baby shower

eereneliff

karışık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
13
6
1
37
daha önce hiç baby shower partisine katılmadım. böyle şeylere çok özenirim ben:) internette çok güzel şeyler gördüm. önümüzdeki ay yapmayı planlıyorum. 32. haftada. biraz erken gibi ama ellerim ayaklarım şimdiden şişmeye başladı. hamileliğimin sonlarına doğru belki yapamam diye düşündüm. bir de bu 'shower' olayı hediye yağmuru oluyormuş:) teyzelerinden gelen hediyelere göre ihtiyaçlarımızı tamamlamak için de zamanım olsun istiyorum. durum böyleyken na yapsam nasıl yapsam biraz kararsız kalıyorum. evde yapmayı düşünüyorum. 20 kişi olcaz tahminen . herkes yiyecek birşeyler getirecek. ben de evi süsleyeceğim biraz. bir de internette bazı oyunlar gördüm. bakalım. ilk defa böyle birşey organize edeceğim. detayları ilerleyen günlerde yazarım.
daha önce baby shower yapan varsa yardımcı olsun lütfennnn :)

Son düzenleme:
ben de geçen sene ilk defa bir arkadaşımınkine katıldım. çok kalabalık değildi 6 kişiydik toplam. zaten yakın arkadaşlar arasında samimi bir organizasyon oldu. az kişi olunca ya da şöyle diyim, birbirini iyi tanıyan insanlar olunca çok eğlenceli geçti. heryerde yazan baby shower oyunları var. arkadaşım iki oyun seçmiş onları oynadık. bi de tabu oynadık. arkadaşımın evinde toplandık. sabahtan akşama kadar vakit nasıl geçti anlamadık. zaten iş güç koşturmacasında birbirimize vakit ayıramıyorduk. böyle bahaneler olunca birbirimizi görmek için fırsat oluyor. ben çok eğlendim. umarım siz de eğlenirsiniz. bi de bize hatıra küçük mumluklar süslemiş. çok şekerdi.

bn evde yaptım bır arkadaşıma sürpriz..

etiketlerle minik pembe su şişelerini etiketledim.. perdeye süsler astım etıketle uyumlu,dilek kartları astım..

masa hazırladım açık büfe.. kadehlerı tülle süsledim içecekler için.. çatal kaşıklara yapışkanlı evalarla bıyık ve taç,dudak falan yaptım :)

bebek bezinden pasta yaptık arladaşlarla.. her bayana hediye bıleklık aldım hatıralık..

anne adayına taç aldık ve miss gebe yazısı astık manken gıbı

ev kalabalıktı,oyun olayına gırmedık..

guzeldı herşey.. nıyet önemli gerisi geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…