Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Baby2go JOGGER TROPİCA 8811 bebek arabası
bu modeli kullanan var mı acaba_? modeli beğendim ama kapalı halde ne kadar yer kapladığını bir rtürlü bulamadım. kullanan varsa bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
rainbow55 bu araba yeni dogan bebek icin uygun mu acaba?
Arabanin goruntusu cok guzel,saglam ve guvenli gozukuyor ama Cift yonlu olmamasi da beni dusundurdu,bebegimin ilk zamanlarda yuzunu gormek isterim hep...
yazdığınız modeller nasıldır bilemicem ama size tavsiyem tam yatan kaliteli bir baston araba almanız
hem hafif oluyorlar hemde şemsiye tarzında katlandığı için heryere sığıyor
ayrıca bebek büyüdükçe kullanımıda rahat oluyor bende kızıma bay2go araba almıştım
ama büyüyünce baston puset aldım inanın daha rahat
rainbow55 bu araba yeni dogan bebek icin uygun mu acaba?
Arabanin goruntusu cok guzel,saglam ve guvenli gozukuyor ama Cift yonlu olmamasi da beni dusundurdu,bebegimin ilk zamanlarda yuzunu gormek isterim hep...
çok düşündük en sonunda aldık bu model,... bu bizim 2. arabamız oğlumuz 11 aylık..ilk arabamız baby max in carmine modeliydi denge sağlayan bir kolu kırıldı ,zaten memnun da değildik rahat değildi, mebcur kaldık yeni almaya çünkü garantiye giriyormu bilmiyoruz tamir süresi falan derken yeni almak mantıklı geldi... baby2go güzel rahat ama bagajda kapladığı yere biraz fazla..işte o da gülün dikeni ne yapalım tahninimizden biraz fazla yer kapladı.çift yönlü olmaması artık büyüdüğü için problem değil etrafı görmek yetiyo:)
Baby2go JOGGER TROPİCA 8811 bebek arabası
bu modeli kullanan var mı acaba_? modeli beğendim ama kapalı halde ne kadar yer kapladığını bir rtürlü bulamadım. kullanan varsa bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim