- 3 Kasım 2010
- 1.256
- 28
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle bebeğiniz için tebrik ederim...sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçiremenizi dilerim... ancak bahsettiğiniz partinin hem dinimiz hem de kültürümüzde geçmişte bir yeri yok... yeni yeni çıkan bir olay ve aslına bakarsanız yok yere "tüketmeye" dayalı bir eğlencede başka bişey değil..bu etkinlik çocuğunuz ya da size bir katkı sağlamaz... üstelik yapacağınız en az300-500 liralık masrafla bebeğinize ya da evinize çok güzel şeyler alabilir ya da hayırlı ve sağlıklı bir geleceği olması amacıyla bir kurban kesebilir ya da bir hayır yapabilirsiniz.... hele hele dünyanın birçok yerinde yiyecek ekmek bulamayan insanların varlığı düşünüldüğünde ben bu tip sonradan türeme partileri "acımasızca" bile görüyorum açıkçası....
elbette sizin fikriniz ve kimse de ayıplamaz... çok güzel bir anı da olur eminim ama bence bir de bu açıdan da bakın....:) eklemiş olduğum linkteki videoya da göz atarsanız sevinirim:)http://www.kureselajans.com/HaberDetay.php?haberID=2941....
Geleneksel bir hristiyan adetidir onlardan bizim zenginlere sonrada tüm toplumda moda haline geldi.bende gereksiz bulanlardanım.bizim adetlerimiz çok daha güzel,bebek eve gelince yenilir içilir ve dualar yapılır.manevi değeri yüksek,çok daha masrafsız.
Geleneksel bir hristiyan adetidir onlardan bizim zenginlere sonrada tüm toplumda moda haline geldi.bende gereksiz bulanlardanım.bizim adetlerimiz çok daha güzel,bebek eve gelince yenilir içilir ve dualar yapılır.manevi değeri yüksek,çok daha masrafsız.
tam soracaktım baby shower da ne diye, ilk kez duydum çünkü. şimdi anladım, vaftizin modernleştirilmiş hali demek ki. vay be daha neler duyacağız :44:
Canim illa pahali olmasina gerek yok. Benim arkadasim yapti. Herkes birsey yapip getirmisti cinsiyetine gore. Birsuru hediye aldik, oyunlar yaptilar, oturduk sohbet felan. arkadasim kendisi hicbirsey yapmadi. Aslinda benim bildigim baby shower arkadas akraba ayarliyor.. AY rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah
Çok gereksiz bence. İki tane totomun ünlüsü çıkıp doğmamış bebeğe parti yaptı diye herkes bir parti peşinde koşuyor şu sıralar. Geçen bir arkadaşım davetiye yollamış baby shower için. Katılmadım. Kendisine de " bebek doğduktan sonra ziyaretinize geleceğiz mesajı ilettim.
Ha çok içinden geldiyse yap tabi ki. Konsept nedir nasıl olur pek fikrim yok. Hatunlar toplanıp, pasta börek eşliğinde hediye veriyorlar genelde ufak çaplı olanlarda anladığım kadarıyla. Ya da bir mekan tutulup, kadınlı erkekli müzikli bir şeyler yapılıyor. Üzerinde bebeğin isminin yazdığı kurabiyeler magnetler falan dağıtılıyor.
yurtn dısında oyleymış cnm arkadaşlar akrabalar ayarlayıp ıhtıyacları alıyolarmış burda öle degılmış. zaten benımde demek ıstedıgım buydu. evde oturup eglenmek muhabbet vs ... ama ıste ypıp yapmama konusunda kararsızım.
vaftız mı? vaftızle ne alakası var anlayamadım?