• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet 2. Deniyoruz ama 1.5 yıldır nasip olmadı. 1 dış gebelik 1 kimyasal oldu bu ayda smdi test böyle inşallah saglıkla olur. Sizede en kısa zmaanda nasip olur♥️
Benimde nisanda kürtajım oldu 2 aylıkken kalbi durdu . Bende korkuyorum açıkçasınikincide olmaz diye . Bu ay ovulasyonla takip ediyorum . İkinci çocukta nasıl problem oluyor anlamış değilim . Hayırlı olsun sizin bu arada inşallah 🙏🏻

Ovulasyon testim düne göre koyu en geç 2 güne pik olur umarım bakalım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar , bugün 12.30 da testim pikti şimdi akşam 5.30 da silikleşmiş . Yani bu 5 6 saat içerisinde çatlamış . İki testi de atıyorum . Henüz ilişki de olmadı bugün ve yarını değerlendirsem geç mi kalmış olurum acaba . Çok hızlı çatladı ama yaa.

Eklentiler

• IMG_4367.webp
    IMG_4367.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_4374.webp
    IMG_4374.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 43
Çok güzel çok sevindim bundan sonra da selenyum ve çinko hiç kesme eşinden çinkoyu sabah aç içsin hergün selenyum haftada 3 içsin
Selenyum eşime bende veriyorum ama her gün acaba yanlış mı yapıyorum haftada 3 kere mi verilmesi lazım

Belirtin var mıydı kuzucum kan verdin mi
Yumurtlamadan 5-6 gün sonra kasıgıma şiddetli bi ağrı saplandı geçmişti. Göğüs hassasiyeti yok. Akıntı aynı adet öncesi gibi başka hiçbişe yok 😊
Kanı yarın vereceğim bugun bat günü son testim toplu almıştım canım sıkıldıkca yapıyorum🤣 çift çizgiye hasret kalmaktan 🥹🥹

Eklentiler

• 373C765B-3862-4EC1-9F20-B32A33A23CD7.webp
    373C765B-3862-4EC1-9F20-B32A33A23CD7.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 32
Yumurtlamadan 5-6 gün sonra kasıgıma şiddetli bi ağrı saplandı geçmişti. Göğüs hassasiyeti yok. Akıntı aynı adet öncesi gibi başka hiçbişe yok 😊
Kanı yarın vereceğim bugun bat günü son testim toplu almıştım canım sıkıldıkca yapıyorum🤣 çift çizgiye hasret kalmaktan 🥹🥹
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına da alırsın ne zamndır deniyorsun

Back
X