlama şeyi gibi uzuyor filan. Adetim biterken oldu resmen bugün temizim. Dün ilişki olmadi çünkü henüz adetim bitmemiş gibiydi hafif lekelenme vardı. Bugün sabah dus aldım.

Sizce Yumurtlama mi bu ve kaçırdım mi

Selam kızlar nasılsınız?

Dün benim adetimin 8. Günüydü bitmek üzereydi az az kahverengi lekelenme oluyordu neyse dün bir baktım yumurta akı mucus bildiğin ama kahverengi de karışmış muhtemelen adet kanamsinin son şeyleri. Ama nasıl yoğun aşıiri kaygan ve sümüksü ve çektikçe üzüyor baya üzüyordu kulak pamuğu ile yaptım. Şimdi yumurtlama mi bu sizce? İlk defa da oldu bu şok oldum. Daha önce köye birakinti olmamıştı . Baya yumurtlama şeyi gibi uzuyor filan. Adetim biterken oldu resmen bugün temizim. Dün ilişki olmadi çünkü henüz adetim bitmemiş gibiydi hafif lekelenme vardı. Bugün sabah dus aldım.

Sizce Yumurtlama mi bu ve kaçırdım mi
Bence yumurtlama canım ben ovu testi yapmadan yumurtlamayı bu akıntı sayesinde anlayabiliyorum takvime not ediyorum ve o akıntının üstüne tam 14 gün sonra regl oluyorum. Hala kaçırmış sayılmazsın bugünü mutlaka değerlendir ve tavsiyem poponun altına yastık koy

H Hzrgk canım nasılsın ne durumdasın? Benim kasık ağrım fena valla temizlik yaptım bugün. Aşşşıırrrııı test yapasım var yarın 10.gün oluyor hem korkuyorum hem yapmak istiyorum. Ne diyorsun sen yapcan mı

Ben yarın kendı doktoruma görüneyim bakalım o ne dıcek
Lütfen biliyorum zor olsa da canını sıkmayıver. İnşaAllah en güzel zamanda en güzel şekilde olur dileğin. Şimdi de bakalım ne olacak. Kimyasal sonrası birçok insanda sonraki gebelik sağlıklı olur deniyor. Şükür ki gebe kalabiliyorsun.❤️

Back
X