👶🏻İzmir Detaylı ultrason önerisi 🔻

İlk hamileliğimde doçent Dr cenk gezer'e gitmiştim, şimdiki fiyatı çok fazla geldi
(8 bin) bu yüzden baska bir doktor arıyorum

Vallahi bilmiyorum bende ağustos sonu gibi giderim doktorum da karataşta arayıp fiyat alayım dedim hiç aklıma gelmedi kimin yaptığı ama 2li tarama testi için radyoloji yapıyor demişti iyi değil mi öyle ? Benim bilgim yok yeniyim bu tarz şeylerde

Vallahi bilmiyorum bende ağustos sonu gibi giderim doktorum da karataşta arayıp fiyat alayım dedim hiç aklıma gelmedi kimin yaptığı ama 2li tarama testi için radyoloji yapıyor demişti iyi değil mi öyle ? Benim bilgim yok yeniyim bu tarz şeylerde
Doktorunuz kim memnun musunuz?

Radyoloji de iyi tabi ki asıl bölümü perinatoloji ama onlarında fiyatlar genelde doçent oldukları için 7-8 bin şuan sanırım

Merve hanım evet çok memnunum enfeksiyon geçirdim tahlillerim dolayısıyla şehir hastanesine gittim bi süre şimdi tekrar Merve hanıma gideceğim çok ilgili . Siz hangi doktora ya da hastaneye gidiyorsunuz ve kaç haftalıksınız
Tınaztepe buca da olan hastane, ama doktor yurt dısına gidecek hastane arıyorum özel

Back
X